ПЛЕВЕН - 58

• 26 006
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
арита, какво да ти кажа. Тъкмо си виках пу-пу, добре е, и преди малко го гледам заспал на земята с конструктура, слагам термометъра - 39  Confused

Чухте ли за децата от Плевен, които се изгубили в Стара планина, 7 ученика от екскурзия някаква. Сега казаха по новините, че са ги намерили, но са ги търсили от снощи, цяла нощ  Rolling Eyes

# 196
Лелел, горките дечица. Аз на тази възраст бях за пръв път на екскурзионно в Стара планина, по много гаден маршрут. С големите раници не е лесно.

Ивке, знаеш ли, че има нещо като асоциация на диабетиците или нещо подобно в Плевен, може да се свържеш с тях и по принцип да обменяте информация при подобни и други случаи. Май освен ти да си направиш торта няма как. Успех!

Нади, Уното на Перего взех и днес сутринта се разхождахме от 9 до 13ч, бяхме с Пешко единствените луди майки в градската, по време на дъжда се бяхме скрили де. Фидан работи за нас тази сутрин.  Laughing Яна и Радост се биха  Mr. Green а аз кърмих два-три пъти. А количката ми е много удобна.

Джинка, писах ти на лични.

# 197
ДИВИАНА, ЧЕСТИТ РОЖДЕИН ДЕН!
БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА СЛЪНЧЕВА И УСМИХНАТА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!
  bouquet  bouquet  bouquet

Дикси, ужасно е децата да са болни. Аз изпаднах в паника, когато Емичка вдигна 40 градуса през нощта. Бях забравила какво е! Дадох й по изключение 4-5 капки течен аналгин с нурофена, защото панадолът се оказа слаб - така ме посъветва сестра ми, магистър-фармацевт, макат че аналгинът е не по-малко вреден от нурофена, но поне смъкнах температурата. А бях сама с детенцето и умрях от ужас да не направи гърч от високата телбпература. Е, смъкнах я до сутринта, но докато я откараме в София пак вдигна над  38! То, май, всичко, което им даваме, вреди на организма им, но обстоятелствата налагат да даваме лекарства. За това като всяка майка искам никое детенце да не боледува
Дано Митачето по-бързо се оправи, за да можете да го позакалите на морето!
Радвам се безкрайно, че намериха изгубените деца в Стара планина! Какво облекчение е не само за децата и  родителите им, но и за всички, които бяхме съпричастни!

# 198
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДИВИАНА!
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ЛЮБОВ,РАДОСТ,КЪСМЕТ И ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ!

# 199
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДИВИАНА! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ , СЛЪНЧЕВИ УСМИВКИ ПРЕЗ ДНИТЕ ТИ И ПРИЯТНИ СПОМЕНИ ОТ НОЩИТЕ ТИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Аз тези дни се бях разработила, но днес ще съм в къщи по неприятна причина. Малката е болна, а в събота ще заминаваме на море. Надявам се до тогава да се стабилизира малко...

Дикси как е Митака днес?

# 200
Дивиана,  

# 201
Честит рожден ден на Дивиана ! Желая ти много здраве и късмет!  newsm59

# 202
  • Плевен
ДИВИАНА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 203
  • Плевен
ДИВИАНА,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Много здраве и късмет.

# 204

Честит празник, Дивиана! Да си здрава, усмихната и много обичана!

А бях сама с детенцето и умрях от ужас да не направи гърч от високата телбпература.
Най-големия ми страх, когато е с висока Т  Sad

Вчера отидох с него в Кауфланд за памперси. С кой акъл го помъкнах и аз не знам...но когато тръгнахме нямаше Т, иначе нямаше да го изведа. И тъкмо се моткаме из магазина, като започна да трепери целия, пребледня и един изплашен поглед, само викаше "мамо, мамо"...Така се уплаших и аз, зарязах количка и бегом с него навън. Как се дотърих с колата до майка ми не ме питайте. Слагам термометър 39,7. За има няма половин час я е вдигнал, затова и го втресе. Заспа веднага като сложих да легне. Сега от 4 през ноща не е вдигал. Аман, пишман.....Да почва да действа този АБ вече, че се изтощихме и двамата.

# 205
Офф, Диски, все едно виждам Бужака с ангината, като те чета. Дано минава бързо  Hug А какво се оказа, ангина ли? Какъв АБ пие?

# 206
Дивианка, честит рожден ден!!! Да си жива, здрава и все така красива  Grinning Heart Eyes Много любов и късмет!

# 207
  • Плевен
Честит рожден ден, Дивианка!
Много здраве, щастие и всичко най-най!

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 12:19 от valja

# 208
Зравейте на всички мами.Знам ,че има във форума отделно място за това,но ми се иска ако има жена от Плевен да си продава сгъваемата кошара да ми пише на лични.Не ми се занимава с куриери.

ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА РОЖДЕННИЧКАТА!!!! newsm59  Simple Smile

# 209
Честит Рожден Ден на Дивиана!
Много щастие, успехи и всичко, което си пожелае!

Общи условия

Активация на акаунт