Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на общността за клиниката Олимед във Варна и д-р Симеонова?
Какви са мненията за д-р Симеонова като специалист?
Какви са впечатленията от клиниката Олимед във Варна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на общността за клиниката Олимед във Варна и д-р Симеонова?
Общността има смесени мнения за клиниката Олимед и д-р Симеонова. Някои пациенти са доволни от професионализма и отношението на лекарите, докато други изразяват разочарование поради проблеми с диагнози, лечение и отношение. Мненията за различните лекари в клиниката също варират, като някои са доволни от д-р Симеонова, а други не.
-
Какви са мненията за д-р Симеонова като специалист?
Мненията за д-р Симеонова като специалист са смесени. Някои пациенти я смятат за изключителен професионалист, много коректен, внимателен и отговорен в работата си. Те споделят положителни преживявания с нея и я препоръчват. От друга страна, други пациенти изразяват недоволство от нейната практика, споделяйки преживявания, които ги карат да поставят под въпрос нейната компетентност и отношение към пациентите.
-
Какви са впечатленията от клиниката Олимед във Варна?
Впечатленията от клиниката Олимед във Варна са смесени. Някои пациенти са доволни от професионализма и отношението на лекарите, като споделят положителни преживявания с тях. Други обаче изразяват разочарование и недоволство, споделяйки негативни преживявания и проблеми с диагнози, лечение и отношение на лекарите. Има също различни мнения за различните лекари в клиниката, като някои са доволни от опита си, докато други изразяват недоволство.
-
Какви са мненията за д-р Александров и д-р Монастирска?

Напълно съм съгласна с Магдалена, относно "Олимед". На 32 г. съм и още не се знае защо не мога да забременея, от месец се занимавам с изследвания и прочие. Попаднах в тази клиника, след като прочетох две положителни мнения за Др Симеонова, а там още от вратата ме подхванаха с това ин-витро. Отивам за първи път, за преглед, без никакви изследвания, а те ин-витро, че ин-витро, всякаш друго не знаеха. Иначе Д-р Симеонова ми се видя добър лекар, но след едно кръвно изследване, което показа положителна хламидия, реши, че незабавно трябва да направят цветна снимка за тръбите. Видя ми се прибързано, но не съм лекар... Попитах и ако са запушени, могат ли да се отпушат, а тя ми отговори, че не могат и единственото, което се прави в такъв случай е ин-витро