® E-bay - тема 12

• 40 556
  • 842
  •   1
Отговори
# 570
Мина, пише, че продавачът няма пари в акаунта ти. Сумата ще ти бъде върната, ако някаква сума постъпи в акаунта на продавача. А също така, че ще предприемат мерки срещу него.

# 571
pepi7096, можеш ли да ми кажеш, какво написа на продавача  Praynig? За да не се стига до диспут.

nameika, благородно ти завидях  Hug.

Във връзка с подготовка за детската градина  Whistling - препоръчвам тези пантофки на Clarks

http://i18.ebayimg.com/05/i/000/fb/f7/29d8_1.JPG

# 572
Дали има шанс да ми върнат парите? Аз поне си отмъстих като и пернах отрицателна оценка и веднага рейтинга и падна от 100% на 94%.
Никъде не казват, че ще ти възстановят парите за съжаление, а че ще наложат административно наказание....тъй като няма пари по сметката му...
Ти ме хвърли в шах - как така се случи - нали ПейПол би трябвало да ти ги плати след като не си получила стоката?! Я дай обядата да видим, че не пише за рифънд... Е.. си и тъпата работа ей!!!! Изобщо има ли ПайПол гаранции при тази трансакция?

# 573
Във връзка с подготовка за детската градина  Whistling - препоръчвам тези пантофки на Clarks
И аз търся, но за момче...и не намирамл Ти като slippers ли ги намери?

# 574
valeria1, писах на продавачката, че не съм получила нищо (за един панталон ставаше дума). Тя ме помоли да изчакам още няколко дни и пак да и пиша, ако го няма. Аз културно изчаках и пак и писах, че го няма. И тя ми отговори, че ако до понеделника на следващата седмица не го получа, да и пиша и ще ми върне парите. Писах и пак въпросния понеделник и след два часа ми беше върнала цялата сума. И до ден днешен имам подозрения, че изобщо не го е изпращала, защото със снайпера го спечелих кажи-речи без пари. Иначе най-малко щеше да се поинтересува за местонахождението на пратката от кралските пощи. В края на краищата винаги има вероятност аз да я лъжа и всъщност да съм го получила.  newsm78  Бях се зарекла да я дебне дали ще го пусне пак в продажба, но после се отказах.

# 575
  • някъде там
Е не мога си обясня,как при заложена сума от 85 долара не печеля аз нещото ,а друг пак за същата сума  Thinking
А не се и виждат хората ,които са наддавали в обявата...... Това си е жива мушендия. Следя отдавна търгове за пресите и наддаването ми се струва доста изкуствено Crossing Arms

# 576
Е не мога си обясня,как при заложена сума от 85 долара не печеля аз нещото ,а друг пак за същата сума  Thinking
А не се и виждат хората ,които са наддавали в обявата...... Това си е жива мушендия. Следя отдавна търгове за пресите и наддаването ми се струва доста изкуствено Crossing Arms

Това е прокси бидинг. Още докато си поставяш залога системата те предупреждава, че може да има други залози, поставени по-рано, които не виждаш. При еднакви залози, печели този, който е наддал по-рано, т.е първи.

# 577
Да, аз си го преведах много добре какво ми пишат, но съм объркана, защото си мислех, че пейпал са длъжни да ме защитят финансово дори и за тяхна сметка newsm78 newsm78 newsm78

# 578
И аз търся, но за момче...и не намирамл Ти като slippers ли ги намери?

Clarks и  Doodle  Peace

pepi7096 , и моята продавачка преди десетина дни ме помоли да изчакам, че е на почивка - до днес. Отивам да я притеснявам   tiptoe.

# 579
Притеснявай я, но гледай да не изпуснеш срока за диспут, защото май са доста хитри англичанките.

# 580
  • някъде там
  bouquet  bouquet  bouquet
Големи са гадини Crossing Arms Абе и на други търгове,в които се вижда кой наддава едни и същи лица наддават последователно няколко пъти.Т.е. наддават себе си и то сс сериозни разлики. newsm78

# 581
  • Пловдив
Да, аз си го преведах много добре какво ми пишат, но съм объркана, защото си мислех, че пейпал са длъжни да ме защитят финансово дори и за тяхна сметка newsm78 newsm78 newsm78

И аз винаги така съм смятала, но след като ми се наложи да пусна няколко диспута и на всички се извинявах за неудобството, обаче искам да си получа парите от пейпал, хората ми отговориха, че всъщност те връщат парите, а не пейпал. Така че, застраховки, мастраховки, пейпал, гаранции - трънки  Mr. Green Ако продавачът няма пари в акаунта или откаже да плати ... Whistling
А аз за едни маратонки съм абсолютно сигурна, че не ми ги е пратил продавачът. Той изобщо не ми отговори на мейлите, дори в диспута не ми отговори. Е, и в неговия акаунт се оказа, че няма пари  Mr. Green

# 582
Възможное
до 10 дена да го мотат вътре в USA
Мерцедес червената ризка и ния е имаме

И сега кво.....по ризите ли ще се разпознаваме Whistling

# 583
  bouquet  bouquet  bouquet
Големи са гадини Crossing Arms Абе и на други търгове,в които се вижда кой наддава едни и същи лица наддават последователно няколко пъти.Т.е. наддават себе си и то сс сериозни разлики. newsm78

Да, обаче като влезеш в наддаванията, горе вдясно ти стои надпис: Show automatic bids. Като го натиснеш, с по-светли букви излизат всички, които са наддавали през прокси бидинг. Ако ти сложиш прокси бидинг и никой друг не е наддал, той не ти поставя залога веднага. Ако и втори сложи прокси бидинг или наддаде, тогава наддава веднага над него. Тогава започва войната на прокситата, коаято ти не виждаш, а ти се струва, че се наддават със себе си.

# 584
Търся карта за лаптопа /Барби/ на щерка си .Като как да го пусна на търса4ката?!
Знам ,че не е за тук ,но немога да се стърпя при толкова фенове на марката.малко китайско Gymboree:
http://search.-spam108-/search.do?act=page&searchkey=Gymbore … hdGU=&pages=6

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 00:59 от mona25

Общи условия

Активация на акаунт