® E-bay - тема 12

• 40 534
  • 842
  •   1
Отговори
# 585

Аз си намерих тема Laughing
зимни якета. Засега съм се спряла на това. Ако до седмица не намеря по-хубаво, то ще е .
Давайте идеи за 116 ръст.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item= … EWA:IT&ih=025

# 586
 ooooh! ooooh! ooooh!
малoyмие
 ooooh! ooooh!
колата седи щото няма талон
и шипинг компанията вика не можем да я пипаме без талон, камо ли да я изкараме извън USA
званя на продавача той вика тук е колата, не може да я изкарат без талон
На въпроса къде аджеба е тъпия талон
Отговора е
Пратих ти го пощата
 ooooh! ooooh! ooooh!
По коя поща ??
По ЕМС
 ooooh! ooooh!

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 01:22 от Durango

# 587
  • някъде там
Durango, що са ти изпратили талона по пощата ? newsm78

# 588
  • София
На мен веднъж ми възстановиха парите, нищо,че нямаше пари в акаунта на продавача. Вярно, след 2-3 дни, но си ги преведоха.

# 589
Помоли я да ти ги прати с фърст клас  Wink
mam@ Благодаря за съвета   bouquet Вкарах оферта на продавача, и той се съгласи, цената за шипинг падна на 16.90 $ , леко ми се размина тая моя грешка, няма да бързам друг път...  Embarassed

# 590
илонитка откаде да знам малоумие

# 591
  • някъде там
илонитка откаде да знам малоумие
И сега като го получиш,ще им го връщаш така ли? Joy

# 592
Да, аз си го преведах много добре какво ми пишат, но съм объркана, защото си мислех, че пейпал са длъжни да ме защитят финансово дори и за тяхна сметка newsm78 newsm78 newsm78

И аз винаги така съм смятала, но след като ми се наложи да пусна няколко диспута и на всички се извинявах за неудобството, обаче искам да си получа парите от пейпал, хората ми отговориха, че всъщност те връщат парите, а не пейпал. Така че, застраховки, мастраховки, пейпал, гаранции - трънки  Mr. Green Ако продавачът няма пари в акаунта или откаже да плати ... Whistling
А аз за едни маратонки съм абсолютно сигурна, че не ми ги е пратил продавачът. Той изобщо не ми отговори на мейлите, дори в диспута не ми отговори. Е, и в неговия акаунт се оказа, че няма пари  Mr. Green
Добре де, но нали пишат за гаранции - https://www.paypal.com/uk/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/cps/securitycen … rotection-outside, но явно всичко това е ала-бала - глупост голяма.....

# 593
  • София
Ако срещнете хубави  ботуши-равна подметка лачени ,за предпочитане естествена кожа и парка /манто/не знам как точно се казва пак от лак МОЛЯ да дадете линкче.
Харесах едни ботушки,питах за шипинга,ама глас в пустиня вече 3 дни.

Или по-точно какво да пиша на търсачката за да си намеря ! Писах coating of silicone,    
jacket of lacquer е не е това !! newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 11:11 от parleva

# 594
Пак са започнали да изпращаш мейли, съдържащи всякакъв род гадинки от името на Пейпал. Така че, ако получилите нещо подобно, не се шашкайте, изтрийте го без да му обръщате внимание.

Цитат
Dear PayPal ® customer,

We recently reviewed your account, and we suspect an unauthorized transaction on your account.
Protecting your account is our primary concern. As a preventive measure we have temporary limited your access to sensitive information.
Paypal features.To ensure that your account is not compromised, simply hit "Resolution Center" to confirm your identity as member of Paypal.

Login to your Paypal with your Paypal username and password.
Confirm your identity as a card member of Paypal.

Please confirm account information by clicking here Resolution Center and complete the "Steps to Remove Limitations." 

*Please do not reply to this message. Mail sent to this address cannot be answered.

Copyright © 1999-2008 PayPal. All rights reserved

# 595
Много странно нещо ми се случи на митницата, отивам днес да си взема колет, давам известието, и госпожата ми казва, че пакета трябва да бъде обмитен  Shocked питам ЗАЩО, и тя ми обяснява, че пратката ми била за 156$ и за това се налага, аз откачих, обясних и, че реално съм платила 40$, и че ако имат интернет мога веднага да им дам фактурата от PayPal, ровиха, ровиха, видяха, че нищо не струва толкова много пари, и ме пуснаха. Защо ли тоя продавач е написал такава огромна сума  newsm78

# 596
исках да надавам за едно якенце,времето свърши ,а не бях в къщи
сега над артикула пише ето това,значи ли,че мога да го купя сега,нищо ,че търга е свършил
Sell an item like this or buy a similar item below. newsm78

# 597
Не, значи, че можеш да разгледаш и да си избереш друго, подобно на това.

mamahrisi, предполагам, че някои продавачи пишат по-голяма сума на фактурите, когато се купува за магазин, защото тогава и купувачът може да го препродава на по-висока цена. В повечето случаи лотовете се продават именно така, защото ги купуват прекупвачи. Обикновено това е написано в описанието. Може би такъв е и твоят случай.

# 598
Не, значи, че можеш да разгледаш и да си избереш друго, подобно на това.

mamahrisi, предполагам, че някои продавачи пишат по-голяма сума на фактурите, когато се купува за магазин, защото тогава и купувачът може да го препродава на по-висока цена. В повечето случаи лотовете се продават именно така, защото ги купуват прекупвачи. Обикновено това е написано в описанието. Може би такъв е и твоят случай.
мерсиПепи Peace

# 599
Пак са започнали да изпращаш мейли, съдържащи всякакъв род гадинки от името на Пейпал. Така че, ако получилите нещо подобно, не се шашкайте, изтрийте го без да му обръщате внимание.

Цитат
Dear PayPal ® customer,

We recently reviewed your account, and we suspect an unauthorized transaction on your account.
Protecting your account is our primary concern. As a preventive measure we have temporary limited your access to sensitive information.
Paypal features.To ensure that your account is not compromised, simply hit "Resolution Center" to confirm your identity as member of Paypal.

Login to your Paypal with your Paypal username and password.
Confirm your identity as a card member of Paypal.

Please confirm account information by clicking here Resolution Center and complete the "Steps to Remove Limitations." 

*Please do not reply to this message. Mail sent to this address cannot be answered.

Copyright © 1999-2008 PayPal. All rights reserved

И аз поличих такова нещо преди време,но не му обърнах внимание. Whistling
Значи правилно съм направила.

Общи условия

Активация на акаунт