® E-bay - тема 12

• 40 531
  • 842
  •   1
Отговори
# 600
Ако срещнете хубави  ботуши-равна подметка лачени ,за предпочитане естествена кожа и парка /манто/не знам как точно се казва пак от лак МОЛЯ да дадете линкче.
Харесах едни ботушки,питах за шипинга,ама глас в пустиня вече 3 дни.

Или по-точно какво да пиша на търсачката за да си намеря ! Писах coating of silicone,    
jacket of lacquer е не е това !! newsm78 newsm78 newsm78
patent leather търси

# 601
Времето на търга изтече и неможах да взема въпросното яке,продавачката ми беще писала шипинг 21 долара,сега я помолих да го пусне Buy it now,щото никой не го е спечелил , тя се съгласи ми праща нов шипинг 19 долара Laughing

# 602
Приемам предложения за читав продавач, трябват ми за подарък бебешки дрехи за момиченце 3-6 месечно. Мерси предварително.

# 603
А може ли да ми кажете има ли апарати за кръвно и съответно под какво наименование да ги търся  Laughing
Благодаря предварително    bouquet

# 604
Приемам предложения за читав продавач, трябват ми за подарък бебешки дрехи за момиченце 3-6 месечно. Мерси предварително.

Виждам ,че никой не се е включил,та да кажа моя скромен опит.Форумът е луднал по дрешките на Jymboree,много са качествени и красиви,но след 10тина опита да си поискам шипинг до Бг от САЩ на няколко избрани комплектчета за племенника ми ,получавах все отказ- възмножно е и аз да съм била карък,защото доста  дрешки на Jymboree купуват мамите и татковците из форума. Ta aз купих няколко много сладки комплектчета за племенника ми от англйиския, чрез търсачката се появиха доста сполучливи неща, особено на NEXT дрешките са прекрасни! Пробвай ето от тук като за начало! Успех!

http://shop.ebay.co.uk/items/Baby-Clothing__W0QQSize275421Z36mon … 154d&_fcsfc=0

Допълвам се,Arven,мисля че това ще ти свърши работа  Wink :
http://health-beauty.shop.ebay.com/items/Monitoring-Testing__W0Q … nZ1QQ_sacatZ30115

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 23:23 от yaya

# 605
yaya пращат Gymboree и още как
около мен има поне 2 парчета аксесоари и какво ли още не
колкото до лотовете - дават и RVT колко е било в магазина преди намаленията, но ако се разтърсиш в сайта на Gymboree гледаш за колко са го купили реално, само дет вече го няма и не се продава
Като поръчам лотове гледам да избягвам продавачите които имат много стока по отделно - ясно е че ще ми шитнат най-калпавото от това, но от друга страна се ориентираш този какви серии има. Получавал сам неща и от 2005 годин, малко дъртичко ми се струва, не че не са хубави

# 606
Дуранго,знам,че пращат и изобщо не споря по въпроса.Работата е там,че на мен ми беше спешно да дойдат бързо дрешки та да се отчета пред бебчо с  подарък възможно най-скоро,а като ми отказаха няколко поредни за шипинг до БГ и реших за първо време да взема от англйския,дойдоха бързичко и бебока вече е накипрен с тях дори.Сега вече спокойно издирвам Gymboree за по-нататък и не бързам,така че все ще намеря някой да ги шипне!Та такава ми беше мисълта в случая,знам иначе,че пращат и доста от хлапетата във форума са екипирани вече  Wink !

# 607
http://cgi.ebay.com/Gymboree-WHOLESALE-LOT-Get-4x-Your-Bid-12-18 … dZ1QQcmdZViewItem
ето ви един или една с лотове, има номерация и може да кажеш искам едикво си
Нещатата и основно са от миналата година, например онзи Bon Voyage дето се размотаваше го има доста, пита обикновено кой номер искаш, нещата пристигат в магазинските пликчета. Шипинга на голям лот ($250 - $1000 RVT)  е $70-80. Не продава момчешки обаче.
http://cgi.ebay.com/Gymboree-NWT-Wholesale-ReSale-Lot-Girls-Boys … dZ1QQcmdZViewItem
Тази е читава, един път се скарах с нея заради един шипинг, поиска ми $120 за ЕМС, но беше единствената дето каза че ще ми избера за $1300 RVT момчешко за 5 и 6. Като дойде пратката пишеше $128 та и се извинявах, беше един натъпкан кашон от телевизор или нещо такова, близо 15 кг

# 608
Браво,Дуранго,улесни максимално изпразването на картата ми,ама с това мое меко сърце на новоизлюпена леля... всичко ми се струва идеално за бебока  Blush Whistling
А я кажи,тия лотове като идват в такива големи кашони в митницата как се справяш?! Продавачът пише по-малка сума или си плащаш като добросъвестен данъкоплатец?!  Thinking

# 609
 Whistling
приятели сме с Орешаркси за тфа

# 610
Пфууу,аз мислех.че още от времето на М.Велчев си в играта,ама ти си от скоро,те първа ще трупаш за още джипчета и камиончета Crazy Sunglasses... Дай Боже и на нас такова щастие  Whistling Joy !Спирам с чата,че ще има глоби пак!

# 611
някой ще ме светне ли какво точно означава това,преводът го разбирам,като тръгна да плащам и ми излиза
PayPal exchange rate of 1 BGN = 0.394404 GBP on Jul 19, 2008.
По рано през деня плащах в американския и съответно ми излезе в долари

# 612
курс лев-паунд за деня

# 613
А може ли да ми кажете има ли апарати за кръвно и съответно под какво наименование да ги търся  Laughing
Благодаря предварително    bouquet

Заповядай Peace : http://health-beauty.shop.ebay.com/items/Blood-Pressure__W0QQQ5f … nZ1QQ_sacatZ75072

# 614
Може ли да ви помоля за линка към евтините мP3, mp4- китайските
Ще съм ви много благодарна

Общи условия

Активация на акаунт