® E-bay - тема 12

• 40 503
  • 842
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря за помощта, пуснах диспута Peace

# 631
Flash* , като- чели ми е върнала цялата сума, но не я виждам в баланса. А най-странното, че още не съм успяла да пусна диспут. В този случай не знам какво да правя.

# 632
  • Варна
И аз имам неполучена пратка, платена на 23 юни. След няколко писма от моя страна, продавачът (преди 4-5 дни) ми е писал, че имал неприятности вкъщи и чак сега ще ми прати пакета. Склонна съм да поизчакам още няколко дни (нали до 45 дни от датата на плащането се пускаше диспут в ПП? Thinking), защото на всеки се случват непредвидими неща.  Tired

# 633
И аз да се включа с едно въпросче.Имам отворен диспут за дефектна стока.Продавача ми праща нова но докато я получа времето на диспута ми ще свърши.Да го затварям ли или да чакам първо да си получа пратката.Във втория случай трябва да го ескалирам до PayPal.След като всичко е в тяхни ръце мога ли след като престигне стоката ми аз да затворя диспута или вече всичко е в ръцете на PayPal?Питам ви защото не искам да обидя продавача а не ми е ясно как процедират PayPal newsm78

# 634
А аз съм изненадана. Чаках пратка от 6-ти юни от Англия. Вчера писах на продавачка, че пратката все-още не е пристигнала. Никакъв отговор. Днес съм и писала пак, че много съжалявам, но съм принудена да пусна диспут. Пак никакъв отговор. Реших да изчакам до понеделник. Преди малко получих съобщение от PayPal-  Your payment has been refunded.

А сега и писмо от продавачката получих:
Hi, I have sent a refund for this item - I will learn from this, and stick to posting within the EU in future!
I have informed ebay that I've refunded your payment in order to claim back the fees I've already been charged for this sale! They will send you an email to ask if you 'agree' that you have been refunded, and I would be grateful if you could take a moment to respond - otherwise I've lost the cost of the item, the cost of the shipping, and been CHARGED for it too!
Many thanks
Mandy

Какво се изисква от мен според вас  Praynig?

Валерия, като че ли не ще да ти връща парите за доставка? Rolling Eyes

Неее , кой преводач го преведе това  ooooh!?! Момата пише,че ти е върнала всичко и че щяла да си вземе поука да пращала само в ЕС пратки занапред-тука вземи и кажи,че е доста тъпа и Бг от 2г уж и тя е там! Иска като ти пратят мейл от ппейпал да те питат дали си доволна,че ти  е върнала парите -да им отговориш,че си,за да й върнат на нея таксите,които е платила за продажбата!Това е в общи линии като изключим резкия тон,с който е писала явно ядосаната мома англичанка!
Сумата няма да ти е в баланса,а в refunds ,там гледай Peace!

# 635
О, yaya, веднага и писах къде се намира България Flutter. Сега погледнах в refunds -  там са паричките. Обаче PayPal не ме пита, дали съм доволна  -

Dear .........,

Amanda Holmes  has issued you a full or partial refund for your payment.

Message from merchant:

----------------------------------------------------------------
Original Payment Details
----------------------------------------------------------------

Date Payment Sent: Jun. 5, 2008

Amount: 8.50 GBP

Sincerely,
PayPal

Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you will not receive a response. For assistance, log in to your PayPal account and click the Help link in the top right corner of any PayPal page.

# 636
Изобщо повече не се занимавай и толкова! Да си бере дерта момата !  Naughty Ти паричките си получи,зарязвай я!

# 637
 Hug май вече ги похарчих за обувки на малката  Joy.

# 638
valeria1 май ще ти пусне диспут и там трябва да се съгласиш. На мен ми сеслучи същото след като продавачът ми беше върнал парите, отвори диспут. Аз се съгласих с това което искаше за да може да си върне той парите от таксите. Такъв съвет ми дадоха момичетата тук  Peace

yaya, boshi- moshi благодаря за линковете   bouquet

# 639
Добро утро и от мен, сега съм на вълна дрешки и да ви покажа какво си спечелих  newsm68

# 640
  • Mostly in my mind
Какво си спечели?  Rolling Eyes

# 641
  • Варна
Неее , кой преводач го преведе това  ooooh!?! Момата пише,....Peace![/b]

google  Rolling Eyes ама аз го доизмислих Embarassed няма да се обаждам и да обърквам хората, обещавам!  bouquet

# 642
Аз пък си харесах тази гривничка, но не доставят до БГ  Sad http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120283168 … ms=tab%3DWatching

Пита ли ги за доставка до Бг?Може пък и да се навият. Rolling Eyes

П.С.Гривната е страхотна! Peace

# 643
Оф направо ми писна.Получих новите очила които ми замениха поради дефект и пак същите.Нестига че с дефекти ами и съвсем друг модел ми е пратен.Какво да правя-писна ми от цялата тази процедура с връщането. smile3511 smile3514

# 644
Неее , кой преводач го преведе това  ooooh!?! Момата пише,....Peace![/b]
google  Rolling Eyes ама аз го доизмислих Embarassed няма да се обаждам и да обърквам хората, обещавам!  bouquet

Не го казах,за да те засегна,а защото бях убедена,че някой от "умните" преводачи в нета го е измислил!  ooooh!  Извинявай,ако съм те засегнала лично,нямах никакви такива мисли! Heart Eyes

valeria1 май ще ти пусне диспут и там трябва да се съгласиш. На мен ми сеслучи същото след като продавачът ми беше върнал парите, отвори диспут. Аз се съгласих с това което искаше за да може да си върне той парите от таксите. Такъв съвет ми дадоха момичетата тук  Peace

Има логика в това,тая така заобиколно го е написала,че не става ясно как от ПП ще те питат дали си доволна,но се оглеждай са диспут и после действай,както Арвен е писала!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт