® E-bay - тема 12

• 40 495
  • 842
  •   1
Отговори
# 615
  • там, където ми харесва
Може ли да ви помоля за линка към евтините мP3, mp4- китайските
Ще съм ви много благодарна

Заповядай
http://stores.ebay.com/honesttop88

http://shop.ebay.co.uk/merchant/worldtechon

# 616
YAYA , мерси ще разгледам и се надявам да избера, че скоро ще ходя на бебе и ми трябват подаръци.

# 617
  • Mostly in my mind
Аз пък си харесах тази гривничка, но не доставят до БГ  Sad http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120283168 … ms=tab%3DWatching

# 618
До сега не ми се е случвало да платя нещо и да не го получа. Чакам от едно китайче пратка платена на 24 юни, а още я няма. До сега не ми се е бавила толкова пратка. Вече мисля, че няма да дойде. В момента липсва в  Ибей. Какво трябва да направя.

# 619
Нещо съм се пристрастила към ebay напоследък. Заредила съм към 20-на аукциона. Засега спечелих само 3. Бебешка пижама, долнище на Umbro и обувки за сина ми на Gola.
Трябва ми официалне панталон и риза за 7 год. момче. Но засега харесах само една с розови нюанси и мъжът ми каза, че ще ме изгони с малкия ако го облека в розово.

# 620
Dolores, направо отваряй диспут в ПП и го ескалирай веднага,още повече пишеш ,че продавачът вече не е регистр. в ибей.Имах същия случай,продавачът след 1 седм ми върна парите и затвориха дуспута,без изобщо да спори.Нищо,че след това и нещата дойдоха и парите си върнах! Blush Crazy

# 621
  • Варна
Помощ! Praynig
И аз пускам диспут за неполучена стока,от 26ти юни е. Какво пишете на продавача в съобщението?

# 622
моята статистика е за около 10 % изгубени или неизпратени пратки. За всички, с изключение на две не са ми върнати парите.  Но и двете- по моя вина. Единият път  беше преди да има ПП за България и преведох парите по банков път и вторият път беше като затворих без да искам  диспута, без да го ескалирам. Та на около 200 пратки, не съм получила 20 и няколко.

# 623
  • Варна
Леле, Монда. ooooh!
Аз съм като патка в кълчища в момента ама съм длъжна да пробвам пък каквото стане. Пиша че не съм си получила часовника и че искам да ми възстанови сумата, пък дано е достатъчно.

# 624
Леле, Монда. ooooh!
Аз съм като патка в кълчища в момента ама съм длъжна да пробвам пък каквото стане. Пиша че не съм си получила часовника и че искам да ми възстанови сумата, пък дано е достатъчно.
aз като отварям диспут пиша: item not received,. Please, advise.  В интерес на истината, единични са случаите, в които не се е налагало да ескалирам до ПП.

# 625
А аз съм изненадана. Чаках пратка от 6-ти юни от Англия. Вчера писах на продавачка, че пратката все-още не е пристигнала. Никакъв отговор. Днес съм и писала пак, че много съжалявам, но съм принудена да пусна диспут. Пак никакъв отговор. Реших да изчакам до понеделник. Преди малко получих съобщение от PayPal-  Your payment has been refunded.

А сега и писмо от продавачката получих:
Hi, I have sent a refund for this item - I will learn from this, and stick to posting within the EU in future!
I have informed ebay that I've refunded your payment in order to claim back the fees I've already been charged for this sale! They will send you an email to ask if you 'agree' that you have been refunded, and I would be grateful if you could take a moment to respond - otherwise I've lost the cost of the item, the cost of the shipping, and been CHARGED for it too!
Many thanks
Mandy

Какво се изисква от мен според вас  Praynig?

# 626
  • Варна
Пуснах го.
Обаче се чудя,.... къде са ми изчезнали 2те евро.  Laughing Стояха си в баланса онези от таксата пък сега гледам -липсват newsm78
да съм ги похарчила без да знам...егати. Mr. Green

# 627
Пуснах го.
Обаче се чудя,.... къде са ми изчезнали 2те евро.  Laughing Стояха си в баланса онези от таксата пък сега гледам -липсват newsm78
да съм ги похарчила без да знам...егати. Mr. Green

Ако си плащала нещо, може от картата да са ти изтеглили сумата без 1.5 евро, и с тях да си доплатила.

# 628
при плащане се теглят първо от баланса и после от картата.

# 629
  • Варна
Хм. Че те си стояха там от март месец откакто се регистрирах пък имам вече 50 платени неща. Обаче стояха като евро...а евро не съм плащала, наскоро ги превърнах в долари и след това ги няма:-))) аз сега видях де. И без това се чудех ако позабогатее тоя баланс как да го ползвам пък то лесно било:-)

Валерия, като че ли не ще да ти връща парите за доставка? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт