® E-bay - тема 12

• 40 433
  • 842
  •   1
Отговори
# 720
  • На черешата
Покажи какво си купи де,може пък на нас да стане. Mr. Green

# 721
Това получих:

А това чакам, но надеждата че ще ми станат умира последна Wink

# 722
Нещо за регистрирания адрес стана дума.
Естествено, че може да се сменя, аз поръчвам от един акаунт, но получавам на 2 адреса в БГ и на 3 в Англия, досега проблем не е имало и никога не ми е отказано нито плащане, нито доставка. Да не говорим, че регистрацията в Pay Pal е на името на майка ми, пък всички доставки са на мое име или на мъжа ми.

# 723
На мен също са ми изпращали неща на друг адрес в Щатите, но са ми и отказвали това. Идеята е, че ако стоката се загуби, аз мога да се оплача, че не съм получила стоката на адреса в пейпал и тогава продавача няма никакъв начин да докаже, че стоката е била изпратена на мен и съответно ще трябва да връща парите.

# 724
  • На черешата
И аз нямам проблеми с регистрацията.
С моята карта съм плащала в няколко акаунта на приятелки преди да им станат готови картите,пращали са нещата до тях.
Имаше проблем с едната доставка,не пристигна и си ми върнаха парите без да кажат нищо.
В ибей имам регистрирани няколко адреса ,пращала съм до всички. Peace

# 725
Няма защо да не се оплаквам ако стоката се загуби, защото на самия акаунт имам няколко имена и няколко адреса.

# 726
И аз да се наредя с неполучена стока от Англия ,изпратена на 9ти от там.Писах на девойката да прати тракинг,ако има ,но получавам това:
your item was dispatched on the 9th of July, i have proof of posting but not a tracking number as the package was not registered, i will get a P58 missing package form sent into royal mail tomorrow, hope this helps
Въпреки,че уж се сещам от английски ,колкото да се оправя,ей това P58 не разбрах какво е.Моля,ако някой знае какво е и дали ще помогне в случая, да ми каже! Благодаря!   bouquet

# 727
Аз пък да се оплача от БГ пощите, вчера си получих пратката с очила. И направо щях да откача като видях как са ми раздрали кутията на очилата.  Срязали са плика явно да видят какво има вътре, ама са се увлекли и са одрали и кутията. А моя мъж не е обърнал внимание, иначе аз такъв скандал щях да им вдигна, ама вече е късно  #Cussing out

# 728
  • София
Надя79, и аз си поръчах  обувки на Nine West. Номер 8,5 отговаря на   наш 39 със сигурност.Имам обувки купувани от магазина им.
Поръчах си и  едни на Anne Klein N  8,5 ,но за тях и аз се притеснявам дали ще  ми станат.Като гледам американската номерация май отговарят на 38,5.

# 729
Екстра, двойно прецакване  Confused

# 730
  • На черешата
Екстра, двойно прецакване  Confused

За колко ги взе?

# 731
  • Варна

До адреса на регистрация или в пощата в града, или има  друго място? - Получават се на адреса, с който си се регистрирала в Пейпал. Ако помолиш да ти ги изпратят на друг адрес, се смята за измама, т.е че с чужда карта плащаш, пък искаш на теб да ги пратят.

Аз вече имам няколко получени стоки на адрес,който не съм регистрирала в Пей Пал.Даже не е в Бг.Разбрахме се с продавача  и ми ги прати.Не ми е минавало през ум такова нещо,но си определено има логика.А това в разрез с правилата ли е?

Да, в разрез с правилата е. Може някой да те докладва на Ибей и те да приемат санкции срещу теб.

Не мога да се съглася с горното изобщо!
Регистрирана съм в ПП преди 3-4 години, когато България изобщо не беше сред страните, обслужвани от тях, на английския адрес на брат ми. Тогава даже плащах с кредитната карта на брат ми, защото нашите не ги приемаше. Все още си стои този адрес там, като адрес на регистрация - няколко пъти съм искала да ми пращат до там, но в 99% от случаите - директно тук, в Бг. Както в ПП, така и в иБей може да се добавят различни адреси за доставка и това не е в разрес с никакви правила. Wink

# 732
я ми кажете това само дрешки ли са или и кукла понеже такава цена  newsm78http://cgi.ebay.co.uk/ZAPF-BABY-BORN-HUGE-JOB-LOT-22PCS-BRAND-NE … =item190238237214

# 733
Това не е Продавалник, всеки да си пише оценки както и когато му скимне ooooh!
Много съм благодарна за изключително поучителното ти мнение, но feedback е именно да дам обратна връзка, за това как е минала трансакцията и един от въпросите е свързан именно с комуникацията с продавача - и аз лично бих била много доволна, ако някой ме предупреждава, че даден продавач не желае да комуникира... да не говорим, че при изтичане на 1 месец след трансакцията ebay ще го чарджне за направена уж "продажба" а и когато е имало други участници в търга за продавача има смисъл да приключат нещата с победителя нормално, за да предложи стоката на някой друг.
Интереснo ми е да знам ти за какво използваш feedback-a?

# 734
  • На черешата
Всички аксесоари и куклата,но има време до края,може да се вдигне. Peace

Общи условия

Активация на акаунт