® E-bay - тема 12

• 40 427
  • 842
  •   1
Отговори
# 735
И куклата и дрешките се продават но до БГ. не шипват

# 736
  • На черешата
  Phoenix,Az,не се пали толкова.
 Тя има предвид,че тук не можеш да слагаш фийдбак когато си решиш.Такъв можеш да сложиш чак след като вече имаш някакви взаимоотношения с продавача,т.е платила си стоката.
 За пощенските е трябвало да се разбереш с продавача още преди да наддаваш,той сега спокойно може да каже,че не шипва в чужбина и да откаже да продаде.А ако имате уговорка нямаш грижи,в полето за доставка си напиши сумата,за която сте се разбрали.Няколко пъти съм правила така и не съм имала проблеми. Peace

# 737
  • на пистата
търся такъв модел чанта,може и нещо подобно,ако мернете пишете

# 738
  • Варна
lilana_7,q всичко е включено и пише, че за worldwide да и пишат и ще направи най-доброто, което може. Верлоятно има предвид най-изгодната цена за доставка. Това обаче ми е съмнително при обявената доствна цена за Англия 15 лири, което като им гледам доставните цени на куклите не е малко.

# 739
Това не е Продавалник, всеки да си пише оценки както и когато му скимне ooooh!
Много съм благодарна за изключително поучителното ти мнение, но feedback е именно да дам обратна връзка, за това как е минала трансакцията и един от въпросите е свързан именно с комуникацията с продавача - и аз лично бих била много доволна, ако някой ме предупреждава, че даден продавач не желае да комуникира... да не говорим, че при изтичане на 1 месец след трансакцията ebay ще го чарджне за направена уж "продажба" а и когато е имало други участници в търга за продавача има смисъл да приключат нещата с победителя нормално, за да предложи стоката на някой друг.
Интереснo ми е да знам ти за какво използваш feedback-a?

Ами в рейтинга на продавача има скала , дали е комуникативен, дали пощенските са в рамките на нормалното и т.н. Смятам,че човек може да се ориентира горе-долу,нали ?Фантичка много добре ти го е обяснила, изобщо не те поучавам. Първо се пита за пощенските, после се играе, всеки си носи последствията, в случая ти вероятно  поради липса на комуникация все още не си платила стоката. Тъй че и продавача може да ти сложи отрицателен, ще си потрае още известно време, около 7 дни, и после може да тнапише,че не си платила или нещо от сорта. После си пуска отново стоката.
feedback-a го ползвам по предназначение, затова са онези звездички......когато нещо не ме кефи, слагам малко звездички. Досега всъщност не съм писала отрицателен, била съм доволна от всичко, което съм купила. Когато куца комуникацията, слагам една звездичка Peace

# 740
търся такъв модел чанта,може и нещо подобно,ако мернете пишете
Този тип мисля, че ги водят "tote", пусни търсачка с това  Peace

# 741
Извинете, подвела съм ви за адреса, в момента е само препоръчително. Но доскоро го имаше, защото го четох. В момента е валидно това:

Note: Confirming your address is a separate process from becoming PayPal Verified. PayPal provides confirmed addresses to help sellers make informed decisions when dispatching goods. Address confirmation is useful because it provides a way for a seller to verify a buyer's identity. Shipment to a confirmed address, however, is not necessarily a requirement for coverage under the Seller Protection Policy since not all PayPal users are able to confirm their addresses. An Unconfirmed Address is not necessarily fraudulent but sometimes poses an inconvenience for legitimate buyers. If a transaction is eligible for coverage under the Seller Protection Policy, a seller must post to the address found on the Transaction Details page (regardless of whether that address is confirmed or not). For transactions that are ineligible for coverage under the Seller Protection Policy, we recommend that a seller post to a buyer's Confirmed Address.

# 742
  • някъде там
Моля ви,спешно се нуждая от помощ ooooh!
Платих оня ден една преса ,за 112  долара,днес проверявам въпросния господин не съществува.Какво ще ме посъветвате Praynig
Да пиша ли на пей пал,че не мога още да пусна диспут  Cry

# 743
Ами пиши първо на въпросния господин и го питай какво става, защо не е регистриран вече и изпратил ли е пресата. Това е моето мнение.

# 744
  • някъде там
Гледам ,че парите ми са още по картата и са само блокирани  Rolling Eyes
Ей сега ще му пиша

# 745
  • някъде там
Някой ще ми помогне ли с превод на английски,че спреводача става трудно? Искам да пиша на пей Пал Embarassed Praynig
Написах с преводача,надявам се да ме разберат  Praynig

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 20:25 от илонитка

# 746
И аз имам нужда от помощ.
Искам да купа на дъщеря ми нещо като книжка за оцветяване, но немога да открия към кой раздел спадат.
Бихте ли ми помогнали, ако някой има представа?
Благодаря предварително!   bouquet

# 747
  • into the blue
Пробвай с colouring book в раздел Books, Comics & Magazines , подраздел Children's Books Peace

# 748
Да чукна на дърво нямам загубена пратка, а от щатите ми пристигат супер бързо нещата - макс 10 дни.
Ето вчера получих 2 пратки - едната от 14-ти, другата от 15-ти.
Много са хубави нещата - чантата Nine West и едни супер сладурски обувки Scholl.

И сега е момента да се оплача - как може да има такава разлика в номерата!!!
Като си взимам затворени 8.5 са ми съвсем точно, а тези са тип сандалки и са ми големи..... много ме е яд значи!!!
Толкова ми харесват, а сега ще трябва явно да ги пускам в продавалника Sad
На всичкото отгоре чакам още едни същия номер Nine West и ако пак не ми станат вече не знам  Sad

Nine West имат разлика в номерацията в зависимост от модела,може да имаш късмет  Peace

Бях писала тук за една откачалка дето ми писа ,че пощенските на преносимо гърненце от 50 гр. ще са 50 паунда-та на тая и отговорих с един линк на Роял мейл за пощенските до Бг и да не ми пише безумни неща,а тая отговаря-Съобщението ми било обидно и в Бъдеще да не съм наддавала на нейни обяви  Joy

# 749
Благодаря ти много, но не открих нищо съблазнително и струващо си за 4 год. дете.

Има някакви флумастри, с които като пише детето и се понапише и по дрешките, се перат.

Незнам как да ги открия в ибей, незнам дали ги и има. Благодаря пак.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт