® E-bay - тема 12

• 40 629
  • 842
  •   1
Отговори
# 450
добре, а сега да дозареждам ли изобщо, щото го изключих и почти му теглих една newsm78
По скоро го остави да се разреди и после зареди на фул - дано там е проблема  Peace
Нали на повечето инструкции за нови уреди пише колко време се зарежда - ала бала без да се експлоатира  Grinning

Да, ама точно на този не пише. Книжката му не е много голяма, никакви обяснения за батерията и т.н.. ами сложих го да го зареждам пак, защото сега го погледнах и не светеше дисплея. Но е светил цяла нощ - все едно е работил. А снощи батерията показваше че е пълна догоре.

Пак благодаря! Simple Smile

# 451
Вчера получих панел за телефона на мъжа ми, но се оказа, че двете щифтчета на панела са счупени и няма да може да го ползва. Оплаках се на продавача ама отговор нямам. Чудя се какво друго мога да направя освен да пия една студена вода. Гадното е че няма панели за такива телефони в бг и ще трябва да поръчам друг, но каква е гаранцията че няма да дойде в същия вид?  Cry

# 452
Жени, дано не си побързала да му дадеш положителна оценка на продавача. Аз напоследък изчаквам няколко дена след получаването на стоката и тогава слагам оценки.

# 453
 FlutterЩе намеря тениски сигурно Laughing-обаче отговор за номерацията-ниенте-изнервам се тоя пубер бе-в детската са до 13 номер-мерих не стават-мъжката почва от по-голям за него размер ooooh!-и луднах-намерих тази която ви цитирах и ми е много неясна-няма такива мерки в стандартните таблици-среших че пак ще е вързано с годините-като при детската и се ориентирам към 14/16 май:thinking:

# 454

Благодаря за отговора.  bouquet Така и правя. Whistling
Добре,че ebay е необятен откъм продавачи и стоки... Laughing
П.С. И все пак не го разбирам,ти да проявяваш интерес към продукта им и да искаш да го купиш,а те да те отрязват... Crossing Arms

# 455
# 456
# 457
Питай и продавача /вече друг  Mr. Green/ за мерки - ако е любезен да ти отговори  Peace

# 458
 Twisted EvilСега да ви се оплача пък-онзи немски тъпанар с чантата/дето я спечелих за 10евро/ми е пуснал диспут за неплащане #2gunfire-ако ще и да ме баннат-няма да му дам 39 евро за шипинг Naughty-отговорих в дипута че шипинга е безумен и каквото ще да става Mr. Green

# 459
Безумен е. Аз купих столче за кола от Германия и платих 20 евро за шипинг.

# 460
Twisted EvilСега да ви се оплача пък-онзи немски тъпанар с чантата/дето я спечелих за 10евро/ми е пуснал диспут за неплащане #2gunfire-ако ще и да ме баннат-няма да му дам 39 евро за шипинг Naughty-отговорих в дипута че шипинга е безумен и каквото ще да става Mr. Green

39 евро... #Crazy Това е много,за чанта от 10 евро...

П.С. Аз поради същата причина,не бях платила един продукт и ми отвориха диспут съответно.Аз ест пак не го платих и ми казаха,че ще ми сложат страйк,за да предупредят и другите продавачи.Каквото и да значи това,не виждам никаква промяна във фийдбека си или пък другаде... Rolling Eyes Продължавам да си пазарувам без проблем. Peace

# 461
teo_71, той не го ли беше обявил шипинга предварително или ти купи чантата, без да знаеш колко ще ти иска?

# 462
 PeaceНа обявата пишеше че за цяла Европа шипинга е ...ще проверя какво точно беше-но не повече от 15-ина евро и когато я спечелих ми прати инвойс с тази сума и аз изтрещях направо-писах му супер възмутена,а той ми изпраща някакви таблици за куриерската служба с която работел и точно за БГ-супер експресна поръчка била толкова-39евро-ама аз суперекспрес не съм искала Crazy-освен това беше обявен шипинг за Европа ooooh!

# 463
  • София
Нали можеше някъде да се оплачеш при много завишен шипинг? Не си спомням точно, май се репортваше на и-бей.

Днес ви черпя всички! Малкото жабче става на 1г.!  Hug

Сега видях какво си писала. Нали диспутите са затова-да се обясните като се сте се разбрали. Обвини го ,че завишава шипинга, нали и ние сме в Европа, независимо от неговото желание.  Twisted Evil

# 464
  • София

Днес ви черпя всички! Малкото жабче става на 1г.!  Hug

aunt Ogg, честит ти рожденник и много прекрасни неща за малкото жабче!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт