® E-bay - тема 12

• 40 598
  • 842
  •   1
Отговори
# 480
честит рожден ден на дребосъчко  да е жив и здрав и тати да му купува мнооооого от ибей. Mr. Green
Влюбена съм в един часовник(май вече писах Thinking).Мъжът ми каза категорично НЕ,но аз все пак ще го купя не мога да се въздържа.Тук го гледах за 450лв.Утре заминаваме на море така,че това за последно ( за 7 дни).

# 481
Какви са тия страйкове??
Какво означават и къде може да се види дали имаш?

Точно това се чудя и аз?
 Peace

# 482
  • Бургас
Да взема и аз да се позапиша в темата, ама да покажа и последната ми покупка : маратончици за малкия на Chipmunks - за проба как се справям с номерацията  Mr. Green 

# 483
Ще се самоцитирам но не мога да разбера какво точно значи това 
I reccon bout £5 as it is going quiet far. if you would like this item then send the money to cross550@hotmail.com. thank you
и как да и преведа парите на мейла
Не ми е много добър английския, но гледам, че никой не ти отговаря, затова се включвам. Не става ясно какво се иска от теб, дай малко повече пояснения какво си комуникирате и за какво иде реч. Ако изпращаш пари на мейла през пейпал, посочи за кой айтем плащаш. Дано да се включат и по вещи от мен по въпроса. А ако питаш само как се превеждат пари на мейл, тогава влизаш си в акаунта в пейпал, избираш сенд мъни, посочваш имейла, сумата, причината за плащане и готово.

# 484
  • София
Благодаря за пожеланията!  bowuu Hug

Евелин, това го разбирам,че намаля цената на 5 лири и да платиш еди къде. А този адрес, който ти е дала мейл ли е или някакъв сайт? И аз май не разбрах добре. Що не питаш за повече обяснение, кажи и просто,че не разбираш.

# 485
този adress е да ползва send money през пейпал без да минава през ебей

# 486
Какви са тия страйкове??
Какво означават и къде може да се види дали имаш?

Точно това се чудя и аз?
 Peace

На всеки един потребител се виждат в профила и се отразяват в процентния рейтинг.

# 487
Mина,благодаря за отговора.  bouquet
Прегледах си изцяло профила,но нищо не открих.И процентният ми рейтинг е на 100%. newsm78 Може би не съм го получила този страйк?Дали има такава вероятност изобщо...да не са ми сложили страйк? Rolling Eyes

# 488
  • Русе
Спешно !!!
Кой парфюм на армани - мъжки
Имаше парфюм Addicted на кой беше ?

Durango , преди няколко дни поръчах   ACQUA Di GIO  Giorgio Armani  на мъжо.

# 489
maiche благодаря
ще се опитам в неделя да разгледам какво има тук и да ги сравня
от ебей или от магазина е по добре да купя

# 490
Аз за моя си проблем да доразкажа - пратил ми е отговор китаеца че ще ми прати друг МП, този да му го върна и така, мило и любезно уж пък да видим Wink
Дано ви се изфукам после Simple Smile

# 491
Mина,благодаря за отговора.  bouquet
Прегледах си изцяло профила,но нищо не открих.И процентният ми рейтинг е на 100%. newsm78 Може би не съм го получила този страйк?Дали има такава вероятност изобщо...да не са ми сложили страйк? Rolling Eyes

Не си, щом рейтинга ти е 100%.

# 492
  • Русе
maiche благодаря

От магазина си харесваш ,а от ибей купуваш.  LaughingОт този продавач вече за трети път си поръчвам.
Преди питаше за Nike - виж тук .Само,че идват малко бавно за около 20 дни.

# 493
Ще се самоцитирам но не мога да разбера какво точно значи това 
I reccon bout £5 as it is going quiet far. if you would like this item then send the money to cross550@hotmail.com. thank you
и как да и преведа парите на мейла

Аз го разбирам, че ти пише, че пощенските ще са 5 лири, тъй като отива на далеч. И ако ти харесва този предмет да изпратиш парите на следния е-мейл.
Гледай да не превеждаш пари извън ebay, че може да не получиш нищо. Нямаш я протекцията.

# 494
maiche благодаря

Само от магазин, не рискувай с ибей. Иначе Емпориото старото препоръчвам Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт