® E-bay - тема 12

• 40 569
  • 842
  •   1
Отговори
# 510
  • София
 Durango, то пък оставаше да ги откриеш във форум за майки!  ooooh! Joy

# 511
 PeaceТук съм и не-не съм платила още-не става така нещо с ръчната настройка-а гледам сте отворили дума за страйковете Twisted Evil-като горда притежателка на 2 такива/все за моите злополучни часовници с които ви надух главата преди време/и очакваща всеки момент 3-и-за тъпата чанта Whistling-никъде в профила не го пише и не се вижда,но явно в акаунта има някаква опция за защите за продавача,защото на два пъти ми се случва като се опитам да наддам за нещо да ме препраща на едно каре,където пише че продавача не допуска продажба на купувач с 2 страйка за последния месец Mr. Green-и не можеш нито да наддаваш нито да купиш-можеш обаче да пишеше на продавача и да го помолиш да промени това за теб-става-пробвах. Laughing
Аз мислех че ще получа бан още първия път,но процедурата била друга-сега вече няма да ми се размине явно-язък тъкмо си понатрупах 15 точки  Cry и така им се радвам.
Ще се прсви нов акаунт после. Thinking

# 512
Ами Тео, ако те баннат и по айпито? Кой ще пазарува, а?

# 513
 Twisted EvilАаааа-питах препатили Wink-чак до там не стигат-пък ако искат-ще се регна от служебния или ще ми го сменят-пък и ще спестя накой лев със сигурност Laughing

# 514
  • София
 Ще спестиш ти! Ако вместо в и-бей се метнеш по моловете, ще спестиш , ама друг път!  hahaha

Момичета, я кажете моля ви бързичко. Много искам нещо, но продавачът е писал,че шипва до USA. Писах му сутринта, но нямам отговор, а търгът изтича след няколко часа. Аз , обаче ,излизам след малко и искам да заложа. Какво ще стане ако спечеля и продавачът откаже да ми го прати? Или ако ми забие някакъв шипинг 50$ примерно,а за там е обявен 8$? Ще ме санкционират ли по някакъв начин?

# 515
Отрицателна оценка. По-добре не рискувай. Ще намериш друг, който шипва до БГ.

# 516
maiche  -аква-та за колкото пише ли я купи-че поразгледах и в Ягодата в момента 50мл са точно 52$.

aunt Ogg  -хич няма и да мръдна от стола даже Twisted Evil-като няма ибей има редут промод ягода и ..... Joy Joy Joy-това спестяване си е чисто хипотетично ooooh!в някой друг живот може би Crazy

# 517
Помагайте!
След месец чакане за този 4-цифрен код от Пощенска банка ми казват,че все още не е осчетоводен този 1 долар и го няма кода  Shocked Вие колко чакахте???

Досега си плащах и без него,но за последната поръчка не ме пуска да платя   Close

# 518
 PeaceПробва ли през банкомат-с опция за последните 5 транзакции. Hug

# 519
  • into the blue
Сега въведох и 2 карта и на третия ден ми се появи кода.Искай извлечение от банката  Peace

# 520
PeaceПробва ли през банкомат-с опция за последните 5 транзакции. Hug
Не съм,защото аз оттогава платих и внесох мн повече от 5 пъти и мисля,че няма да излезе.

А друга карта-пак трябва да вадя нова,защото нямам такава,която да ми приеме  Tired

# 521
Искай извлечение от банката за операциите, извършвани по тази сметка за въпросния месец, в който си се регистрирала. Длъжни са да ти дадат такава разпечатка, ако не искат, напиши молба и я внеси със съответен входящ номер. В разпечатката ще видиш кода. И не е трябвало да чакаш цял месец, кодът се вижда най-много след 3-4 дни.

# 522
Искай извлечение от банката за операциите, извършвани по тази сметка за въпросния месец, в който си се регистрирала. Длъжни са да ти дадат такава разпечатка, ако не искат, напиши молба и я внеси със съответен входящ номер. В разпечатката ще видиш кода. И не е трябвало да чакаш цял месец, кодът се вижда най-много след 3-4 дни.
О,не съм чакала цял месец.Първите 2 седмици ходих през ден,но все нищо нямаше.Утре ще поискам извлечение от банката.Благодаря ти много!

# 523
Пусни за нов код(имаш право 3 пъти да го правиш) и след 3-4 дни върви в банката, искаи извлечение и сама го виж.Не ги питай направо за кода,може да незнаят за какво става въпрос(както служителките на който аз попаднах).

ПП.Много сте бързи.

# 524
Пусни за нов код(имаш право 3 пъти да го правиш) и след 3-4 дни върви в банката, искаи извлечение и сама го виж.Не ги питай направо за кода,може да незнаят за какво става въпрос(както служителките на който аз попаднах).

ПП.Много сте бързи.
Благодаря и на теб.Незнаех,че мога пак да пусна.Току-що го направих.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт