® E-bay - тема 12

• 40 566
  • 842
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, малко помощ  Praynig! Помолих продавачка, ако спечеля търга,  да добави към цената на доставката insurance . Наддавам за часовник. Моля, ако някой има нерви,  да прочете отговара на продавачка. Така и не разбрах, дали ще добави  insurance.

Your questions about the insurance made me contact ebay just to make sure. I have shipped many items outside the U.S. and never had any problems. All the items have arrived and in perfect condition. When I spoke with ebay they stated that if you have items shipped with out insurance I have to make it clear that I am in no way responsible for the item once I have taken it to the post office and shipped it to you. I cannot be held resonsible for shipping time, customs, customs fees, lost, stolen, damaged or items that are not delivered. By not paying for insurance this this will mean you have agreed that I am not responsible for the item. They said I needed to make that clear on all international items that I sell especially since I have been selling alot of them to people outisde the U.S. I am a trusted seller and please trust that your item will be shipped by me & it will be the exact item that was in the listing and that you won. They told me I just needed to make sure anyone bidding on my items was aware of this and my listings will change to fully reflect this policy. Thank You so very much for your interest in my items. I truly appreciate it alot. I am glad you asked about the shipping insurance & it allowed me to ask and protect myself and the buyer. Either way it is up to you. Thanks and let me know if you have any further questions. Thanks...Nancy

# 526
  • into the blue
Жената иска да се подсигури,че ако ти пусне пратката със застраховка и евентуално нещо се случи с нея,няма да имаш претенции към продавачката,а в началото те убеждава колко много неща е пращала извън щатите без застраховка и не е имало проблем  Peace

# 527
Мацката е питала Ибей за въпроса ти. Казва, че е пращала много неща извън САЩ и досега не е имала проблеми, всичко е пристигала. От Ибей обаче са й казали, че без застраховка тя не носи отговорност за загубени или повредени, както и за митнически и други такси. И като добър продавач, тя трябва да прави застраховка и да се увери, че всички, които наддават за нейните неща знаят за това. Благодари ти за въпроса, защото той я е накарал да попита Ибей и сама да предпази себе си като продавач. Въпреки това, остава на теб да решиш искаш или не искаш застраховка. Ако имаш още въпроси, да й пишеш.

# 528
Огроооооомно благодаря, момичета   bouquet!

# 529
Спешно !!!
Кой парфюм на армани - мъжки
Имаше парфюм Addicted на кой беше ?

Durango , преди няколко дни поръчах   ACQUA Di GIO  Giorgio Armani  на мъжо.

А за този парфюм и такива като него,надхвърлящи 22Е с доставката,пишете ли им да го пратят с намалена стойност и като подарък или те си знаят?!  newsm78  Защото и аз ще взимам такъв за познат,ама се чудя да им пиша ли за всеки случай и кога,преди да го платя ли да ги питам или направо с плащането да им го пиша на Notes?! Някакви идеи и съвети-приемам и от двете!  Blush

# 530
yaya с малко тегло е никой няма да му обърне внимание

# 531
Браво,Дуранго,за това пък изобщо не се бях сетила! Че в Пловдив за 2 чифта обувки се правят и плащах мита и вече ми взеха страха Rolling Eyes! Мерси!

# 532
yaya само да не е EMS

# 533
тях и под 2кг ли ги пращат на митница  Tired?! Гледам,че единия дето най-евтино ги дава ги пращал с UPS ,ама и това не ме устройва ,че май и те натам вървят?!  ooooh!

# 534
maiche   -аква-та ти е колония и е с много малка трайност,по-зле от тоалетна вода  Rolling Eyes
по-добре тестер,по-трайни са и са евтини,защото са без ориг.кутия и капа4ка Peace
(нищо ли4но,само съвет)  bouquet

# 535
  • някъде там
Питах един продавач за това дали ще ми прати една преса до бг Той ми отговори и ми каза колко ще е шипинга.
Сега съм получила това от него For how much would you like to buy this styler with European plug? Please give me your price with shipping? Thank you.
Какво иска да ми каже? Hug

# 536
  • into the blue
Пита те на каква цена би искала да закупиш тази маша с европейски щепсел ?И те моли да дадеш цена й заедно с шипинга?

# 537
  • Русе
maiche  -аква-та за колкото пише ли я купи-че поразгледах и в Ягодата в момента 50мл са точно 52$.

aunt Ogg  -хич няма и да мръдна от стола даже Twisted Evil-като няма ибей има редут промод ягода и ..... Joy Joy Joy-това спестяване си е чисто хипотетично ooooh!в някой друг живот може би Crazy

teo_71 ,в Ягодка плюс 10% става 57$.Аз винаги комбинирам с два или три парфюма и ми излиза по-евтино

Спешно !!!
Кой парфюм на армани - мъжки
Имаше парфюм Addicted на кой беше ?

Durango , преди няколко дни поръчах   ACQUA Di GIO  Giorgio Armani  на мъжо.

А за този парфюм и такива като него,надхвърлящи 22Е с доставката,пишете ли им да го пратят с намалена стойност и като подарък или те си знаят?!  newsm78  Защото и аз ще взимам такъв за познат,ама се чудя да им пиша ли за всеки случай и кога,преди да го платя ли да ги питам или направо с плащането да им го пиша на Notes?! Някакви идеи и съвети-приемам и от двете!  Blush

yaya, винаги пиша на продавача.Първият път преди да платя,а следващите му напомням на Notes.Последният път  беше декларирал за 18$  два парфюма.Много добре са опаковани и ги декларира не като парфюми,а като  body lotion.Така вероятността някой да ти открадне пратката е минимална.Получавам ги в пощата.

maiche   -аква-та ти е колония и е с много малка трайност,по-зле от тоалетна вода  Rolling Eyes
по-добре тестер,по-трайни са и са евтини,защото са без ориг.кутия и капа4ка Peace
(нищо ли4но,само съвет)  bouquet

мама * Миа *, според теб COLOGNE = КОЛОНИЯ (  Eau de Cologne ) newsm78

Арманито е EDT и е оригинално.Както и всички EDT и EDP ,които съм си купувала от този продавач.
COLOGNE се пише на мъжките парфюми.Ето ти пример - описанието на  мъжката Аква в sasa

Acqua di Gio is a classic Italian mans' fragrance. Acqua Di Gio is a very distinctively masculine, refined strong and seductive cologne.

A това го прочетох във FAQ на продавача

What is the difference between perfume and cologne.
We use PERFUME to describe Women’s Fragrance and COLOGNE to describe Men’s Fragrance.

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 13:24 от maiche

# 538
  • В сърцето на ММ
Привет.
Момичета,ще ви помоля,ако някоя е купувала обувчици на CLARKS и има номер UK5 от бебешката номерация,да ми измери стелка.
Благодаря предварително.
Напоследък много ми се губят нещата в пощата.Вече имам 5 диспута за неполучени стоки.Досега-вече над 150 покупки нищо не ми се е губило.
Колко максимум ви се е бавило пакетче от Англия?

# 539
  • някъде там
Пита те на каква цена би искала да закупиш тази маша с европейски щепсел ?И те моли да дадеш цена й заедно с шипинга?
Hug
Защо ли ме пита,много странно  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт