® E-bay - тема 12

• 40 595
  • 842
  •   1
Отговори
# 555
ТОва според вас какво означава ?
Your item left the United States from NJI at 9:16 AM on July 16, 2008. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.
Че сега чак тръгвва от Щатите пратката ли?ТОва ми се изписва в сайта на американските пощи.А съм платила стоката на 27 юни.Възможно ли е това?

# 556
Възможное
до 10 дена да го мотат вътре в USA
Мерцедес червената ризка и ния е имаме

# 557
А тъй като едва ли ще дойде до 27 юли,а ще мине 1 месец от плащането тогава, трябва ли да пускам диспут или да го чакам?Вие какво ще ме посъветвате?

# 558
titi най вероятно ще дойде, излезе ли от щатите е 2 седмици макс

# 559
  • София
Запалихте ме по тези преси за коса и взех,че заложих и аз за една. Малко off,  но не изга ли косата от тях?

А още ме е яд за вчера, чак стомахът ми се свива. Twisted EvilМного исках да купя една матрична система( зъболекарски неща) Тук същата струва малко над 500лв. Малумният продавач е ми отговори за шипинга и не наддавах. Подаде се за 57$!!!!  Twisted Evil Лошо ми става, казвам ви!

# 560
Може ли да ми кажете как да попитам продавача дали е съгласен да развалим сделаката,заради проблеми с картата му и дали трябва да му платя някакви такси?  Rolling Eyes

# 561
  • Варна
И мен ме е яд основно на англичанките. Е как пък една не се спъна поне да пише, че няма да прати. Загубват ми времето да ги чакам да ми отговорят и нищо. Накрая се продава нещото без пари, а друго подобно после се налага да го купя в пъти по-скъпо.
Американките като че ли са по-любезни. Поне като няма да пращат пишат, да не се надява и мотае човек.

# 562
Момичета,имам нужда от малко помощ. Praynig
Преди малко платих продукт на един продавач.Платих си го от бутона Buy It Now.В профила си в Pay Pal видях,че е осъществена транзакцията.Но след това получих около 5 инвойса,в които ме карат да платя продукта.Може ли да стане някакво объркване и да трябва да го плащам наново. newsm78 И всъщност да го платя 2 пъти.Писах му,че съм платила и получавам като отговор,ето това: Please send your paypal email for us to send the invoice to and the number of the item you would like. Thank you for your business.
Е,добре де...тея хора не виждат ли,че съм платила?! Rolling Eyes Crossing Arms Оффф...обърках се вече... #Crazy
Ще чакам да види,че е платено.И дано всичко е ОК. Praynig

# 563
  • Mostly in my mind
Какво си купи? Laughing

# 564
# 565
  • Варна
Изчакай продавача да ти пише. Доколкото знам инвойсите се пращат автоматично и може той още да не е видял, че ти си платила.

# 566
Леле днес гледах ей тези гризалки и тоя ме изуми с цената за доставката  #Shocked
http://cgi.ebay.com/RaZbaby-RaZ-Berry-Red-Raspberry-Baby-Silicon … m#ShippingPayment

# 567
  • някъде там
Тоя моя с пресите ей туй ми писал Hello,
I do have the GHD MK4 Pink color which include:
(x1)GHD Hot PINK Styler (x1)GHD Hot PINK Heat resistant CARRY CASE With Detachable roll mat.
(x2)PINK Clips (x1) Free instructional DVD (x1) Instructional Booklet & (x1)Safety Instructions

It is brand new and never used before. I checked the item and it works perfectlly. However, the Styler's box only itself little bit scratched and ripped in some places. If you interesting to buy it, I can sale it for $85. The same item but new one, I can sale it for $120. P.S. Please be advised that this item has US plug.
Please let me know if you interesting in it.
Thank you.

не мога да разбера,тая преса ли ми предлага да купа.Преводача ги къдри едни....Май две преси ми предлага  newsm78

# 568
Приключи ми диспута с англичанката, която не ми прати роклята. Малко съм учудена
After careful review, we have concluded our investigation of the Buyer
Complaint described below.

We have decided in your favor, however, we were unable to recover any funds
from the seller's account. As stated in the PayPal User Agreement, recovery
of funds associated with a Buyer Complaint cannot be guaranteed.

Please know that we will make our best effort to recover the funds in
question if they become available in the seller's account in the future and
will take appropriate action against the seller. Such action may include
issuing a warning, a temporary restriction, or terminating the account.
Keep in mind that PayPal uses a number of factors to determine when to take
action, including member complaints. Due to privacy laws, we cannot discuss
the details of any action taken. We hope you understand our policy and that
it assures you that you are safe using PayPal.

Дали има шанс да ми върнат парите? Аз поне си отмъстих като и пернах отрицателна оценка и веднага рейтинга и падна от 100% на 94%.

# 569
Изчакай продавача да ти пише. Доколкото знам инвойсите се пращат автоматично и може той още да не е видял, че ти си платила.

Да,явно е така,пращали са се автоматично. ooooh!
По-късно ми писа продавачът и дори ми каза,че ми е шипнал продуктът и да го очаквам скоро. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт