® E-bay - тема 12

• 40 373
  • 842
  •   1
Отговори
# 795
Гледам някой е питал за доставка до Б-ия да си каже ако е от нас,че и аз мисля да играя и да не си правим сечено
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=120286133951

Като гледам са питали за доставка за Чехия,Полша и Бг, голям интерес има, вероятно ще се наддава яко Confused

# 796
гледам някакви боксерки GAP по 4 чифта за $14
как е като цена или да ходя да си купувам от магазина ?

# 797
гледам някакви боксерки GAP по 4 чифта за $14
как е като цена или да ходя да си купувам от магазина ?

Детски ли или за теб ? 14 долара за 4 чифта е добра цена, стига да не ти вземат шипинг още толкова.

# 798
  • някъде там
Durango,зависи от боксерките newsm78 Има различни цени тука.

Аз пуснах диспут в Пей Пал с/у тоя с пресата.Можело да се пуска преди да са изтекли 10 дни от плащането. Да видим какво ще стане сега...

# 799
Зависи колко е доставката  newsm78 Тук, в България, боксерки от българско трико, качествени, купувам за около 6 - 7 лв., има и по-скъпи, естествено.

# 800
Моля някой, ако знае, да ми каже, дали мога в акаунта си в ПП да регистрирам картата на мъжа ми / мисля да си закривам моята/ и да използвам неговата

# 801
  • някъде там
Моля някой, ако знае, да ми каже, дали мога в акаунта си в ПП да регистрирам картата на мъжа ми / мисля да си закривам моята/ и да използвам неговата
Ами пробвай!Аз нямам идея ,но имам 2 мои карти регистрирани. Peace

# 802
  • В сърцето на ММ
Направи му отделен акаунт.Аз така плащам-от два акаунта.

# 803
Някой купувал ли си е такава минерална козметика? И ако сте си купували, доволни ли сте, особено за проблемна кожа? От вчера им се чудя и май ще пробвам, но все пак искам да чуя дали има ефект, защото ако и това не ми помогне, от кремовете против пъпки на кремове против бръчки ще ми се наложи да мина.

http://stores.ebay.co.uk/True-Minerals-Cosmetics-Skin-Care_W0QQs … enameZL2222QQtZkm

# 804
Пате,честито,много са сладки!И аз съм на тема ботушки вече , та се колебая между тия двете?! newsm78  Че чак и двата чифта ми се искат ,ама....няма $$$  Crazy!

yaya може ли линк за белите ботушки

# 805
 PeaceАлекс1 -скоро ги разглеждах и ми се видяха интересни кто продукт,но не ми е ясен точно механизма на приложение-гледам че някои сетове се предлагат с диск,вероятно има демонстрация,за пудрата ясно,но тоя флуид дали се смесва с някои от пигментите или се прилага самостоятелно на кожата? Thinking

# 806
Уж четох, но и на мен не ми стана ясно. Мисля да ги пробвам, защото досега нищо не ми е помогнало. Надеждата умира последна  Laughing

# 807

yaya може ли линк за белите ботушки

Заповядай: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=150273881914
И двата чифта са от един продавач,цената също е доста добра,има и доста други модели,каня им се,ама няма да е за дълго Mr. Green! Вивиан,поне няма да ги разхождаме в един град Mr. Green

# 808
  • Варна

Може. Simple Smile

# 809
опитвам да се регистрирам в ПейПал,но нещо не става.стигам да там,че съм съгласна и въвеждам кода от специалното изображение в дъното на страницата.от там на сетне нищо не ми дава да продължа с данни за сметката и т.н.някой има ли представа какво става и вероятно къде бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт