® E-bay - тема 12

• 40 370
  • 842
  •   1
Отговори
# 810
Моля някой, ако знае, да ми каже, дали мога в акаунта си в ПП да регистрирам картата на мъжа ми / мисля да си закривам моята/ и да използвам неговата

Когато закриеш твоята и купиш нещо в ибей, веднага ще те пита да регистрираш друга карта, тогава регистрираш неговата и си готова. Преди 2 дена правий тая врътка.

# 811
  • виртуално
Вече трети ден търся нещо на сериала Н20 ( тениски, химикалки ....) и нищо не намирам. Ако някой случайно попадне на нещо - ще черпя

# 812
Оооо, бясна съм, тъкмо снощи договорих един добър шипинг, стоката ме устройваше , и нета ми се запиля някъде....Толкова ме  яд, изтървах си търга и се продаде за без пари #Cussing out

# 813
Здравейте момичета!

Аз пак имам проблеми. На 23.07.2008 поръчах маратонки пума отщатите, но нали не гледам навреме и се оказа че са ми малки. Заблудила съм се с номерацията на UK i US

Кажетеми моля ви има ли къде да ги пусна за продан. Много са яки и ме  е страшно много яд че не ми стават.
Номера е 35 1/2 европейска номерация.
Имам нужда от помощ. Благодаря ви предварително.

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 10:36 от rali4ка

# 814
Оооо, бясна съм, тъкмо снощи договорих един добър шипинг, стоката ме устройваше , и нета ми се запиля някъде....Толкова ме  яд, изтървах си търга и се продаде за без пари #Cussing out

Не можа ли да заложиш снайпер? И аз имах проблеми с нета миналата седмица, но да е жив и здрав снайпера (или хората, които го поддържат), всичко си наддаде.

rali4ка, ето тук: www.prodavalnik.com

# 815

Не можа ли да заложиш снайпер? И аз имах проблеми с нета миналата седмица, но да е жив и здрав снайпера (или хората, които го поддържат), всичко си наддаде.

rali4ка, ето тук: www.prodavalnik.com

Тъкмо ги показах на мъжо и ги обсъждахме,/става въпрос за маратонки с колелца/, и като станах от дивана и цък...няма нет, изобщо не очаквах #Cussing out, направо страшно се ядосах, последната седмица нета ми е ужасен, снощи съм висяла над половин час на телефона уж да ме свържат с техници...които така и не вдигнаха телефона Tired

# 816
rali4ка 
 намали снимките, огромни са и нищо не се вижда, пък и тук не са позволени обяви за продажба, пусни ги в Продавалника

# 817
Махнах снимките. Благодаря ви на всички за отзивите

Извинете, сега ще ги дам там за продан. Ще ми се скъса сърцето направо. Ужас.
Голям съм смот.

# 818
Похвалвам се, пристигна ми Джамборето,на 22 юли са пуснати, на 26 са били в София, много съм доволна, сега с кеф ще пиша положителна оценка, продавача  реално ми е взел и пощенските Peace

# 819
опитвам да се регистрирам в ПейПал,но нещо не става.стигам да там,че съм съгласна и въвеждам кода от специалното изображение в дъното на страницата.от там на сетне нищо не ми дава да продължа с данни за сметката и т.н.някой има ли представа какво става и вероятно къде бъркам.
не става и това е.

стигам до тук

Следващата стъпка от регистрацията е въвеждането на дебитна или кредитна карта, която ще се използва за извършване на плащанията през ПейПал

но не ми дава никъде къде да попълня тези данни.

# 820
# 821
да,точно по тях се водя.

# 822

yaya може ли линк за белите ботушки

Заповядай: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=150273881914
И двата чифта са от един продавач,цената също е доста добра,има и доста други модели,каня им се,ама няма да е за дълго Mr. Green! Вивиан,поне няма да ги разхождаме в един град Mr. Green

Ботушките са страхотни. Crazy Peace

# 823
Момичета ,получих един крем на 7год. да искам от продавачката да ми върне парите или директно да отварям диспут.

# 824
Привет!
На мен пък ПП не ми дава да платя 53 паунда...  ooooh!

Цитат
You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit.

Що така, знаете ли? newsm78 Praynig

Общи условия

Активация на акаунт