® E-bay - тема 12

• 40 374
  • 842
  •   1
Отговори
# 825
този четири цифрен код,който се въвежда при регистрацията в Пей пал,не схванах как да го намеря.не получавам разпечатки от банката.ако ида на място ще ми дадът ли такъв.картата ми е Виза дебитна към ДСК?

# 826
  • into the blue
След като се регистрираш  Пейпал дърпа 1.5 евро от сметката ти и срещу транзакцията в извлечението ти излиза 4 код,след като го въведеш  ти възстановяват тези пари в акаунта ти в пейпал  Peace

# 827
тъп въпрос,но това извлечение за транзакция в банката ли трябва да го търся.

# 828
  • into the blue
Да,няколко дни  след регистрацията.

# 829
Oткачам!! :bad-words:
Направих си нов акаунт, имам лимит 100 Евро, е хубаво...  Confused Confused Confused
Ама защо не дава да минат 69 Е:

Цитат
This transaction exceeds your remaining sending limit. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit

Пробвах и с по-малка сума,но НЕ ще... Някакви идеи, моля! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 830
Момичета ,получих един крем на 7год. да искам от продавачката да ми върне парите или директно да отварям диспут.

Според мен първо опитай да се разбереш с продавача,а ако той откаже да съдейства,тогава направо отваряй диспут. Peace

П.С. Но крем на 7 год...ужас...тия хора как я мислят?! Crossing Arms Naughty

# 831
  • В сърцето на ММ
Направих си нов акаунт, имам лимит 100 Евро, е хубаво...  Confused Confused Confused
...................
И на мен веднъж така ми направи сечено за 33 лири.Платих от акаунта на мъжа ми.Сега продължавам да си плащам от моя акаунт.Повече не ми излезе тоя надпис.
Опитай пак утре.Може би искаш да платиш по-голяма сума и затова така става.

# 832
...................
И на мен веднъж така ми направи сечено за 33 лири.Платих от акаунта на мъжа ми.Сега продължавам да си плащам от моя акаунт.Повече не ми излезе тоя надпис.
Опитай пак утре.Може би искаш да платиш по-голяма сума и затова така става.
Е, дано се оправи от само себе си. Praynig Praynig Praynig Мерси за отговора.   bouquet

Имах 3 карти в акаунта , изтрих ги...
Направих нов акаунт, сложих там едната и уж трябваше да мога да платя до 100 Е, ама не... Ужас. А ми е спешно както никога, естествено стана проблемно  #2gunfire

# 833

yaya може ли линк за белите ботушки

Заповядай: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=150273881914
И двата чифта са от един продавач,цената също е доста добра,има и доста други модели,каня им се,ама няма да е за дълго Mr. Green! Вивиан,поне няма да ги разхождаме в един град Mr. Green

да да,като дойдеш на море по тях ще те позная Joy Mr. Green

# 834
Да,няколко дни  след регистрацията.
благодаря.дано дойде скоро,че толкова неща съм набелязала за поръчване.

# 835

Заповядай: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=150273881914
И двата чифта са от един продавач,цената също е доста добра,има и доста други модели,каня им се,ама няма да е за дълго Mr. Green! Вивиан,поне няма да ги разхождаме в един град Mr. Green

Между 10 и 16ти се оглеждай тогава ,по ботушките ще се познаем  Joy Joy Joy Ама без майтап мои колежки работят в ресторант "Герана"(или кладенеца,нещо такова) във Влас и ще ги навестяваме често,ако сте наблизо да минем да видим как върви зарзавата Joy  Mr. Green!

# 836
Здравейте момичета, един може би тъп въпрос, ама ще го задам.
Примерно в Английския E-bay, като трябва да се плаща в паундове, сметката която трябва да регистрираш в PayPal и трябва да е в паундове или може да е в Евро или Лева пък той сам си превалутира, щото по принцип от левова сметка може да се вкарва в еврова. И с Американския ли е по същия начин - сметка в долари.
Мерси предварително.

# 837
Сметката може да си е левова, банката си изчислява плащането по курса за деня

# 838
Харесах едни ботушки на Джъмборе и се чудя дали качеството е така добро като на дрехите  newsm78 Ако някой има наблюдения, моля да сподели

yaya, wiwian, аз си нямам такива ботушки, така че ще ви наблюдавам инкогнито, щото няма как да ме познаете  Mr. Green

# 839

Между 10 и 16ти се оглеждай тогава ,по ботушките ще се познаем  Joy Joy Joy Ама без майтап мои колежки работят в ресторант "Герана"(или кладенеца,нещо такова) във Влас и ще ги навестяваме често,ако сте наблизо да минем да видим как върви зарзавата Joy  Mr. Green!
разбира се ,заповядай Laughingна 150-200м сме от Герана  Peace
Харесах едни ботушки на Джъмборе и се чудя дали качеството е така добро като на дрехите  newsm78 Ако някой има наблюдения, моля да сподели

yaya, wiwian, аз си нямам такива ботушки, така че ще ви наблюдавам инкогнито, щото няма как да ме познаете  Mr. Green
Пепи ходи ли на моренце

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 16:11 от wiwian

Общи условия

Активация на акаунт