Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за крем за овлажняване на зърна по време на бременност?
Кога едно бебе се счита за преносен и колко дни след термина може да се чака?
Какви са предимствата на помпата за кърма Medela?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за крем за овлажняване на зърна по време на бременност?
-
Кога едно бебе се счита за преносен и колко дни след термина може да се чака?
-
Какви са предимствата на помпата за кърма Medela?
Помпата за кърма Medela е известна със своето високо качество, ефективност и удобство. Предлага се в различни модели, включително електрически и ръчни. Електрическата помпа осигурява повече комфорт и е по-подходяща за честа употреба, докато ръчната е по-преносима и идеална за пътувания. Помпите Medela са известни със своята надеждност и са предпочитани от много майки заради ефективността си.
-
Как мога да се справя с депресията по време на бременността?
-
Как да избера подходяща помпа за кърма?

Винаги ни успокояваш всички. Аз вече се бях ошашкала, че нож ме чака 
И сега туй ми е в акъла - ами ако ми спре кърмата, без да разбера и не давам вода? Айде, от глад няма да умрат, то ясно. Ама ако го държа жадно и не знам?
някоя мама, която е раждала сигурно ги разбира тези движения ... преди усещах мънички побутвания, а сега имам чувството че напипвам глава горе 
Ама няма, трябва да се работи. Мъжът не вярва, че мога да изкарам така и два дена ама вече ми се услажда моткането вкъщи.
Напоследък се бъзикам, че деня на страшния съд е като ме като качат на кантара.