Срещата със СЕПТЕМВРИйското човече вече не е толкова далече!!!

• 12 901
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
  • при моите любими
Аз много се запалих по идеята за радиостанция. Ето какво намерих като инфо, но не знам още от къде и колко струват. http://74.125.39.104/search?q=cache:wV_p4vYdgngJ:www.obiavite.eu … mp;cd=1&gl=bg

Асе аз съм за варианта да наптавим списък на всички желаещи, а паричките мога да ти ги преведа на сметката на мъжа ти или да ти ги дам на ръка като си ги взимам. За мен е без значение   bouquet

# 181
здравейте момичета,нов посетител съм на форума,но ми беше приятно да чета и да видя как се разбирате и си помагате.предполагам,че мястото ми не е тук,защото макар и на 38 год,аз очаквам внуче и ми се искаше да подкрепя момичето на 21 год и да му кажа,че аз родих дъщеря си на 20,а се ожених на 18 и до ден днешен не съжелявам.сега очаквам в септември първото си внуче и се опитвам да давам кураж на дъщеря си,която на 8 август ще навърши 18 да не се плаши,макар,че тя толкова много иска това дете.тъй като тя сега е на почивка с бащата на детето,горещо ще и препоръчам и тя да споделя с вас страховете си,защото знам,че на майка не всичко се казва.ако пък не ви досаждам с присъствието си може би и аз от време на време ще се включвам.желая на всички ви да се чувствате добре и красиви,да родите леко и да обичате своите слънчица толкова,колкото може само една майка.целувки от горещия пловдив

# 182
Мами давайте съвет за кг ми. Продължавам да отслабвам вече станах 59 а бях 62.5 преди 2 седмици. Явно е и от притеснения и от жегите и от киселините дето имам ама много се притеснявам да не навредя на бебчето. какво да ям за да внасям нужните вещества? Сега след като се притеглих  се изплаших и нагънах 1 сникърс макар че хич не ми се ядеше. Иначе ям основно това:
10.00 - плодове /праскови и кайсии/ в неограничено количество
12.00- филия черен хляб с маргарин, кашкава, салам, и топено сирене.
16.00- кисело мляко/на баба/ или едно цяло или половинка
19.00- плод
21.00 тук различно-купичка супа, малко паста/мжа ми е специалист в италианската кухня/, риба и т.н абе какото има ама не в големи количества понеже имам кисилини, а сега и като лежа е още по трудно да ям по много. Мислих си някакви  витамини ли да си взема някакви ядки и да почна и аз незнам вече. Дайте съвет. Аз тръгнах от 54кг а сега 59 ми това са само 5 кг, не и се вижда нормално.

# 183
Роси ка,аz не мисля,че някой ще има против да пишеш,даже не рядко,а често   bouquet .Ето,колко раzлично се раzвива живота,едни на толкова чакат първото си детенце,а ти внуче  Wink .Аz лично ще се радвам да се отбиваш,zащото от хора с раzличен опит от собствения винаги има какво да се научи  Peace .Радвам се,че подкрепяш дъщеря си,радвам се и че детенцето е желано и обичано.Ще е добре дошла и тя самата,ако не дойде тук,пожелавам и zдраво бебче  baby_neutral
Мариам,  Grinning Heart Eyes

# 184
  • Бургас
 Hugна всички!  Люска, ти се появи?! Hands Clap Терминът ми е за 27.08, но вчера док ми каза, че ако искам секцио и  от 15-ти да се готвя, да си избирам дата.
Мире, много се радвам, че всичко е минало ок и че сте добре с бебешора! Хич не мисли за някакви други информации, те и без това се менят..Ма нали щеше си пишеше на листче въпроси, бе..да 'н си забравила?
 Ооо, днес голям кеф, излизахме на кафенце с една от бременюгите, която преди 18 дни роди, с количката с бебока, мъжкар, напраооо..разтопих се като ги видях с манечкото..водих я в едно много сладко заведенийце с фонтан и имаш усещането, че е хладно..та ми разказа нашето момиче всичко относно секциото и нормалното раждане..тя още същия ден станала да се разхожда..браво..бе чудна направо..силна жена..само дето не и дали ни вода да пие, ни да яде..много се смях като я питах за тв дали има във врачанската болница по стаите, тя вика- има, бе, как..и се пускат жетони..пари..примерно за 1 час гледане на тв- 1 лв, 6 часа- 1.50, 24 часа- 3 лв..хахахха..Като детенце сладко замрънка, мацката си извади по едно време цицата и си нахрани детето като пич, пък и аз я подкрепих..викам- така, ми..с гръб застана към едни чичковци и така...Красота..
И друго да ви споделя, което напрао ме разби..аз неска пак пазарувах малко от леля ви Пепа...хахахха..викам- айде то, домати, краставици, кисело мляко, малка биричка, не е проблем да се вземат..да, ама не..гледам на млякото- 7.07..бая киселичко беше, турих малко на салатата и така..да, обаче..е сега преди малко решавам, че ще си правя айран, взимам млякото и кво нещо косата ми на опашка падна, вдигнах си ръката да я оправя и така се залях, че по цялата коса, че и лицето..и на пода..направила съм си една яка маска сега и на косата и лицето и биричка си сложих даже.. Joy явно не е трябвало да го пия тва мляко..не съм се заливала през живота си така ви казвам..все едно си беше за маска..по повод Сончето го пиша, дето се била заливала..тва си бешее оливане моето..Simple Smileох, искам да се включа в бригадата дет ша праи в Родопите хоспитал, ша копам ви казвам..само да рода, 4 парчета след тва искам да си спретнем..Simple Smile, многодетна майка искам да ставам..Simple Smileимам време до пеесетака:)само да вида за кво стаа въпрос..на чердже ша спим, дЕца ша гледам..Simple Smile
Цунки и вижте като гледате за колички, нещо бяло, нежно, като за Марсиана..Simple Smile
Уанде, да та питам, получи ли ми смс-а когато ви беше срещата? Hug
Бръмбе, аз твоя получих, нищо, има време, ще дойдете занапред Hug

# 185
Беба, абе...не смятам, че трябва да се шашкаш.Нормално си ядеш ми се струва. Мисля си, че ако си имала някои килца в повече отпреди, сега с това здравословно ядене е в реда на нещата да свалиш тук-там някоя мазнинка. Сигурна съм, че на бебо това не му вреди. По-скоро нервите, които също ти помагат да отслабваш, можеш да му ги спестиш. Тъй че, по-споко! Яж си каквото ти се яде и гледай да не се притесняваш излишно. Това поне е моето мнение Wink

# 186
Роси подкрепям казаното от Деси HugИ благодаря за хубавите думи!!!!
Моята майка също ме е родила на 20!!И ти е и адашка! WinkМного е хубаво че подкрепяш дъщеря си!!Страшно важна е за нея подкрепата ти!!Съдя по себе си защото ако моята майка не беше зад мен не знам как щях да се справя!!Пиши при нас!Ще споделиш емоциите които вълнуват една Млада баба!! HugА нека и дъщеря ти да пише щом е септемврийска мама PeaceДано всичко е наред и септември да гушка едно красиво и здраво бебче!!
Беба аз ям по-малко и от теб!!!просто не ми понася в тая жега никакво ядене!!Пия много течности ям плодове но да ям тежка готвена храна...ауу абсурд!!!Моя доки ми каза днес!"И като свиня да се тъпчеш ако има проблем това няма да го избегне" PeaceАко бебето е наред тогава няма проблем колко качваш или сваляш!! Hug
Муцо имах аз лист с въпроси ама доки бързаше че пациентките го чакаха да им гледа циците..нали е мамолог!!и сега моя мъж във фитнеса довечера ще го прибара да го разпитва квото му кажа!!

# 187
благодаря ви сладури,че ми отговорихте веднага и за това че мога да се чувствам комфортно във вашата компания и тъй като по мое време нямаше такива екстри при раждането искам да се допитам до вашето мнение за епидуралната упойка.четох много,а и дъщеря ми се страхува от някакви последствия.каква е разликата между епидуралната и спиналната в действието си

# 188
  • при моите любими
Ето , ако някой го интересува го намрих и къде може да се купи тази радиостанция http://www.aeg-itmbg.com/aeg_Funky50.html а цената явно е такава, че в първия сайт няма http://densi.bg/index.php?menu=3&div=%D2%C5%CB%C5%CA%CE%CC%D … product_id=119643

# 189
rosy_ka, добре дошла и леко раждане на дъщеря ти!
Беба, пазя се да не ти завидя... такъв апетит имам... неудържим, качвам кила и не мога да се спра.
С този сникърс обаче на дали ще си вкараш много полезни неща, най много да си вдигнеш кръвното заради шоколада.
Хапвай по малко месо пилешко например на скара и салатки, сиренце, кашкавал, ядки (по добре сурови ама аз много обичам печените).
Инак ми се струва, че списъка ти е добър, може би си е просто милост да не качваш много.
Ох направо не мога да повярвам, че не ви се яде момичета, аз постоянно  имам чувството, че трябва да си хапна нещо.
Сега съм решила вечер след 5-6 часа никакви сладки и въглехидрати, само тараторче малко или плод, но... яде ми сеее.

Муциту, много си добричка ама леля ти Пепа вече си я свикнала да ти продава стари работи ща са карами с нея ей.
Я малко я смъмри, че някой път в таз жега може и да не разбереш, че ти е продала нещо дърто та да си направиш беля.
Аз кат ми донесат дечурлигата нещо от магазина до нас с изтекъл срок културно си ги крам да го връщат и продавачките ме знаят, че съм се захилена и обичам да си лафим ма кат ми дадат нещо с изтекъл срок си го връщам без срама та са умориха и не ми дават таквиз неща.

За кърменето на улицата бравос!
Знам, че има мами дето им се струва много ужасно да кърмиш  на пътя ама на мен много ми харесва идеята и не ми се е случвало да видя кърмеща жена пък гологъзи мнооого има и ич ги не е срам и никой не ги гледа възмутено.
Аз отивам да си взема Маруля от детската градинка и да си я нагушкам Heart Eyes, до скоро!

# 190
  • Бургас
Mariam777, леля ми Пепа си говореше с некаф човек, то аз си зимам продуктите..оооф, той мързелът нали знаеш- не мори, а мъчи..нищо, бе...е така оооще уроци да ми се дават, пък аз ще си правя маски..Simple Smileкат каза Маруля, глей сега каква си начи..прияде ми се..Simple Smile, да я нагушкаш и от мен:)то и череши ми се ядат, ама нема..ако някой намери, да прати по куриер, че съм се изприщила тука..хиииич не ми стигнаха тая година..мога да изям тонове още..направо ако вида някъде у Врацата, се качвам на едно дърво ви каам и почвам да ям съ се костилките Joy, представихте ли си ме вече:)
rosy_ka,  Hug, много ми стана хубаво, когато те прочетох, чудесна майка си..поздрави на дъщеричка, чакаме я..
Мирони, а така, дай списъка на мажо и тормоз за доктора;), мамолог..лелееее..много са ми странни тези професии при мъжете- гинеколог и мамолог, цел живот боски да бараш, не е лесно..простете за директния изказ..Simple Smile Blush
Относно потниците- искам на моя да пише- искам да стана многодетна майка, освен всичко друго. Ще може ли:) Ако не, ще извезаме, бе..ето сега ми влезе муха в главата...ще си купя бяла тениска и ще си избродирам надписа..ще се снимам и ще я публикувам..
Обаче виж, за радиостанция съм мноооого за, записвам се отсега..кой записва..? Peace
беба28, мила, защо не пиеш витаминките Центрум матерна? Прясно млекце не ти ли се пийва? Студено..ама не цял литър като мен, а една чаша примерно, ядки сурови- микс? И тестени неща..макарони, спагети..банички..кифлички..оо, аз да има, само това и черееееши ще ям:))))))), е и тук-таме и някоя нектарина, и сладолед и ...хахаххаха..прекалих ли..динята е задължителна..оо, ми после гроздето като дойде, ти да видиш:))))))

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 17:38 от Муциту

# 191
rosy_ka пожелавам на дъщеря ти леко раждане и едно красиво бебче Simple Smile
Беба, ти слабееш аз пък си подържам едни кг вече 1 месец. И това си говорех ме с майка ми и тя ми каза следното " не е казано че до 9тия месец трябва да дебелееш, в 9тия можеш и да свалиш страшно много. Особедно пък в тези жеги ти се потиш и не ядеш много " Така че мисля че няма за какво д се притесняваш Simple Smile

# 192
беба видях че си от пловдив,реши ли къде ще раждаш,кой е лекаря ти ,който следи бременността

# 193
благодаря ви момичета,надявам се всичко да е наред и тя като вас пъшка от килограми,много и отичат краката,оплаква се често че и лумка сърцето,но си мисля че е от жегите,тук при нас наистина е ужас

# 194
Муцо то в Тина Киркова са само мъже мамолозите!! hahahaА ако ти кажа кви истории ми е разказвал!!  #Crazy #CrazyШа са фаниш за главата за кви жени става на въпрос!!Нправо нямам думи!!Иначе той е мулти функционален!!Тача си го ногууу
Роси ето тук може да прочетеш малко повече за анестезиите!!А ако се поровиш в нета ще намериш много информация! http://www.moetodete.bg/bremennost/p3_734_0.html
Малее сега бях на терасата да събирам чаршафите!Изпуках от жега бе не мога да дишам!!Ще си завра главата във фризера та ако ще да се разчуе!!

Общи условия

Активация на акаунт