Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за крем за овлажняване на зърна по време на бременност?
Кога едно бебе се счита за преносен и колко дни след термина може да се чака?
Какви са предимствата на помпата за кърма Medela?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за крем за овлажняване на зърна по време на бременност?
-
Кога едно бебе се счита за преносен и колко дни след термина може да се чака?
-
Какви са предимствата на помпата за кърма Medela?
Помпата за кърма Medela е известна със своето високо качество, ефективност и удобство. Предлага се в различни модели, включително електрически и ръчни. Електрическата помпа осигурява повече комфорт и е по-подходяща за честа употреба, докато ръчната е по-преносима и идеална за пътувания. Помпите Medela са известни със своята надеждност и са предпочитани от много майки заради ефективността си.
-
Как мога да се справя с депресията по време на бременността?
-
Как да избера подходяща помпа за кърма?
.Аz лично ще се радвам да се отбиваш,zащото от хора с раzличен опит от собствения винаги има какво да се научи
.Радвам се,че подкрепяш дъщеря си,радвам се и че детенцето е желано и обичано.Ще е добре дошла и тя самата,ако не дойде тук,пожелавам и zдраво бебче 
на всички! Люска, ти се появи?!
Терминът ми е за 27.08, но вчера док ми каза, че ако искам секцио и от 15-ти да се готвя, да си избирам дата.
явно не е трябвало да го пия тва мляко..не съм се заливала през живота си така ви казвам..все едно си беше за маска..по повод Сончето го пиша, дето се била заливала..тва си бешее оливане моето..
ох, искам да се включа в бригадата дет ша праи в Родопите хоспитал, ша копам ви казвам..само да рода, 4 парчета след тва искам да си спретнем..
А ако ти кажа кви истории ми е разказвал!!