Кипърски летни шедьоври 10

• 19 334
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ви за топлото посрещане  newsm18 newsm18 newsm18
Знам,че плюсовете да родя в БГ са повече ,но за жалост май все пак ще се наложи да родя в Кипър...,че послее малко бебе пътуване далеч по-страшно ми звучи  Tired
Дано буболинка и роска се появят скоро надявам се те да ми споделят някои подробности ,че то шубето голям страх било Weary
Безоблачно плажче ви желая и да се пазите

# 121
Здравейте отново, миличките ми!

Кетенце, ама ти сериозно ли забрави за РД-то на Муцанчето... Crazy...  Аз пък си мислех, че си й честитила лично по телефона или нещо от тоя сорт... newsm78... Ама тя много великодушно ти е простила бе, ама-ха Crossing Arms..., то защото нали ти е систърче и си те обичка Heart Eyes..., да ама аз аз ще ти дръпна едно хубаво конско сега, ей тъй - "профилактично" Mr. Green, за да не се получават повече такива гафове ---->  smile3527.....  red..... People No Good.....  bambam..... Ай стига ти толкоз, да не кажеш че съм много проклета, пък имам и въпросче да те питам...  angel008.... Пак си намерих една сълзлива песничка и си я преведох, само за едно искам да ми потвърдиш - дали правилно съм разбрала "Πήγε τρεις" се превежда като "минаваше три" или "мина три" ... и се има предвид за 3 часа среднощ, че минава - така ли newsm78      А ето я и песента, с която поздравявам всички "болни мозъци" като мен hahaha /демек влюбени де Heart Eyes/

http://uk.youtube.com/watch?v=1tR-jkF4Swk&feature=related

Муци, на бургаския плаж си ходим с Лорка и то от години все на един и същи пост... - един вид със спасителите вече сме си като роднини Joy Joy... макар че не бих казала, че ме гледат с невинни погледчета все едно са ми братчета..., Joy Joy но пък добре че се намират достатъчен брой девойки по монокини, дето ходят сами да им се слагат, та тъй да се каже честата ми не е застрашена rotfImbo rotfImao  --------------------- Пък що се отнася до оклюймването, боря се със себе си всеки ден за да не му се давам..., с променлив успех Embarassed...    Абе с две думи съм като един Вапцаров --->

"С живота под вежди се гледаме строго
и боря се с него до колкото мога"
  #Crazy  hahaha

На всички ви приятен и мързелив остатък от неделния ден пожелавам!

П.П. Ей на кво изнамерих - таман кат` за мен... та не мога да устискам да не ви го споделя ---->

Туй старата либоф... ръжда ни фаща!
Кату тиган на кръгла мeсичина грей...
Ни бя либоф, ни бя ни чуду нашту
и ощи кат си сповня свят ми са люлей..

Да кайш съм проста, мъш дан съм видяла,
чи са прихласвам тъй у ляву, а пък то...
Щурец ли ма ухапа, ко съм пулудяла,
чи пуглидни ма как трипера кат листо!

Ей ся да мини да истропа на дуваря,
да кай: "Калино, де си ма, жина!?"
Припадам одма! Чи кат са стуваря
ку н'са притрепа, да са путруша...

Ши доди, шма пудигни нежну-нежну,
ши кажи: "Въх, Калино, ко напрай!?
Ми де въвриш!? Манинку са углеждай!
Си нявгиш ногу заблихосана*, ши знайш..."

Пък яз ши са пудхилвам тъйцък глупувату,
ши викам сал "Ъхъ.." , ма колкут' дан мълча,
ши цвъркат пуд забрадка фтички, ши е ляту...
И кват съм бяла патка, кат разпера ини крила...

Чи кат зафръчами кумплектну у либови,
ши стани дармадан ду седумуту нибе...
Цъ, ни ръждясва, бе! Кат чисту нова й!
Лъщи на мeсичин'та, начи, треска ма трисе!

rotfImbo    rotfImbo    rotfImao    rotfImao

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 18:19 от blondy-mamma

# 122
Блондиииии, где ги намираш таквиз Убави ?  love001Ейййййй палавницее!
Деси,утре ще се постарая да дойда на кафенце към 10.
shoppy-мими ,привет и от мен .Ти към кой край на Кипрото сще бъдеш?/Сори ако си казала и съм пропуснала/        bouquet       
Аз да ви кажа си седя на компа и си гризкам салата Рокола/Рока/--умиргам за нея.3 левчета-100гр. ама пусто като обичам и мъжо днес ме изненада приятно.Дъвча и предъвквам,че да не свърши бързо  Blush

# 123
Еми в Пафос ,доколкото разбрах

# 124
Жужи, как я моря тази салаткаааа...обожавам я!

Тя Блонди наистина къде ги намира все едни вицове, стихчета...много весели. Посмях се добре  newsm62

Вчера момичета бях на плаж в Пафос. Оставих си колата на паркинга и цял ден кеф голям. Връщам се и що да видя... глобичка една newsm11   И то за какво- отзад стоповете ми не работели. Че аз не съм и видяла. Да ме бяха спрели,да ми кажат,па да си ги оправя... те глоба!!! Ааааа.....

shoppy-мими, добре дошла! Аз не знам нищо относно раждането тук, ама нашите вещи мами ще ти кажат...ти спокойно, всичко ще е ок. Като човек е с позитивна нагласа, всичко е ок.

Шанкулова, къде си душа? Каде търсиш работа? Искам още една работна българка да дойде,че сме зле много...
Кажете,кой къде е обяснил как да се ъплоудват картинки и снимки тук. Че иначе трябва да търся с дни...

Хайде, приятен ден на всички! smile3502

# 125
Здравейте и от мен,извинявам се изчезването,но здраво съм се закрастила по този Photoshop. CrazyВкъщи спрях нета и само на работа имам,но 4 часа само,за какво по напред.
Кати в предна тема бях писала,че започваме голям ремонт,ще увеличаваме къщата с 4 метра,та изливахме основите на extentiona.
shoppy-mimi раждането тука става в часни клиники,освен ако имате здравна карта и ще можеш да идеш и в болница.За тази карта един от двамата трябва да е на трудов договор и да плаща социални осигуровки,трябва да се регистрирате и да ви се издаде [pink slip]сега е [yellow]жълто.Попълва се и една молба и ви издават здравна книжка.С нея ще можеш да ходиш на консултации и да родиш безплатно.А иначе за часните клиники цените са от 1500 до 2200 euro в зависимост от начина на раждане(нормално или цезарово)дали ще има усложнения и пр.
На всички останали лек ден и приятни емоции.  bouquet Hug
Чакам муци да ми изпрати инструкции за да ви покажа какво съм сътворила.
Blondy   отивам сега да видя твоите творения.

# 126
  • Larnaca, Cyprus
ААуууу момичета бясна съм бясна съм smile3511 smile3511..развали ми се лаптопа в къщи и неможах да се включа в късния неделен следобед .......пиша ви сега от офиса че и утре пак по това време уви докъто ми оправят лаптопчето...уффф
Муцка.... newsm20..блогодаря за опрощението.....ще се постарая да не се повтори до догодина smile3534 newsm62
Блонди а така дай дай бой че мен щото като малка малко са ме били че виж кви бели правя ама общо взето съм добричка..... newsm51....това дето си мислиш как се превежда точно така се превежда ...... Peace..песента за съжаление не мога да я чуя сега че имам хора в офиса.. smile3516.....а стихчето еееее чудеса ......трябва да го дадем на някоя кипърско-българска преводачка и да гледаме сеир..... smile3508
Люсиенче здраво те е хванала склерозата мила dohнали каза че в неделя ще се отбиеш да Ларнака на мен очите ми се изтекаха по русите мадами да се чудя ти ли си не си ли...... newsm78.....представяш ли се вместо да се заглеждам по хубави мъжки силуети аз след мадамите надзъртам почна да става съмнително по едно време към три следобед и се отказах да гледам .......а то ти към Пафос си тръгнала newsm47
Буболинке ще ме извиняваш ама съм я пропуснала тая подробност....  bouquetа от помощ имате ли нужда да слагам късите гащи и идвам виж от плажчето не почернях ама на строеж си е друго нещо smile3521

Шанкулчевестника за който ти казах за съжаление няма страница във интернет .....доколкото подразбирам ще си търсиш нещо в Ларнака.....например какво... newsm78....виж тук http://www.jobincyprus.com/english/
ако искаш кажи горе-долу какво търсиш ще прочета и ако намеря нещо подходящо ще ти го пусна с тел.и всичко да си питаш ....  bouquet

# 127
Здравейте.
Ето минавам да ви пожелая приятен и весел ден.
Жужи вчера не можах да седна на компа от мъж ми.
Но се радвам че се видяхме и утре може да пийнем кафенце.
shoppy-mimi ,Гери си роди в Бг,но с бебе на 50дни замина за Кипър и всичко е наред.В началото след раждането й помогнахме да се възстанови и тя и бебка.Сега са си при таткото и са добре.
Гери пътуваха със самолет.Септември се канят да дойдат до Бг,пак със самолет.Значи не е трудно.
Момичета до утре.Днес ми е едно утрепано,не ми се прави нищо,а пък се хванах да изчистя.Айде само това ,е нека и другото и........то цялата къща оправих,сготвих ,остана ми да гладя ,но няма да е сега.
Сега отивам и аз да поспя ,докато малчо спи.
Кате ,поздрави на Гери,виждаш ли ги.Намачкай мъничето от мен.
Вижте някаква уарез връзка от време на време да ги чувам.

# 128
здравейте и от мен!
Люсинче,аз ще търся работа в Ларнака,а ти каза че си в Никозия,тъй че няма да може да ме вземеш при теб да ме пробваш Wink
Кати,аз досега не съм работила почти нищо Embarassed Малко бях секретарка в една фирма докато учех и после като го намерих тоз моя футболист се почна едно  обикаляне на градове и държави и така... Ама този път твърдо съм решена да работя,че ми писна само вкъщи а и няма да сме на ново място,долу-горе съм ориентирана в обстановката и така... Завършила съм Международни икономически отношения и ще търся каквато и да е работа в областта на икономиката,притеснявам се само че не владея гръцки,но надеждата  умира последна Hug
Оставям ви засега че мойта принцеса се събуди Heart Eyes

# 129
Добрютрюююю!  Hug  Hug  Hug
Бързичко ви сервирам по кафенце, докато не ми спече пак компа...

Ей, да ви кажа от 3-4 дни големи ядове - пипнах явно някакъв вирус и компютъра ми взе да забива много сериозно... Ни дефрагментиране на дисковете помага, ни възстановяване на системата, ни дявол Twisted Evil... Като каже "цък" и няма отблокирване, трябва да го рестартирам механично /през старт-менюто не става/...  И след като се консултирах с няколко души, дето са на ТИ с РС-технологиите /щото сещате се че аз съм на ВИЕ Mr. Green/..., та ще трябва да си преинсталирам Уиндоуса - друго спасение няма се оказва. Sick

Пожелавам приятен ден на всички! sun

# 130
  • Larnaca, Cyprus
Добро утро и от мен  bouquet
Днес във ваша чест съм подранила в офиса за да ви пиша на спокойствие и да не плачете за мен че не се включвам.....ауууу.....ако не бях минала сега щяхте да ме чуете чак към два....ми то бая чакане си е нали.......
Блондииии тва кафенце супер супер.... newsm53
Шанкулова...сега се сетих нали Анортоси има едно магазиннче долу пред входа на стадиона и продават там разни фанелки и чашки и какво ли не всичко с фирмения знак та там работеше една българка преди незнам дали е още там и търсеха второ момиче по едно време newsm78..повече подробности обаче незнам прати мъжо да пита.... Twisted Evil...ако ти се работи продавачка де .... Mr. Green
И секретарки търсят ама лошото е че искат и гръцки ...... Sickааааааа сега се сетих ти руски знаеш ли  newsm78.....имаме един образ тук в офиса ни идва и търсеха секретарки с английски и руски с що годе представителна външност те имат офис за недвижими имоти и сделки подобни та човека се казва Лакис Йоанноу моб....99-570930 звънни му и питай кажи че Катерина ти е дала телефона от Нипон - японския и айдеееее може да те вземе ....  bouquet

Десииии познай къде ще ходя днес........ newsm78 newsm78...правилно позна.....при малката сладка Еленор и мама Гери   bouquet...който иска нещо да казва да пише че принтирам темата към два следобед и я нося да я чете .....
айде народееееееее....
почвай с писането

# 131
Привет мацки,аз днес съм много зле.Малката снощи не спа добре,постоянно се будеше ,ревеше,сънища ли бяха,зъбите ли що ли,не знам,но аз съм като скапана.Боли ме главата и цялото тяло.Ще се разболявам ли?Дано не,че как ще се гледаме с малката.
Кати много поздрави на адашката и цунки на малкото сладко Елинорче. Hug
В кукунделата съм качила три от "шедьоврите" ми.
Муци мерси за направленията,но как да пъхна един слой под друг не успях.Знам,че снимките ми са малко разтеглени.Какво съветваш за това.Как да хи напасна точно и да са добри.
Приятен ден на всички останали. Hug

# 132
Здравейте бъбривки сладки..

Извинете ме за лекото отсъствие ,но много му е трудно на малкия  в тея жеги тука.Поне вечер не е като предната година ,а малко разхлажда че спи.През деня сме се двамата залепени един за друг. baby_neutral
blondy-mamma благодаря за чудното кафенце,а за pc-to явно е с характер хахахахахаха   Joy
Кати да поздравиш Гери и малката от нас всичките.Много цунки    Hug

# 133
  • Larnaca, Cyprus
Посетих най накрая Шедиоврите ви в кукундела.... bowuu
Буболинке..хареса ми тва с герданчето където малката бубулинка е облечена като пеперудка или фея newsm78..другите две нещо малките снимки ми се виждат мнооого странно разтеглени на мен ли така ми се струва  newsm78..я някой друг да изкаже мнение ..... newsm78..Муцка..най вероятно тя е най веща Peace...айде гледай да не се разболяваш де постарай се там разни чайчета ..масажи.... Wink Wink
Гугунка..ще предам ще предам.....а що се залепяте през деня не ви ли е топло newsm78 newsm78
Имам питанка в кукундела имаме едно видео с двама юнаци с пояси ......еййй страшни плувци ..... Party Partyособено малкия ..... Twisted Evil......ако Пешо не правеше толкова вълни щеше да иде до другия край на басейна..... hahaha hahaha.....Пепитка..твои ли са юнаците и въпрос къде сте на басенче че много хубаво ..... Peace

# 134
Да Кате моите бандити са това  hahaha А голям плувец ще излезе малкият?Само как реве като тръгна да го вадя не е истина ,може пък и певец да стане Joy
Басейнчето е в едно село Слатино намира се между Дупница и Благоевград и е с минерална вода. Много спокойно беше.Ходили сме и на Чифлика и на Шипково в Троянско но там е лудница.
И от нас специални поздрави за Гери и мноко целувки на малката Ели.

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 13:56 от пепита

Общи условия

Активация на акаунт