Кипърски летни шедьоври 10

• 19 326
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,отдавна май не съм писала.
Но онзи ден ни биха третия Пентаксим и бяхме малко по-кисели,все иска да е навън.
Жужи,време е да му спретнем едно кафенце около парка.
Ние ходим всеки ден на клуба да пием кафе,където се плаща тока.
Сутрин към 10ч.сме там,заповядай да се видим,когато имаш време.
Мисля че само аз съм със жълто-сива количка.
Кате,Герито не може ли да намерят свободна мрежа с уареза на лаптопа и да се вкл. от време на време.Така де,като Жужи ./взимаме пример/.
Приятни плажове на всички.Весел ден ви пожелавам.

# 106
  • София
Днес ви черпя и аз. Имам Рожден Ден! Heart Eyes

# 107
Здравейте ,на всички никъде не намерих инфо и реших да черпя от извора  Grinning
Бременна съм в 6ти месец и мъжът ми има планове да работи в Кипър...та исках да питам ако дойда с него как стои въпроса с раждането там ...какво трябва да знам преди да тръгна ...цени и пр.?
Предварително ви благодаря и дано да не съм ви притеснила  Hug
Хубав ден на всички  bouquet
Ч.Р.Д. Муци пожелавам ти да бъдеш много обичана

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 20:13 от shoppy-мими

# 108
Охоооооо, виж тиииии, имали сме си рожденничкааааа!!!!! Hug

Муци, от все сърце ти желая здраве и щастие -
такова, каквото то съществува като идеал в представите ти!!!.....

И си остани все такова МУЦИ и винаги преливаща от радост майка на малката синеока Муцарелка Алекс!!!

# 109
Муцка, да си жива и здрава,все така да ни радваш с ведро настроение!  bouquet

# 110
Честит рожден ден,Муци!
 newsm59 newsm67  Gift
Много здраве,късмет и щастие ти пожелавам!  bouquet
Много не ме бива в пожеланията(сигурно сте забелязали),ама ще ме извините Hug
Весело доизкарване на празника и лека нощ Heart Eyes

# 111
ЧРД Муцинка,
Да си ни жива и здрава все така весела и в помощ на всички!!!

С много обич ти поднасям букет рози и внимателно отваряй пакета че вътре е това за което най силно мечтаеш!!!

П.П Ако знаете само какъв дълъг пост ви бях написала но ....... badcompнещо се скапа.Та сега в телеграфен стил ....
 welcome на Шопи мими.
Блонди  smile3501 за фото шопа  newsm10 продължавай все така.На снимката в албума сме Аз и двамата синковци и сме в рилският манастир.
 Лека нощ на всички,а на Муцка весело доизкарване на празника.

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 23:57 от пепита

# 112
  • София
Мили мои, благодаря ви от все сърце за
милите пожелания и прекрасни цветя!
Hug Hug Hug

# 113
  • вече в прегръдките на любимия, и само там

бъди жива и здрава, Муци, и все така открита в отношенията си към нас, много целувки и много щастие в къщи и дано скоро се срещнем най-накрая по жълтите павета някъде

# 114
Добро утро, мацки!   sun
Включвам се на бързо, че вчера много окъсняхме за плаж clock, та дано днес отидем по-навреме, иначе рискуваме да.... sun

Добре дошла сред нас на shoppy-мими и дано се чувстваш приятно в компанията ни! Ееееехх, как лети времето - като че ли вчера беше, когато се появи Гери , на такава също - бременна в 6-7ми месец, с предстоящо заминеване за Кипър, та се кахъреше, че не иска да се разделят с мъжО дори за малко...., пък всички знаете как се развиха за тях нещата.... и сега са щастливи заедно тримата с малката перличка на острова на любовта! Heart Eyes /Давам си сметка колко хора, появили се след мен тук и споделили плановете и надеждите си, вече заминаха..., а сякаш само за мен времето е спряло... Rolling Eyes.., но може би това е моето голямо изпитание - търпението и способността да се доверя отново на някого, пренебрегвайки болката през която съм преминала.../ 

Пепитка, мила, извинявай че не те разпознах на снимката..., ама то и Рилския манастир не можах да позная... - срамота Embarassed.., което ме навежда на мисълта колко отдавна не съм ходила там и изобщо на някаква екскурзия... А толкова ми се ходи.., ама пусто, всичко опира до средства. Sick

Хайде, чао за сега, че времето напредва... и морската синева ни зове! newsm47

# 115
  • Larnaca, Cyprus
муцкааааа моя мила ненагледна.... любима....неоценима....систър......дано някога ми простиш че забравих рожденния ти ден ..... smile3555 smile3555 smile3555....приемам всякакви порицания... bash box tooth Rage fight fight..ама първо аз да ти пожелая каквото съм решила пък после ме порицавай..... smile3506 newsm53
муцка мила и красива
мама най-добра и винаги щастлива smile3503
много повече желана и обичана
в сърцето ми на специално място си ти
винаги ще те обичам
и за тебе аз ще тичам  bouquet
  love001  love001  love001О б И ч А м       Т Е  love001  love001
ДОбрЕ ДОШлА НА ШОПИ мИмИ.....моя съвет за по малко главоболие е да родиш в бг пък после ела с бебчо както направи ГЕрИ.....А ИНАчЕ  за раждане тук  за всякакви подробности можеш да питаш буболинка и роска...дано се включат скоро и да ти помогнат...  bouquet....аз съм раждала на частно преди седем години втора бременност платих около 700 кипърски лири всичко включено раждане и престоя.....преди десет пък раждах в болницата в Никозия тогава не ми взеха абсолютно нищо но притеснението беше огромно много мами раждаха вниманието беше по малко и всеки ден ревеше по една.....ееее това говорим  преди десет години сега е друго сигурно newsm12
.
всички други да ме извинят но ще ви обърна внимание по късно......че моите два звяра са до мен и чакат да свърша с компа и да го копнат те еееххх тия електронни игри ги ошашавиха отвсякъде....уфффф

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 09:12 от Katy6

# 116
МУЦАНКЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ДА СИ НИ ЖИВА И ЗДРАВА!ВСЕ ТАКА МИЛА,КРАСИВА И УСМИХНАТА!/ИЗВИНИ МЕ ЗА ЗАКЪСНЕНИЕТО/
bdbaloni baloni hbday happy bd baloni nbirthday  bigdance2 newsm59 newsm67  Gift  party023  cook newsm18  Party Time  costumed034  4uu  ura dance dazzler1  party002 Gift

# 117
ЧРД на патерици на Муцка.
blondy-mamma ,наистина много бързо лети времето отстрани.
А пък аз толкова притеснения му хвърлих тогава,че даже задавах въпроси преди Гери.
Сега пак се тревожа ,че не ги виждам и чувам,но ........съм спокойна че бебе е с мама и ще се оправят.Нали за едно дете е важно да е с мама и тати.
Слънчев ден на всички и да не изгорите на плажа.
Аз се страхувам да заведа малчо на плаж още,пък така ми се ходи......но няма на кого да го оставя ,за да идем без него.

# 118
Муци Честит Рожден Ден и от мен  bouquet!Да си жива и здрава и много, много щастлива Hug!

# 119
  • София
Благодаря още веднъж на всички за прекрасните пожелания!

Кати, не се коси душице!
Знам си те аз каква си ми забраванка!
Благодаря за стихчето!  bouquet

Миме, разбира се че ще се видим, ама ако държиш да е по жълтите павета най-рано след две седмици може, че тогава се връщам на работа.

Блонди, ти какво пак се оклюма, ей!
Каквото е писано ще стане с по-малко или повече чакане,
ама ще стане! Вие с Лорка извън града ли ходите на плаж?

Жужи
,
извинена си! Mr. Green

Шопи Мими, добре дошла и от мен! Ако ми позволиш аз също ще изкажа мнение, че е по-добре да родиш в БГ и после да заминете при таткото. Първоначално не изглежда така примамлив този вариант, но като се замислиш ще видиш плюсовете. Таткото може да дойде до БГ като наближи раждането и да остане с вас малко.

Маатете, Деси   bouquet

Приятен неделен следобед!
  grinning039

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 15:14 от Муци

Общи условия

Активация на акаунт