Кипърски летни шедьоври 10

• 19 318
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Kaтенце, то наистина ме видяха,че всичко мога,днес ми каза че съм мениджър фронт офис,ама за заплатата нищо не каза. Такава ще си  остане.
На всичкото отгоре сега се прибрах и намерих бележката за ток.  И ако сега е тук хазайна ми ще бъде жестоко скубан ,ошамарен и надран... накратко да ви кажа,че си наех студио на 2 мин от Хилтън в Строволос. Та си мисля аз сама съм,няма да имам много големи сметки да плащам. Нашият ми написал бележка ,4е за 7 дни имам 32 евро ток...Това било един голям апартамент и той го разделил на две. А токът останал общ !!!
Цялата сметка за два месеца от 07/05 до 0 7/07 е 131 евро. А той ми иска 32 евро. И ми излиза с номера,4е в Кипър не може да има 2 електромера на един апартамент! ?Бясна съм #2gunfire #Cussing out #2gunfire
Маатете,всяко лошо миличка е за добро. Така си казвам ,стискам със зъби и се боря -напред и нагоре! Трябва да бъдеш силна заради тези ,които безгранично обичаш.
Шанкулова, аз съм в Никозия. Но това не е хотел ,а огромен луксозен спа център. Напиши в google  dessange paris cyprus и ще ти излезе сайта. Няма проблем ,ако искаш в Никозия да работиш. Работа мога да ти намеря не само тук. Доста приятели вече имам и то все такива със собствен бизнес,тъй 4е ще намерим нещо.

Ама моля ви ако някой нещо знае за тези токове и ел.работи да каже ,че не искам да плащам тока на съседа си...
Муцка, като ще му плащам тока, ще му крада интернетче яко  Joy Joy Joy

# 91
Люсиенче,посмях се с теб.Ще крадеш ами  и още как!Ааааа тариката му с тарикат..... #2gunfire И аз си крада интернет ,като не съм си у дома.Това за кураж ти го казвам--не си сама   Wink

# 92
  • Larnaca, Cyprus
люсиенче чакай сега нещо не схванах ужким не съм от русия контингент ама все пак hahaha hahaha
как така ужким си отделен апартамент пък имате една сметка за ток... newsm78 и ако е така откъде накъде ще я разделя поравно Naughty Naughty  плюс това тока тук не се плаща всеки месец сметката идва на всеки два месеца....ще ти дам пример нашата чистачка живее в едностаен апартамен последната сметка за ток като имаш предвид че през деня до три следобед си е в къщи на климатиче беше около 140 евро говорим за два месеца.... Thinking....тоя твоя хазаин нещо ще да е превъртял я му искай общата сметка и ще видиш и датите горе и сумата долу в дясно... Crossing Arms
Жужи браво браво крадло светкай всички как се краде интернет .... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil....да не пишем отсъствия .... Peace....всички на линияяяяяя кой краде кой не няма значениеееее Twisted Evil
шанкулова..вчера се бях зачела във хрисес евкериес вестника за работа пълен е с обяви доколкото разбрах можеш да го четеш и по интернет я пробвай за съжаление незнам адреса щото днес няма да ходя в офиса ако не го откриеш междувременно ще ти пусна в понеделник страничката им.. Peace
маатете  love001  love001
аз днес ще чистя уууууууууужас на тая жега ама кво да се прави айде чао засега отивам  newsm79 wash hang 1dishes newsm71...оооох схванах се пък още не съм почнала smile3532

# 93
Дубруууууу утруууууууууууу. smile3532Кате,много грозна думичка а?~крада,ккрадла...~ Whistling newsm62 Ама аз не съм виновна-мъжо е хакера.  Embarassed Важното е,че без нет рядко оставаме.......и без кабелна..........е сега сме на цифрова ТВ-та си плащаме  smile3503  Embarassed И аз днес ще чистя.Прибрахме се в  Пловдив-неотваряна къща близо месец си е просто жалка картинка.  ooooh! И се каня да почвам от 1 час,и се помотвам,и си викам и това кафенце и ставам,и да чуя новините...........абе моткам се.Викам Неволята-ама не идва ?!  Crossing Arms  ........да слагам работните дрехи и да се захващам. sweatingЛек и усмихнат ден желая на всички съпартийки от прекрасната ни темичка!   smile3525

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 11:37 от Жужи

# 94
Кате, моят умен хазайн взел че си изхитрил / той нали е учено архитектче / и разделил тристайният апартамент на студио и двустаен. В двустайният апартамент е собственика на един клуб Скаравеус ако си го чувала,аз съм в студиото. Затова сме с един електромер и плащаме общ ток. Ама той ако цял ден си спинка на климатиче,мен ме няма по цял ден. А и хазайна ми казва снощи,че по закон в Кипър само един електромер може да имаш вкъщи. Знам ли вече...
Жужиии, и аз така от сутринта се мотая вкъщи,ама то нас си чака  Joy
Нямам вече търпение мама да дойде,идва на 13 август за 10 дни и аз тогава излизам отпуска. Така съм уморена вече,имам нужда от почивка...
Приятен ден на всички, по-късно пак ще се включа   bouquet

# 95
Ако  имаше иконка,където лошо гледащо човече свири с пръсти-бих я сложила в случая! Аййййдеееее включете сеееее,как стееееееее...?   ruporuu  ruporuu  ruporuu Бабче Румиии,Пепитаа,maatete,Блондии,Муцеее,Мече,Тихерии,,Мимеее..................... Айде да не продължавам........доста сме.Къде сте?
Люсиенче,писали сме заедно.Ха здравей. newsm51 .......Ама и то човешко ли е да се развихриш в тая жега? Laughing Аз сколасах наполовина... Mr. Green

# 96
Тука съм и чета, обаче кръв нямам в се беси. Защо да развалям ведрото настроение на темата с моите проблеми.

# 97
Тука съм и чета, обаче кръв нямам в се беси. Защо да развалям ведрото настроение на темата с моите проблеми.
  Мaatete,не така миличка.Каквото ти е това.Затова сме тук,каквото може да си помогнем.Споделена болка-половин болка.Има тежки моменти в живота на човек,но след това `на всяка улица изгрява слънце`.Искам един леко дълъг пост да направя-за което ще ме извините-но за мен са ценни думи,мъдри и си заслужава да ги споделя с вас:21 Ноември 2005
МАЙКА ТЕРЕЗА
МАЙКА ТЕРЕЗА:

Най-хубавият ден - днешния.
Най-голямата спънка - страхът.
Най-лесното нещо - да се заблудиш.
Най-голямата заблуда - че друг е виновен за неуспеха ти.
Най-трудното - да постигнеш мечтите си.
Най-непостижимото - да угодиш на всички.
Най-глупавото нещо - оправданието.
Най-голямата грешка - да паднеш духом.
Най-голямото поражение - да се предадеш без бой.
Коренът на всички злини - егоизмът.
Най-хубавото развлечение - работата.
Най-полезното нещо - опитът.
Най-безполезното нещо - мързелът.
Най-лошото поражение - отчаянието.
Най-необходимото - домашното огнище.
Най-верните приятели - родителите.
Най-големите дарители - учителите.
Най-добрите учители – децата.
Най-големият ти враг - ти самият.
Най-опасният човек - лицемерът.
Най-лошият съветник - гневът.
Най-коварните чувства - омразата и завистта.
Най-голямото щастие – да си полезен на другите.
Най-големият успех - да изкорениш недостатъците си.
Най-неприятния недостатък – лошото настроение.
От какво не можеш да избягаш - от проблемите.
Най-първата необходимост - общуването.
Най-краткият път - правилният.
Най-дългият път - да се водиш по чужд акъл.
Най-красивият подарък – прошката .
Най-добрата защита – усмивката.
Най-приятното усещане - вътрешният мир.
Най-голямото удоволствие - изпълненият дълг.
Най-голямото разочарование - предателството.
Най-обезличаващото - подражанието.
Никой не може да ти отнеме: образованието, опита и спомените.
Най-важното нещо, което носиш със себе си - умът.
Най-доброто лекарство – оптимизмът.
Най-мощната сила на света – вярата.
Най-стимулуращият дар – надеждата.
Единствената реалност – любовта.

# 98
Здрасти мацки и от мен, в късния петъчен следобед!

Люсиенче, не мога да се стърпя аз и да не блесна с двете си гънки блондински мозък hahaha..., демек да дам идея за решаване на проблема със съседа ел-авантаджия Mr. Green... Та мисълта ми е, даже наистина да има такъв закон - само по един електромер на къща, то ще става въпрос за официално подотчетните електромери. Т.е. не виждам пречка, ако намерите познат еладжия, да постави електромер, който да отчита само за твоето ателие, а накрая като пристигне сметката за тока ще изваждате това което е отчел твоя елктромер и ти ще си плащаш съответните изразходени киловати, а съседът ще плаща разликата. Не знам дали се изразих ясно newsm78

Катенце, относно фотошопа, аз все още експериментирам... Пък има и един такъв момент, че като свалям елементите, не мога да добия точна представа с каква големина са и докато не ги наложа върху снимката само предполагам /то пише няк`ви килобайти, ама кво ти вдява Блонди от таквизи работи Joy Joy/ ------------------------------- Апропо, Муцинко, да ти задам един супер ЕнтИлигенИн въпрос - има ли чалъм да намалявам /увеличавам/ размера на елементите, ъм?

Жужонка, това дето си го публикувала от Майка Тереза е страхотно.., просълзи ме..., много от нещата и сама съм открила за себе си като истини..., явно просто трябва да си ги повтарям за да възвръщам духа си, когато усетя че започвам да задълбавам... ------->

Най-голямата спънка - страхът.
Най-голямото поражение - да се предадеш без бой.
Най-голямата грешка - да паднеш духом.
Най-лошото поражение - отчаянието.

Най-мощната сила на света – вярата.
Най-стимулуращият дар – надеждата.
Единствената реалност – любовта
.

---------> Ето точно това трябва да си повтарям Peace

# 99
Добър вечееееееееееер!
И аз съм тука ама само вечер ми остава време да поседна малко пред компа.
Жужи,много хубав пост  bouquet
Кати,ще съм ти благодарна ако пуснеш линк към този вестник,дано има страница и  на английски,че аз още не съм седнала да го уча  гръцкия Embarassed В тази връзка как мислите дали ще ме вземат някъде само с английски newsm78
лека вечер на всички Hug

# 100
Шанкулова,-разгледай това,но е на Гръцки,надники дали има и на английски. Това е : 
            http://www.xe.gr/pages/Default.aspx                Опаааааааааа,ето ти и на английски,издирих още:     
  http://www.lonweb.org/link-greek.htm           
 Катето е на ход..........  Hug     bowuu

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 19:47 от Жужи

# 101
Жужи,благодарско  bouquet
Още сега ще го прегледам Wink

# 102
  • Larnaca, Cyprus
ЕЕЕто ме и мен ....изтощена измммммммморена направо скапана обаче трябва да се включа..... Hug
значи досега се мъчих да сглобя една люлка на двора успях накрая ама останаха ми две болчета и се уморих и утре ще я довърша и закъча че трябва и мъжка сила малко а на мен не ми остана никаква .... Confounded
жужи мнооого хубави истини си написала newsm10.......но дали някой ги премисля и се вслушва в тях...май всеки тегли и мери и се бъхти без да мУ мисли мнооого.....а би било хубавоооо....  bouquet
люсиенче тоя твой хазяин голяяям тарикат мммм той хубаво е разделил апартамента ама явно не го е декларилал това и затова има един електромер.... Naughty....в случая би трябвало да ви праща сметката а вие да се оправяте помежду си със момчето от другата половина а не той да ве праща разни бележки ако ще ви мъчи така за ток за вода и за всичко друго по добре си намери друг апартамент Peace
ШАнкулова.....ще проверя за адреса в понеделник  ако имам възможност утре да отскоча до офиса ще го имаш Peace
я погледни тук.....има разни на гръццки ама може и да се сменя отнякъде езика виж да не го търся че съм смазана ...
http://www.cyprus-news.com/
и тук ------http://www.cyprusjobs.com/

# 103
Добро ви утроооооо, милички!

Пу за мене първа днес!........... И като такава, с най-голямо удоволствие ви сервирам в леко парти-стил
закуската....

.... ИИИИИИИ.... Бон апети, както се казва!

Ние с Лорка се стягаме за...... нали се сещате.....   grinning039
Желая на всички мноооого приятен, изпълнен с добро настроение и весели случки уикенд!!! sun

П.П. Муцинко, огромно благодаря за фотошопските наставления - дружка си ми ти голяма! Flowers Bouquet Hug

# 104
Имам проблеми в работата и то имам проблеми защото не съм глупачка и не позволявам да ме правят на такава. Имам проблеми още защото магарето си в калта никога не оставям. Ако ви кажа, че от всички аз съм най-стара... а някакъв си пикльо се опитва да ме работи и като видя, че номера не върви при мен се разочарова и се разсърди. Абе дълга и широка. Жужи хареса ми.

Общи условия

Активация на акаунт