Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за захранване на бебета в Кипър?
Как да инсталирам Photoshop и Torrent?
Какви съвети са дадени на потребителя, който се нуждае от помощ за изпращане на багаж в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за захранване на бебета в Кипър?
В Кипър се препоръчва захранването на бебета да започне след 5-6 месеца, в зависимост от начина на хранене (кърмене или формули). Първата храна, която се предлага, е безглутенова каша от ориз. Препоръчително е постепенно въвеждане на нови продукти и наблюдение за алергични реакции. Сокчетата не се препоръчват, особено ако детето се кърми. Педиатърът може да даде пробички от различни марки за проба преди закупуване.
-
Как да инсталирам Photoshop и Torrent?
Инсталирането на Photoshop и Torrent може да бъде предизвикателство, но с инструкции и помощ от опитен потребител, процесът може да бъде улеснен. За Photoshop следвайте стъпка по стъпка указанията на опитен потребител. За Torrent е важно да изберете надежден източник за инсталация и внимателно да следвате инструкциите.
-
Какви съвети са дадени на потребителя, който се нуждае от помощ за изпращане на багаж в България?
Потребителите предлагат няколко възможности за изпращане на багаж до България. Една от предложените компании е „Yellow Line“, която транспортира всякакъв вид багаж. Освен това потребителите споменават възможността за изпращане на багаж чрез кораби, което е по-евтино. Те съветват да проверите пристанището за тази услуга.
-
Какво е съдържанието на вицовете за жените-шофьори в публикациите?
-
Какво е мнението на потребителите на форума за вицовете за жените шофьори?

Или ги преполивам,или ги позабравям........Имах една чудесна драцена и тя отиде в рая.Смених и мястото ----Ааааааааа тя моля ти се НЕобичала
Сега имам 2 бр. по-мънички но не ги барам.Вече направиха година..

-ей опасни са. Имам един познат наскоро се завърна от гръцко.Като го лапнал това ``ЗАХАРЧЕЕЕЕЕЕЕ``..........чак полудявам.........И той все на едни такива дето са в бизнеса ама ни на захарче,ни на кукла ,ни на мед мяза 
... и правилно си запомнила, че за седмица заминаваме, ама тя седмицата има 7 дни
..., та понеже тръгнахме на 1-ви, връщаме се на 8-ми....
/ още не се е появило на хоризонта - ни вест, ни кост... и вече доста затормозена се чувствам заради неизвестността... Дори на почивката не можах да се отърся от тия си мисли и се моля само за търпение да имам...
шЪ си плащаме да си праим кефа
/ - тъй де - нали затова е почивка за да разпуснеш и потрошиш някой лев. 

Аз таман се завърнах, а ти ново пътешествие замисляш... Мерси за споделения сайт с имотиконите - както виждаш тутакси се възползвах! 
----- А и да ти кажа за това последното дето си писала, че се нервиш, когато мъжО ти каже на някоя грозновата кипърка "кукла му" - ами радвай се че го казва на грозна, щото така е ясно че е само заради зора да му услужат... Виж ако го каже на красива, тогава пък ще вземат да те глождят други съмнения...
/ако ме разбираш/
...
и т.н.
/иначе спокойно мога да изместя Дон Кихот като "рицар на печалния образ"
....
....
... и т.н., пък то никой няма, хъм!

затова ще ви пожелая лека нощ,