Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за захранване на бебета в Кипър?
Как да инсталирам Photoshop и Torrent?
Какви съвети са дадени на потребителя, който се нуждае от помощ за изпращане на багаж в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за захранване на бебета в Кипър?
В Кипър се препоръчва захранването на бебета да започне след 5-6 месеца, в зависимост от начина на хранене (кърмене или формули). Първата храна, която се предлага, е безглутенова каша от ориз. Препоръчително е постепенно въвеждане на нови продукти и наблюдение за алергични реакции. Сокчетата не се препоръчват, особено ако детето се кърми. Педиатърът може да даде пробички от различни марки за проба преди закупуване.
-
Как да инсталирам Photoshop и Torrent?
Инсталирането на Photoshop и Torrent може да бъде предизвикателство, но с инструкции и помощ от опитен потребител, процесът може да бъде улеснен. За Photoshop следвайте стъпка по стъпка указанията на опитен потребител. За Torrent е важно да изберете надежден източник за инсталация и внимателно да следвате инструкциите.
-
Какви съвети са дадени на потребителя, който се нуждае от помощ за изпращане на багаж в България?
Потребителите предлагат няколко възможности за изпращане на багаж до България. Една от предложените компании е „Yellow Line“, която транспортира всякакъв вид багаж. Освен това потребителите споменават възможността за изпращане на багаж чрез кораби, което е по-евтино. Те съветват да проверите пристанището за тази услуга.
-
Какво е съдържанието на вицовете за жените-шофьори в публикациите?
-
Какво е мнението на потребителите на форума за вицовете за жените шофьори?
и ще гледам да съм редовна.
Още не сме се прибрали в Пловдив-по света и у нас сме.
Добре изкарахме на една чудесна виличка-от масата в басейна и обратно.И мама беше там-радва се припка,готви......Нямам оплакване
Искам и снимки да кача ,но пуста кратуна мойта
кабелчето от телефона за компа е в Пловдив.Малко по-късничко ще се включа отново,искам поименно да си поприказваме
...пожелавам всичко най-най приятно
! Но всъщност имам една книга доста сериозна за психологически прийоми в работата с деца с увреждания да чета, та ми трябваше малко усамотение...
----------------- Само да предупредя да не очаквате нЕкви шедьоври ръ`Йш ли

-------------- Пък що се отнася до книжката, наистина доста сериозна литература..., даже прекалено - до където съм стигнала, повечето неща се основават на теориите на Фройд за сексуалността като първоизточник на почти всичко съзнателно и неосъзнато в човека... Еееейййй, тоя тип /Фройд/ много ме товари със стремежа си да обясни всичко на абсолютно първосигнална основа
/едва ли не се опитва да ми внуши, че дори и нещата които си мисля че предприемам съзнателно, всъщност ми ги диктува оная ми работа 

...слагаш си картинка на компа на любимо място където искаш да бъдеш и в обедната почивка си похапваш съзерцавай ки го ейййй голям ефект има да знаеш....
...тъй че извода според мен е първо да се чувстваш добре в кожата си да приемеш себе си и оттам нататък човека до теб ще те оцени и ще те приеме така както трябва и ще те подкрепя и т.н. до някъде опира и до самочувствие.....
...и оттам ще си положително настроен .....и....ох улях се е разбра какво исках да кажа ..

за всички останали които само четат а не пишат!!!