Ваканцията лятна пак дойде и Варненки с деца са на море !

• 11 663
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Ти що си си в къщи бееее  Mr. Green

# 211
  • Варна
Данинка работа по време на майчинство не уреждаш ли  newsm78

# 212
Теди спи още,после ще го водя при педито и 4ак тогава ще сляза в морската Peace така още въпроси?

# 213
На късните след 24ч  Joy
:shock:тя Морска става за всички новини ,бре мацке.Ти нали си я виждала,как на среднощните я класира...аааааааа бой-бой :bowuu:

Теди спи още,после ще го водя при педито и 4ак тогава ще сляза в морската Peace така още въпроси?

не бързай-не бързай......нека се наспи Теди и тогава с бодра крачка на нашето място PeaceАйде аз изчезвам от компа и бЕгом към нас да приготвя чедото за срещи-горещи Heart Eyes

# 214
Ъ неси спомням вече как изглежда  Mr. Green От давна не съм я виждала Mr. Green

# 215
# 216
 smile3534
Аз реших да сготвя преди да изляза и варя в момента на кокошката прабаба й Rolling Eyes Няма сваряване това нещо беее. А съм скарана със тенджерата под налягане ooooh!
Май няма ме угрее разходка тая вечер Rolling Eyes

# 217
хахаххаха,ти си луда Crazy

хората са я измислили тая тенджара,аз и викам свиреща хаххаха Joy

# 218
Бъзла съм си аз Laughing

# 219
вари тогава,ти дойде акъла Laughing

# 220
И аз ако не е тенджерата под налягане съм йива-умряла. С нея се пиша готвачка Wink

Обаче аз съм бясна #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Мъжът ми да вземе да блъсне колата, ужас! Не ми се мисли колко пари сме дали по тази кола. Малко ми остава да си взема багажчетои да си отида при майка ми ooooh!

# 221

Обаче аз съм бясна #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Мъжът ми да вземе да блъсне колата, ужас! Не ми се мисли колко пари сме дали по тази кола. Малко ми остава да си взема багажчетои да си отида при майка ми ooooh!
Ако на него му няма нищо,можеш само да се радваш Гали80.Дано не прозвучи лошо,но Ева Екимова не може да се похвали с твоя късмет. Praynig

# 222
Мацките с болни дечица.....да ви кажа, че прочетах в отчетната си тема, че дават на малките Цитросепт и имало голям ефект. Не е лекарство, а хранителна добавка извличана от цитрус и има много широк спектър на действие. Аз купих и сега го пиеме и двете, та да видим, ако някой го интересува да прочете повече тук http://www.citroseptbg.com/prilojenie.html

# 223

Ако на него му няма нищо,можеш само да се радваш Гали80.Дано не прозвучи лошо,но Ева Екимова не може да се похвали с твоя късмет. Praynig

Знам, че  така, амамного ми се събра напоследък Tired

# 224
хормоните ти идват в пове4е Peace дишай,вси4ки сме минали от там Hug

Теди повърна супата тази ве4ер,като я  кусах беше супер мазна Twisted Evil дадох му мляко да пие Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 23:04 от Морска

Общи условия

Активация на акаунт