Ваканцията лятна пак дойде и Варненки с деца са на море !

• 11 661
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
Добър ви вечер.  Ние ходихме на Пико да вечеряме с едни приятели. Те вечеряха а аз обикалях с количката да приспивам Кики. На връщане мъжа ми ми разказа как сме изкарали newsm45.

Накрая само успях да седна да пия една вода и да видя какво са яли по сметката и да ви се оплача опитаха се да ни минат с около 12 лева - надписали сметката с някакви миди пане и салата от миди. Супер се ядосах защото не стига че не можах да се почувствам бял човек ами накрая и се опитват да ни прекарат по селския начин.

Преди половин час се прибрахме и огласихме блока - такъв рев му дръпна Кики че който не е знаел че имаме бебе вече знае със сигурност.

Сигурно скоро няма да излезем никъде smile3518

# 226
Хм, права си Саши, той моя си иска настойчиво, ама като го знам, че няма да иска "със", а пък ме е страх от разни там инфекции и туй онуй..вие след секцио след колко време правихте секс и то без предпазни средства?  Joy сега само да не скандализирах виртуалното пространство, хм  newsm78 Rolling Eyes hahaha

Ани-Бани, тотално ме разсмиваш, много си ми забавна. Не че не си обичам моя, ама понякога толкова ме изнервя и си мисля, че е вярна приказката, че в живота никой не получавал това, което заслужава.. както и да звучи. То от една страна си е хубаво, че той е прибран и обича да му е подредено и т.н., а аз съм miss "реда не е всичко за мен" и спречквания има чат-пат.. влизам в пътя аз за общото благо..

напоследък си спомням девиза на Макдоналдс, като работих едно време там - Clean as you go - т.е. Чисти в движение - много практично е за сегашното ми ежедневие..откъдето мина, оправям по нещо и така бая работи свършвам..

я дайте идея за подарък за мама бре.. нали ми е рожденничка утре- то вече е днес.. мисля уж или козметика или цвете в саксия  newsm78
черпя по повода

# 227
да ти е  жива и здрава майката !!! аз бих избрала цветето в саксия...ве4е има много хубави видове и ще му се радва....

и аз отдавна не съм стъпвала в заведение,особено с двете деца...а камо ли с приятели....липсва ми студентския живот...ама много ...;-( не съм си представяла ,4е семейството ще ми тежи така...и ще ме държи вкъщи...

# 228
Много родители с малки деца имаше снощи по заведенията, но Кики не е свикнала да спи на шум и много се изнерви. Аз не че скучах много - поне срещнах разни познати, които не съм виждала от отдавна. Но много се  притесних че така му се разваля схемата на детето.

Обаче да ви се похваля - спахме като къпани. Чак сутринта се събуди. Направо рай.

# 229
Добро утро!
Къде сте всички?
желяещи за морската
ние след малко потегляме Laughing

# 230
Тони ние ще излезем към 11.30

# 231
  • морето и сините вълни :)
Честит РОЖДЕН ДЕН АН ПЕТЕТОООО,бъди ни жива здрава и все така весела и усмихната  bouquet  bouquet  bouquet

# 232
Добро утро

Честит рожден ден PETS

# 233
Здравейте милички  Hug
Чак сега се докопах до компа  ooooh!
Благодаря за поздравите  Hug   Heart Eyes
Надявам се дружината да се съберем днес някъде из морската, че да почерпя  Praynig Поканени са всички мамчета и дечица  Hug Пишете къде ще сте днес следобяд  Peace
За който не може да дойде да се почерпи  Heart Eyes

# 234
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Pets!

Да си жива и здрава и все така засмяна! Другата седмица ще гледам да доприпкам в Морската, вече не като бременна.. ще гледам да подбера и nelesita и kris_80, а може и другите майски мами..

Весело изкарване днес!

# 235
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Pets!   bigdance2 newsm38 Gift hbdtu

# 236
Честит рожден ден Петс,
да си жива и здрава и много обичана мама  bouquet

Да ви се похваля сменихме педиатърката и съм много доволна от новата Flutter

# 237
ПЕТЯ ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА  bouquet

Бъди прекрасна нежна и ефирна дама
Бъди любяща, най-обичаната мама!!!
Желая ти красота на русалка -морска