LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 032
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 575
................
Сатенените дънки, много са готини и най-вече съм доволна от това, че ми стават. Малко са ми широки в талията, но с колан ще е перфектно.
lina6.3,извинявам се,може би е доста коментирано за тях,но отсъствах малко повече от седмица и макар,че чета назад ми е трудно да наваксам пропуснатото-цели 2 дъъъълги теми Grinning.За кои става въпрос,може ли евентуално и линк Embarassed?

Искам да попитам и за тези:

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=23929733&a … documentid=346108

ooooh!В голямо чудене съм.Сигурна съм,че бяха коментирани няколко теми назад,но нямам възможност да ги преровя всичките.
По принцип съм м/у 38 и 39,но при ботушите обикновено взимам 40,особено от българските(китайските  Wink).Имам и ботуши 38,които са ми идеални.
Някой има ли ги за да даде съвет как вървят,най-големия останал № е 39,да не се окажат малки................ newsm78

тарталета,кой номер взе от клиновете.1,2,3 отговарят на S,M,L,нали?

От тези аз имам от предните намаления. Висока съм 160, ок. 54 кг, нося 38 р-р.
Стават ми ок, но за разлика от Тарталета, аз не очаквах да са като чорапогащник, бях ги предвидила за спорт и така си ми и седят.
Бу,не разбрах само и твоите ли са размер 3 ?Аз съм 1.73 ,57кг.-имам ли шанс да се напъхам в тях?

# 1 576
Момичета, има ли начин отнякъде да видя клиентския си номер на единия акаунт, при условие че имам две пуснати поръчки от него, но все още не е пристигнала нито една от пратките (респ. нямам получена фактура все още)? Ако е невъзможно, другия ми въпрос е при изпращане на запитване до редута, в полето където иска клиентски номер, ако не го попълна проблем ли ще е (при условие че си попълня № на заявката, датата и моите данни)? Предварително ви благодаря!   bouquet

Клиентския ти номер го има в мейла за регистрация, който си получила.
Ако се логнеш с името си и паролата в Ла Редут, и след това кликнеш линка от 1-ва страница за проблеми с поръчките, клиентският ти номер се попълва автоматично там.
Колко време ти се бавят поръчките? Защото ако е по-малко от 6 седмици няма смисъл въобще да им пишеш.
Алекс1, благодаря ти!   bouquet Ориентирах се. Всъщност в мейла за регистрация няма клиентски номер, но в мейла за потвърждение на поръчката го има. Пуснах си запитването. Всъщност не става дума за забавена поръчка, а за изчерпан артикул - помолих да ми пишат кой е и да ми пуснат ваучер. Сега остава и отговор да получа!  Praynig

То и без да им пишеш ще ти изпратят ваучер. Такава им е политиката.

# 1 577
zeza69, вторите дънки и аз ги имам, страхотни са, еластични, вземи си номера, който обикновено взимаш. Някой имаше 38ми номер и беше дал мерки, но трябва да ровиш назад.

# 1 578
zeza69, вторите дънки и аз ги имам, страхотни са, еластични, вземи си номера, който обикновено взимаш. Някой имаше 38ми номер и беше дал мерки, но трябва да ровиш назад.

Mirama,понеже си на линия в момента,може ли да ми дадеш линк-този със снимката не ми го отваря,поне 30 пъти опитах и все умницата излиза Sad
И да попитам,понеже още не съм се престрашавала да поръчам панталони/дънки от тук-от нашите номерации нося дънки №26-на кой размер отговаря?
 Предварителни благодарности  bouquet .

# 1 579

Mirama,понеже си на линия в момента,може ли да ми дадеш линк-този със снимката не ми го отваря,поне 30 пъти опитах и все умницата излиза Sad
И да попитам,понеже още не съм се престрашавала да поръчам панталони/дънки от тук-от нашите номерации нося дънки №26-на кой размер отговаря?

Ето линк към дънките. ))
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-on-n-est-pas-des-an … e&pagesize=16
а за номерата, предполагам, че 36ти ще ти е добре. )))

# 1 580
Момичета, имаше едни ароматизирани пликове за дрехи- не ги намирам сега, моля ако някой ги е мернал да ми пусне линк  Praynig
На мен ми показва дамата с книгата, така че май ги няма  Peace

# 1 581
  • London, baby
Здравейте, имам въпрос. Някой поръчвал ли си е това горнище, и за размерите +15 ли е, и както е обяснено на 1вата страница за гърдна - подгръдна? Благодаря!

http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge.aspx?productid=32409 … e&pagesize=16

# 1 582

[/quote]

[/quote]

Моя близка, която носи  дънки 26 си взема 34 размер. А тези са и еластични. Освен това в мненията на клиентите - отдолу под снимката, една дама се оплаква, че са уголемени.

# 1 583
Момичета,тези,които получиха поръчките си по центовите цени-от 01.07.,по пощата ли дойдоха или от митница?Чудя се дали ще пристигне и моята преди почивката newsm78

# 1 584
 Момичета бях на море няколко дни и сега едва ви изчетох, но никъде не намерих да пише до кога точно продължават намаленията. Дали ще свършат по - рано, понеже и по - рано започнаха?

# 1 585
Момичета, кажете защо не ми дава при третата стъпка да избера mastercard.Пробвах да изключа браузъра, пробвах да си изляза от акаунта и пак не става, дава ми само american express и някакви други.Какво да направя?

# 1 586
Цъкни на най-долната картинка с карти и избери Carte Bancaire.

# 1 587
  • гр.Пловдив
Някой виждал ли е в сайта - мрежа/плик за пране? Май така се казва.

# 1 588
Май стана.Мерси!

# 1 589
  • София
Момичета бях на море няколко дни и сега едва ви изчетох, но никъде не намерих да пише до кога точно продължават намаленията. Дали ще свършат по - рано, понеже и по - рано започнаха?

До 2.08.2008г. са Peace

Общи условия

Активация на акаунт