LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 639
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 345
  • София

Много моля за някоя реална снимка на златните балеринки на "Rocket dog"......и това златисто покритие не се ли рони  Rolling Eyes

Не се рони златното покритие  Peace

Много благодаря за снимката   bouquet

# 346
  • В Голямото село
Здравейте момичета, как да разбера дали ми е приета поръчката? Парите не са изтеглени, само блокирани, нямам мейл  за известяване, а артикулите са още в кошницата newsm78Освен това в suivi... са само нещата от предната поръчка ooooh! Къде мога да разбера със сигурност дали е приета?
Ми щом парите са ти блокирани, според мен това значи, че франсетата знаят, че ти имаш направена поръчка. Останалите неща, за които споменаваш, може би се дължат на бъгавия напоследък сайт. Изчакай.

# 347
  • Бургас
Повечето неща от центовите цени ,които съм поръчала са изчезнали.Проверете си поръчките , предполагам , че не е само при мен.
ти получи ли поръчка, че знаеш?
Не съм получила поръчките още , но преди 2 дни всичко си беше в суивито , а днес вече повечето неща ги няма.
Наистина е така. Направих поръчка на 1 юли и до вчера всичките 11 артикула си бяха в суивито. Днес влизам в "Voir mon offre spéciale sur cette commande" и там се мъдрят само 4 неща от цялата поръчка. Но не знам дали това значи, че няма да ги доставят или че просто са изчерпани от сайта.

Сега проверих в суивито, при мен също е така, там, където поръчката е показана с картинки. Иначе при изброяването и съответната цена на продуктите, са си всички.

# 348
БЕНЕТОНСКА РОКЛЯ:
http://www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324117149& … e&pagesize=16
само че нашатае в кафяво. и в бенетон също. аз я взех, когато струваше 11 Е. същичката е  Mr. Green и е страхотна  Peace

Оооо, значи и моята ще се мъдри в специална рокля  Joy Аз чакам бялата, но ако ме питаш бих взела и от другите два цвята - жестоки са! Преди време една мама беше пуснала снимки на една кукла с кафявата рокля и оттогава я гледам, но чак сега я намалиха. Момиченцето беше кестеняво и кафявото му стоеше страхотно, а на моята светла и руса щерка реших, че бялото ще е по-добре... и после съжалявах, че не взех и от другите...

Чета и аз сега за банските и разбирам колко съм назад с материала  Embarassed Човек не знае откъде ще изскочи полезна информация! Мерси момичета! Страхотни моделчета ги демонстрират!

И при мен в суивито ги няма всички неща там дето са с картинка, само първите пет, останалите обаче си ги има в списъка на предната страница, фактурирани са си,а днес и парите са изтеглени... Явно е повсеместно...

# 349
И аз така си мисля. Благодаря Rosie-Posie  Hug

# 350
А малки сладури съгласяват ли се да стоят с тези бански на плажа, т.е. не запарват ли? Изглеждат ми плътни, затова питам.

# 351
  • Варна
БЕНЕТОНСКА РОКЛЯ:
само че нашатае в кафяво. и в бенетон също. аз я взех, когато струваше 11 Е. същичката е  Mr. Green и е страхотна  Peace
Кой размер е твоята от Редута? Дъщерите ни са почти на една и съща възраст, чудя се 102 ли да взема?

# 352
Бу, ако е удобно, може ли реална снимка на чантата? Аз вече я поръчах де, ама чак сега като каза "кукленска", погледнах размерите  ooooh! Пък я бях предвидила за плаж  hahaha Уж чета размерите, ама точно на тази съм пропуснала  ooooh!

може ли линк

http://www.laredoute.fr/vente-sac-peps-so-home.aspx?productid=32 … 2&prodcolor=1

# 353
  • Sofia
А малки сладури съгласяват ли се да стоят с тези бански на плажа, т.е. не запарват ли? Изглеждат ми плътни, затова питам.
не запарват Peace Измислени са,абе западва работа Mr. Green
По-скоро съм се чудела като стои морка да не настине,но не ми се е случвало за 3 години.А ако духа вятър например съм купила 2-3 чифта да сменям,така че пак не я мисля Peace

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 13:37 от chocha

# 354
Повечето неща от центовите цени ,които съм поръчала са изчезнали.Проверете си поръчките , предполагам , че не е само при мен.
Не съм получила поръчките още , но преди 2 дни всичко си беше в суивито , а днес вече повечето неща ги няма.
Наистина е така. Направих поръчка на 1 юли и до вчера всичките 11 артикула си бяха в суивито. Днес влизам в "Voir mon offre spéciale sur cette commande" и там се мъдрят само 4 неща от цялата поръчка. Но не знам дали това значи, че няма да ги доставят или че просто са изчерпани от сайта.

Сега проверих в суивито, при мен също е така, там, където поръчката е показана с картинки. Иначе при изброяването и съответната цена на продуктите, са си всички.

Пак сами си организирате драми и се вкарвате в приключения!  Laughing
Ми като са свършили артикулите в сайта и са махнали снимките им, как ще ги видите???

# 355
  • София
БЕНЕТОНСКА РОКЛЯ:

Рокличката става ли за по-едрички момиченца или е тесен модел?

# 356
  • До хладилника, който обичам
нашия единия е същия.Размер 102 е,миналата година го поръчах.Дъщеря ми сега е 3,6г. и 105 висока.Става й без проблем.За 126 р-р не мага да дам
Благодаря ти!  bouquet Поръчвам го, имаме шанс май! newsm78
Подобни бански са силно еластични. Дъщеря ми, 5г, ок. 112-113 см, стройна, още носи банския си 3-4 години по етикет.

А тях кой ги пита?  Laughing Кой е родителят? Щом съм казала, ще стои. Някой път мрънка, че не е 'по пъпче', но общо взето се съгласява с мен, че не е хубаво да изгориш на слънцето. Не запарват, както Чоча е писала.

Бу, ако е удобно, може ли реална снимка на чантата? Аз вече я поръчах де, ама чак сега като каза "кукленска", погледнах размерите  ooooh! Пък я бях предвидила за плаж  hahaha Уж чета размерите, ама точно на тази съм пропуснала  ooooh!
Хм, чак за плаж не бих я нарекла... нормална е по размер. Ето снимки на нея и на чантата Тайсиме, която е значително по-голяма - по-скоро тя е тип плажна (но пък е фина и жалко за такава хубава чанта, ако се понесе по плажа). Клик!

# 357
  • Перник
Май така е при всички. Според мен с картинки са показани само нещата , които все още са налични в сайта. Тези, които ги няма с картинки ги няма изобщо, изчерпани са. Не мисля, че е проблем. Нали във фактурата фигурира всичко.

# 358
  • Бургас
Хаха, Алекс, лично аз хич не се шашкам от такива неща  Laughing

На мен ми е интересно друго... Друг път, там при картинките си бяха всички поръчани неща, а на нещо, което вече липсва в сайта, нямаше картинка. А сега, въобще ги няма явно липсващите вече.

П.П. Аз също мисля, че няма проблем с тези липсващи картинки и наименования.

# 359
  • Sofia
nadiad79  много си права!Само наличните им има картинките Peace

Общи условия

Активация на акаунт