LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 638
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 330
  • До хладилника, който обичам
От къде ги взимате тези бански, за първи път чувам и виждам Rolling Eyes
за момче:
Бански
Бански - без УВ, но значително по-закрити, което пак е добре
и за момиче
бански (като горните, без УВ, но по-закрити).
Четвъртите бански, за момиченце, с УВ.

# 331
  • Там....където всичко е възможно ....
Къде са тези цени по 1-2 евро? Blush
Погледни тук http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … word=Les+Aubaines

# 332
# 333
Пак се извинявам и пак ще попитам, виждам , че пишат майчета с момиченца   Embarassed

Извинявам се за намесата, четох доста , но не открих това което ми трябва  Embarassed
Бихте ли ми казала тези блузки  отговарят ли си на номера? Поръчвала съм 114 , което идва малко и 126 което пък е голямо за момиче на 4 г и половина.
Благодаря!

# 334
Благодаря ти, а ластик на кръста имат ли, че мойта като е без памперс все й падат и кой размер си взела  Embarassed

с ластик са-нашите са 81,да ги носим по-нататък

# 335
Много ме развеселихте с тези бански /и със сектата Joy/ Laughing! Откога го гледам този и още не съм го поръчала. Детето ми сега е на 4 г и 4 мес., дали ще му става догодина 126 размер, че покрай тези намаления, идея си нямам дали ще пристигне преди да е свършило лятото!

# 336
Бу, ако е удобно, може ли реална снимка на чантата? Аз вече я поръчах де, ама чак сега като каза "кукленска", погледнах размерите  ooooh! Пък я бях предвидила за плаж  hahaha Уж чета размерите, ама точно на тази съм пропуснала  ooooh!

# 337
  • Sofia
нашия единия е същия.Размер 102 е,миналата година го поръчах.Дъщеря ми сега е 3,6г. и 105 висока.Става й без проблем.За 126 р-р не мага да дам

# 338
Поръчах тези гуми за фуги, ноооо нищо не става от тях.Аз ли не ги ползвам както трябва какво ли newsm78Ако някой ги има да ме светне как става работата Peace
http://www.laredoute.fr/vente-2-gommes-renov-joints-pour-sanitai … e&pagesize=16

# 339
Бу, ако е удобно, може ли реална снимка на чантата? Аз вече я поръчах де, ама чак сега като каза "кукленска", погледнах размерите  ooooh! Пък я бях предвидила за плаж  hahaha Уж чета размерите, ама точно на тази съм пропуснала  ooooh!

може ли линк

# 340
нашия единия е същия.Размер 102 е,миналата година го поръчах.Дъщеря ми сега е 3,6г. и 105 висока.Става й без проблем.За 126 р-р не мага да дам
Благодаря ти!  bouquet Поръчвам го, имаме шанс май! newsm78

# 341
Ей,как ме е яд.Що не казахте по-рано за тези бански с UV защита.Изобщо не бях чувала за такива.А по принцип бях харесала банския,който е за момченца и много му се чудех,но не съм зе зачитала в описанието.мислех,че е костюмче за сърф. ConfusedСега няма за кога да поръчвам,защото след 2 дни тръгваме за морето,но за следващата година непременно.(че то даже излиза по-евтино от слънцезащитен крем)

# 342
БЕНЕТОНСКА РОКЛЯ:
http://www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324117149& … e&pagesize=16
само че нашатае в кафяво. и в бенетон също. аз я взех, когато струваше 11 Е. същичката е  Mr. Green и е страхотна  Peace

# 343
Здравейте момичета, как да разбера дали ми е приета поръчката? Парите не са изтеглени, само блокирани, нямам мейл  за известяване, а артикулите са още в кошницата newsm78Освен това в suivi... са само нещата от предната поръчка ooooh! Къде мога да разбера със сигурност дали е приета?

# 344
  • В Голямото село
Повечето неща от центовите цени ,които съм поръчала са изчезнали.Проверете си поръчките , предполагам , че не е само при мен.
ти получи ли поръчка, че знаеш?
Не съм получила поръчките още , но преди 2 дни всичко си беше в суивито , а днес вече повечето неща ги няма.
Наистина е така. Направих поръчка на 1 юли и до вчера всичките 11 артикула си бяха в суивито. Днес влизам в "Voir mon offre spéciale sur cette commande" и там се мъдрят само 4 неща от цялата поръчка. Но не знам дали това значи, че няма да ги доставят или че просто са изчерпани от сайта.

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 13:11 от Rosie-Posie

Общи условия

Активация на акаунт