LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 671
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 180
Sun аз току що пробва пак и се получи. Пробвай и ти. Може вече да са отстранили проблема

Не, все още не става при мен.  Cry

# 181
Момичета вижте това :
http://laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=HeaderS … mp;Keyword=parure

Аз току що пусна 2 комплекта. Нямат долни чаршафи, ама за тия пари.

# 182
  • Перник
Май подготвят следващия етап на намаленията. Получих е-майл, че всичко става от 70% на 75 %

Peace

Ами пуснете мейла тук та някоя френскоговоряща мама да го превде и да видим какво в действителност пише.
Това http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=21bca1bfe0e8409eb2 получих на единия от ъкаунтите. Мисля, че за него става въпрос.

# 183
Мда, като се кликне на някоя иконка от офертата на страницата, която се отваря в първия момент пише новите проценти, а веднага след това се актуализира с настоящата. Например като кликна въру обувките се отвори веднага до 75%, а като се зареди напълно страницата  - си стана до 65%.

# 184
  • у нас
Сега си отварям пощата и гледам, че имам писмо и пише, че поради техн. грешка от тяхна страна кошницата ми не е подтвърдена. А в суивито е изписано А domicile. Парите не са дръпнати, незнам дали са блокирани, защото съм към ПИБ и това там не се отразява. Какво да правя? Натиснах бутона отдолу за валидиране на поръчката, ама невиждам след това какво да правя? На някой случвало ли му се е?

# 185
Здравейте мами , да ви се похваля вече официално си имам карта(направих си я специално за ларедута) и се опитвам да се регистрирам .Обаче като си въвеждам данните за адреса на какъв език да го напиша ,на кирилица ли , че нещо не ми е много ясно???
Благодаря предварително за отговора!!! Hug

# 186
Здравейте мами , да ви се похваля вече официално си имам карта(направих си я специално за ларедута) и се опитвам да се регистрирам .Обаче като си въвеждам данните за адреса на какъв език да го напиша ,на кирилица ли , че нещо не ми е много ясно???

Всичко се пише на латиница. Ларедутци нямат кирилизатор  Laughing

# 187
  • Пловдив

На латиница.

# 188
  Имам едно въпросче. Мисля да си сменя адреса за доставка в едно от селата ми, където живее майка ми, за да не се разправям с митниците тук. Само че там незнам да има адреси на улиците и къщите. Може ли да го пропусна след като е задължително адреса и има ли начин да е само до пощата адресирано?
Поръчки могат да се получават и на село Peace
Подкрепям!
Аз живея в село Тройца в момента и си идват поръчките без проблем. От ebay също. Дори когато пощаджийката е на кеф ми ги носи до нас.

# 189
Сега си отварям пощата и гледам, че имам писмо и пише, че поради техн. грешка от тяхна страна кошницата ми не е подтвърдена. А в суивито е изписано А domicile. Парите не са дръпнати, незнам дали са блокирани, защото съм към ПИБ и това там не се отразява. Какво да правя? Натиснах бутона отдолу за валидиране на поръчката, ама невиждам след това какво да правя? На някой случвало ли му се е?

А може би ти изпращат стандартния мейл, с който те подканят да пазаруваш?
Или пък ти изпращат код за подарък, защото са имали технически проблеми със сайта?
Едно от двете е. Няма трето. Щом поръчката ти е  А domicile.

# 190
  • някъде там
Имаше едни евтини чаршафи,нещо не мога да ги намеря,някой ще помогне ли
 Praynig

# 191
на латиница и без препинателни знаци

# 192
  • София
Имаше едни евтини чаршафи,нещо не мога да ги намеря,някой ще помогне ли
 Praynig
http://laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=HeaderS … mp;Keyword=parure
Виж тук.

# 193
# 194
  • Варна
Днес получих за малкия тези бански,материята е много хубава

Тези пижамки,с мишката е по тънка

Всичко друго е обсъждано.

Поръчката ми е от 25.06,на митница Варна имаше около 10 кашончета още   Peace

реални снимки на някои неща

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 18:38 от мел...

Общи условия

Активация на акаунт