LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 778
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Знам, че се повтарям с въпроса си, но... много моля, някой, който има дамските джапанки на Адидас да ми измери дължината на 38 номер!
38 номер - 25 см стелка

# 226
Може ли някой да ми каже, защо не мога да натисна бутона за валидиране на поръчката /ония голям розов бутон, с който ме праща във втора стъпка/? Имали ли сте такъв проблем?

# 227
Да се похваля и аз с първата си поръчка,днес я получих.Пуснах я на 26.06. http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13366&AlbumId=119815  Маратонките са супер и си отговарят на номерата,банските също -42 р-р.Бермудите са 46 р-р но са малки ,иначе са много хубави.Бюстиетата също много хубави ,но са ми много малки р-р 80В и чантичката е подарък сак бронзе.Общо взето съм доволна.

# 228
Момичета вижте това :
http://laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=HeaderS … mp;Keyword=parure

Аз току що пусна 2 комплекта. Нямат долни чаршафи, ама за тия пари.

galadrielka, това цели комплекти ли са newsm78, че нещо не мога да се ориентирам

# 229
Знам, че се взимат обувки +1, но аз съм 35-36, в зависимост от марката.
Стъпалото ми е 23.2 см.
Ще помоля, ако някой е с толкова малък крак да ми каже 36 или37 взима?
Харесала съм си 2 модела пуми, но все още се колебая, защото от едните (розовите) има  37

# 230
  • някъде
Чантата подарък от код ли е или си я поръча от сайта?

# 231
  • София
Имам ги в златисто, за тесен крак са, вземи си +1 по-добре.

Много моля за някоя реална снимка на златните балеринки на "Rocket dog"......и това златисто покритие не се ли рони  Rolling Eyes

# 232
......

galadrielka, това цели комплекти ли са newsm78, че нещо не мога да се ориентирам

Там където пише parure couette са плик и калъфка или калъфки според зависимост кой модел си избереш.А там където пише parure drap е чаршаф и пак калъфка/и според зависимост кой модел си избереш.

# 233
някой спомня ли си намалението в центове от миналия вторник дали започна от сутринта че съм приготвила една поръчка и се чудя дали да изчакам до утре или да я пусна сега ooooh!

# 234
някой спомня ли си намалението в центове от миналия вторник дали започна от сутринта че съм приготвила една поръчка и се чудя дали да изчакам до утре или да я пусна сега ooooh!

Ами центовете се появяваа още в 2 или 3 часа беше newsm78 рано сутринта. Ако ти се чака.....

# 235
  • Все на втория етаж
Иренка  много ще съм ти благодарна ако дадеш инфо когато получиш бебешките дрешки  Hug

Разбира се, няма да забравя- обещавам. Grinning Поръчката с гащеризончетата и блузка и боди са ми от 01.07.- щом ги получа ще пиша.

Вече Петя , уж е момък този път, аз чаках / исках момиченце  Blush , но пък мъж ми много се радва. А и вече свикнах с мисълта, пък и напълних гаредероба с " мъжки " дрешки.

# 236
Цитат
Мимита

« #150 понеделник, 07 юли 2008, 14:44 »   

Вижте това: http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-large-entrj-85-cm.aspx?pro … 2&prodcolor=1

Това не са ли онези прословутите дънки с лен? Сега има и entrej. 80cm, и 85cm.
И са с нова снимка! 

А какви са всъщност отзивите за тези прословути дънки  Rolling Eyes ??

# 237
Ами центовете се появяваа още в 2 или 3 часа беше newsm78 рано сутринта. Ако ти се чака.....
аз ще чакам,за вас не знам.правя си кафе и сядам на компа упорито ще чакам новите албанци. Crazy Mr. Green Money

# 238
  • някъде там
аз ще чакам,за вас не знам.правя си кафе и сядам на компа упорито ще чакам новите албанци. Crazy Mr. Green Money
Аз много се чудя дали да не почакам  newsm78

# 239
Да се похваля и аз с първата си поръчка,днес я получих.Пуснах я на 26.06. http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13366&AlbumId=119815  Маратонките са супер и си отговарят на номерата,банските също -42 р-р.Бермудите са 46 р-р но са малки ,иначе са много хубави.Бюстиетата също много хубави ,но са ми много малки р-р 80В и чантичката е подарък сак бронзе.Общо взето съм доволна.
joji04 ще дадеш ли линк към маратонките, те от кожа ли са или е еко, вътре какъв е материала   Praynig
Няма ли някой, който носи 35-36 по БГ да даде стелка в см на френските?

Общи условия

Активация на акаунт