LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 615
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 360
Бу, мерси много   bouquet Въобще не е малка, а с тези размери, които са дали в сайта, наистина звучи като кукленска  Laughing Изглежда страхотно; определено не съжалявам, че я поръчах  Grinning

# 361
преди време гледах керамична поставка за течен и твърд сапун , но сега не мога да я открия .някой може ли да ми помогне.блогодаря предварително.

# 362
Ето реални снимки на дънките (след чантата):
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=231273
Аз много си ги харесвам, според мен си отговарят на номера, имам №34. Взех си с дължина 80см (wisoka sym 1.70) та ги нося с равни обувки (иначе малко късеят). Не са за големи жеги, по скоро са за пролет-лято. Те са много тъмно сини, материята е много приятна за носене (лен и памук) и малката подробност е че трябва да се изперат 3-4 пъти преди да ги обуеш, защото мноооого пускат (ръцете ми бяха станали тъмно сини).

А за чантата какво ще кажеш? Аз отдавна съм я набелязала и се колебая между цветовете само. Нямам точен спомен...тя е кожена, нали?
Сори за закъснението! Чантата много я харесвам и препоръчвам. Аз я взех отдавна (на по-сериозна цена). Кожена е и кожата е много хубава, стои като набръчкана. Късите дръжка са само за носене на ръка, за през рамо е дългата дръжка.
Друга чанта, която много препоръчвам е тази:
http://www.laredoute.fr/vente-grand-sac-cabas-femme.aspx?product … e&pagesize=16
Аз я взех в цвят naturel. Гледам че доста са я намалили и според мен според мен си заслужава парите отвсякъде. Ще се помъча да я снимам скоро и ще пусна снимките.
И ще трябва май да се спра с чантите защото чакам още 2.  Embarassed
А пък още колко съм харесала!!!

# 363
  • Sofia
Днес получих поръчка от 24.06 и съм ужасно изнервена, за толкова години пазаруване от Редута за първи път ми се случва да ми пратят дреха с леке. Една детска рокличка, не е бог знае колко много пари 8-9 евро, но е лекедясана отпред а тя е светла и се вижда. Пробвах да я изпера с вениш, но не се получи и се ядосах и я хвърлих и да им пиша файда няма да има ще ми кажат да им я пратя, а не ми се занимава.

Някой ако ги има бих помолила за размери на 25-ти или на 26-ти номер, че се колебая кой да взема.

Бу, честита ти чанта  Mr. Green кажи сега тя наистина ли е толкова голяма или мишницата ти е малка и за това така ми се види?  Laughing

# 364
  • София
Хм, чак за плаж не бих я нарекла... нормална е по размер. Ето снимки на нея и на чантата Тайсиме, която е значително по-голяма - по-скоро тя е тип плажна (но пък е фина и жалко за такава хубава чанта, ако се понесе по плажа). Клик!

И от мен един въпрос, за чантите разбрах - те не ме интересуват, ама рокличката ти е много готина   bouquet Да не е и тя от Редута, ако да - ако може линкче Simple Smile

# 365
  • До хладилника, който обичам
Бу, честита ти чанта  Mr. Green кажи сега тя наистина ли е толкова голяма или мишницата ти е малка и за това така ми се види?  Laughing
Охохохо, Валерия Laughing Знаеш ме колко съм - метър и шейсе, но чак малка не бих се нарекла. Нормална е чантата, бе Mr. Green Явно дадените размери са грешни.

И от мен един въпрос, за чантите разбрах - те не ме интересуват, ама рокличката ти е много готина   bouquet Да не е и тя от Редута, ако да - ако може линкче Simple Smile
О, мучас грасиас Laughing но не е от Редута. От индийските магазини, които уж внасят индийски ишлемета. Колко са ишлемета не знам, но са хубави и качествени. Тази рокля твърди, че е марка Faded Glory (който е пазарувал от щатско, я знае), памук, много лека и удобна, 27 пари.

# 366
  • В Голямото село
Хаха, Алекс, лично аз хич не се шашкам от такива неща  Laughing

На мен ми е интересно друго... Друг път, там при картинките си бяха всички поръчани неща, а на нещо, което вече липсва в сайта, нямаше картинка. А сега, въобще ги няма явно липсващите вече.

П.П. Аз също мисля, че няма проблем с тези липсващи картинки и наименования.
Не се шашкаме, просто е чудно. Сега гледах в старите си поръчки от месец май - нещата, които вече не се предлагат в сайта (като детската дудунка например), си стоят като наименование и цена, но без снимка. А тези сега са изчезнали, сякаш никога не са поръчвани - има разлика. За пристигането им не се тревожа - щом са фактурирани, значи ще дойдат. Но досега не бях виждала такова 'безследно' изчезване  Laughing

# 367
  • Sofia

някой поръчвал ли е това яке,че му се чудя

мойте артикули от центовата поръчка са без снимка повечето,но си седят в поръчката Peace

# 368
  • София-Младост
ох, и аз вчера взех поръчки от митница от 24 и 25.Форумските чаршафи,които са супер и тези неша за малкия които са убиец:http://www.laredoute.fr/vente-2-pantalons-garcon-twill.aspx?productid=324130511&documentid=299108&categoryid=45544426&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
http://www.laredoute.fr/vente-2-pantalons-garcon-twill.aspx?prod … e&pagesize=16
http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-bebe-garcon-chemise-et-t- … e&pagesize=16

http://www.laredoute.fr/vente-jogging-adidas-bebe.aspx?productid … e&pagesize=16

и едни невероятни обувки от албанците,но май ги няма вече...
и за мен едно сако ,което се оказа страхотно,но то е изчезнало
Какъв размер взе от панталонките, премери моля те дължината.

# 369
Брей, аз също не бях чела описанието на тези бански, ще поръчам едни за малчо, но най-малките са 86, а ние сега сме 78 см, да не ни стоят като харизани-ама ще рискувам, то не че ще сме на плажа, ама да имам един чифт за проба, пък догодина ще се ориентирам от по-ранко за тези бански!
Мерси момичета, че ни светнахте  Mr. Green по въпроса!  bouquet

# 370
chocha, якето го чакам в черно  Peace Поръчката ми е от 26.06.; като дойде, ще дам отзиви  Peace

# 371
мии, петра е висока 102 см, 13-14кг. не е дребна в никакъв случай. роклята е за ръст 108. презрамките са тип като на сутиен и в момента са плътно затегнати. рокличката стои малко под коленете и не е по тялото - има движение и проветривост. чудесна е от където и да го погледнеш  Peace взела съм и синя, но дори не е отворена още - кафявата е прелест.

# 372
  • Sofia
chocha, якето го чакам в черно  Peace Поръчката ми е от 26.06.; като дойде, ще дам отзиви  Peace
подозирах,че сигурно ти си го поръчала Wink Аз го искам в кафяво,ама май няма моя р-р Confused

# 373
  • София
Днес получих поръчка от 24.06 и съм ужасно изнервена, за толкова години пазаруване от Редута за първи път ми се случва да ми пратят дреха с леке. Една детска рокличка, не е бог знае колко много пари 8-9 евро, но е лекедясана отпред а тя е светла и се вижда. Пробвах да я изпера с вениш, но не се получи и се ядосах и я хвърлих и да им пиша файда няма да има ще ми кажат да им я пратя, а не ми се занимава.

И аз преди време имах подобен случай с една риза за мен.........не успях да премахна гадните петна и ме беше много яд, че иначе ми харесваше.

# 374
Как да изляза от акаунта си?

Общи условия

Активация на акаунт