LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 628
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
И от роклята и от полата взех 38 в бяло, полата е супер точна като размер, роклята можеше със сантиметър по тясна да е, но пак е добре (съвсем леко е по-широка под мишниците), харесвам си я.  Peace От двете страни има лента, която се вързва отзад и така може леко да се регулира.

# 451
И от роклята и от полата взех 38 в бяло, полата е супер точна като размер, роклята можеше със сантиметър по тясна да е, но пак е добре (съвсем леко е по-широка под мишниците), харесвам си я.  Peace От двете страни има лента, която се вързва отзад и така може леко да се регулира.

мерси  Hug

# 452
  • В събота
Та... какво и кога ще ставало нещо тази вечер?  Embarassed Или грешно съм разбрала...

# 453
Та... какво и кога ще ставало нещо тази вечер?  Embarassed Или грешно съм разбрала...
вероятно намалението ще стане 80%

# 454
По-вероятно е да намалят още неща до 75% в разделите, в които засега няма сериозни намаления (бельото например).

# 455
  • В Голямото село
момичета, някой да има впечатления от тези сака, смятам да поръчам за майка ми:

# 456
По-вероятно е да намалят още неща до 75% в разделите, в които засега няма сериозни намаления (бельото например).

От твоите уста(ръце) в божиите и Ларедутски уши! Heart Eyes В момента в кошницата съм заграбила таман 3 сутиена, но ще зачакам.

А явно по тези намаления пратките идват по-бързо. Че като се сещам колко чакахме зимните......

# 457
  • DE
Rosie-Posie, първото го имам. Много е хубаво. Заслужава си.
Номерът е точен.

# 458
  • Sofia
Някой да знае как е на френски плажна рокля ?Thinking
  bouquet

# 459
Rosie-Posie, първото го имам. Много е хубаво. Заслужава си.
Номерът е точен.
Peace
Подкрепям напълно! И аз имам първото и съм доволна.

# 460
  bouquet

robe de plage би трябвало да бъде, каза съпружеското тяло..

или robe d`ete.

# 461
  • Sofia
  bouquet

robe de plage би трябвало да бъде, каза съпружеското тяло..

или robe d`ete.
мерси Hug

# 462
Mомичета, в 15.43 часа внесох пари в картата. Сега се опитвам да пусна поръчка, а не ми дава: Paiement par carte impossible. Veuillez contacter une hôtesse. Предния път нямах никакъв проблем... Дали парите не са осчетоводени от банката все още (а ми показва, че са налични по сметката ми, тъй като имам интернет банкиране) или просто сайта пак се е прецакал  newsm78 Картата ми е Виза електрон на Пощенска и няма проблем за поръчките по принцип...  Rolling Eyes
И при мене е така ooooh!Звънях в банката, но не ми дават инфо. При мене парите са блокирани, но поръчката ми не е минала. Излиза ми същото съобщение, а артикулите си седяха и на другия ден в кошницата. А от банката ме уверяват, че не мога да плащам с тази карта- виза електрон на цкб ooooh!Първия път нямаше никакъв проблем, незнам сега какво стана.

# 463

Ето размерите на долнище номер 38:
ширина (неразпънати) - 31 см
ширина (разпънати) - до към 41 см
дълбочина - 23 см.
А ето и реална снимка на банския  Peace
[/quote]

аз останах с впечатлението, че ще дадеш реални снимки на "попълнен" бански  Mr. Green . така не е интересно. просто обикновена снимка Heart Eyes между другото как са сивите чаршафи? аз в събота ги поръчах. много на сметка излизат. надявам се да се запазят при пране.

# 464
Получих поръчки от 25-ти и 26-ти юни. Grinning  Харесват ми  тази туника,    тази пижама,     новите форумски чаршафи в синьо, които сега са на такива цени, че няма как да не ги поръчате  Wink   и една жилетка в лилаво от 2Е, която доста време беше в Les Aubaines, но вече не я намирам / искаше ми се да поръчам още една от нея/. Другите неща не са кой знае какво  Confused Едната поръчка беше с код 23167 за черната чанта- ами не е нещо особено, малко на мушама докарва даже, виждали сме и по-хубави подаръци  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт