LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 588
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 465
  • в страната на абсурдите
и аз си получих поръчката от 25.06.по пощата/всичко са дрехи за детето,8 годишно момче/.не съм уцелила номерата на блузите му /трябвало е да взема за 10 годишно/,защото от сега ръкавите са ни леко къси,а за след два месеца да не говорим!но това ми беше първи опит и долу-горе съм се справила. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 466
Малко да оспамя, но не мога да се сдържа. )))

Честито момичета за получените поръчки. ))) И аз чакам от 26ти, но и днес ги нямаше, надявам се утре вече да са тук поръчките.

# 467
  • Sofia
И аз от 3 дни често поглеждам  с надежда към портата за известие за кашон от 26, но няма засега.  Tired

# 468

... между другото как са сивите чаршафи? аз в събота ги поръчах. много на сметка излизат. надявам се да се запазят при пране.

Чаршафите вече няколко пъти стана ги пера - не са мръднали нито откъм размери нито откъм цвят (като се има предвид че и с бяло пране съм ги пускала в пералнята - нищо не са пуснали)... много съм доволна!
А за банския - имам и снимки с пълнеж от морето, ама не ми е удобно да пускам  Embarassed

# 469
Зимата и аз поръчах чаршафи, от януари не са мръднали, сега пак поръчах в синьо, заплюх си и онези момчешките с футболната топка.

# 470
Имаше ли ограничение на броя артикули в поръчката

# 471
25 реда са в кошницата

# 472
  • Варна
момичета я кажета с какъв размер са калъфките в комплекта на форумските чаршафи. 50/50 или 50/70?

# 473
новите форумски чаршафи[/url] в синьо, които сега са на такива цени, че няма как да не ги поръчате  Wink 
това един чаршаф ли е?не ме насмитайте,ама не мога да загрея за чаршафите как са.

# 474
момичета я кажета с какъв размер са калъфките в комплекта на форумските чаршафи. 50/50 или 50/70?

Какъвто си поръчаш, от падащата стълбичка има размери, нашите стандартни са 50/70

# 475
Като заговорихте за чаршафи, аз освен форумските в червено, пуснах и тази разцветка в пълен комплект  Heart Eyes Много хубави ми изглеждат на снимката, дано и в действителност са такива  Simple Smile

lina6.3, моите ги пуснах 50/70  Peace

# 476
  • Варна
Да, да благодаря ви момичета, разбрах. Аз си помислех, че говорите за готов пълен комплект и затова попитах. Иначе знам, че мога да си ги избера според нуждите.   bouquet

# 477
аз от форумските си направих цял комплект долен с ластик, горен, две калъфки 50/70 и две 85/185 за дългите възглавници за 20-тина лв. всичко. като казвате, че не мърдат си е направо идеална покупка. къде в Бг ще мога да си купя хубави за толкова пари  Shocked ама чакам с нетърпение да дойдат. поръчка от събота ...... кой знае кога  newsm78

# 478
http://www.laredoute.fr/vente-ustensiles-de-cuisine.aspx?product … 2&prodcolor=1
това какво е?
ВечеПетя колко евро ти излезе пълния комплект/ предполагам е за спалня/?

# 479
Като заговорихте за чаршафи, аз освен форумските в червено, пуснах и тази разцветка в пълен комплект  Heart Eyes Много хубави ми изглеждат на снимката, дано и в действителност са такива  Simple Smile

lina6.3, моите ги пуснах 50/70  Peace

Аз също ги гледах тези, но не можах да си стъкмя комплект за спалня... първо че няма калъфки за възглавници 50/70, а ако разчитам на тези включени към parure couette (63/63 май бяха) - все едно нищо... а и долен чаршаф с ластик също не открих... newsm78
Иначе и на мен ми харесаха...

Общи условия

Активация на акаунт