LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 360
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 915
Пак напълних кошницата - 4-та по ред. Какво да правя направо не знам.  Thinking Дали да се вслушам в разума или да изпразня съвсем картата?  Embarassed

# 916
  • Варна
И на мен сакото ми харесва. Предполагам, че е изкуствена кожа или е естествена?

Естествена кожа е, агнешка, виж му оригиналната цена - 25 Е е след намаление от 90%. Wink

veshti4ka, на мен ми дава налични всичките номера в момента. Rolling Eyes

# 917
Момичета само да споделя , че  получих центовата си поръчка от първи  току що . Laughing

# 918
  • Beyond the Frontiers
Изнервих се от чакане на ново голямо намаление Twisted Evil За успокоение пуснах една скромна поръчка само 50-тина евро Embarassed Все неща за малкия, така или иначе пуловерчета и дънки за по 4-5 евра си е напълно ок цена Mr. Green Не вярвам да ги намалят повече. Сега ще чакаме евнтуално кръглите цени, ако има нещо интересно. Thinking
Момичета само да споделя , че  получих центовата си поръчка от първи  току що . Laughing
ама ти сериозно ли. по пощата ли?

# 919
  • София
И на мен сакото ми харесва. Предполагам, че е изкуствена кожа или е естествена?

Естествена кожа е, агнешка, виж му оригиналната цена - 25 Е е след намаление от 90%. Wink

veshti4ka, на мен ми дава налични всичките номера в момента. Rolling Eyes
Да, а като сложа в кошницата и се огражда в червено #Cussing out

40-ти има... Ако го поръчам дали ще ми е голямо? newsm78 С гръдна 90, ръст 164 някъде? newsm78

# 920
  • Все на втория етаж
Аууу, пъхам и аз едно в кошницата. А това върху него на щампа ли ви прилича и върху ръкавите май виждам, нали?

# 921

Кой град е това?

# 922
  • София
Аууу, пъхам и аз едно в кошницата. А това върху него на щампа ли ви прилича и върху ръкавите май виждам, нали?

Пише, че е ръчно рисувана декорация отпред и на гърба.  Hug

# 923

Кой град е това?
Съжалявам че Ви подвадох - оказа се , че е от 27.06 Peace

# 924
Момичета,някоя от вас да чака поръчка от 20 юни?Моята е от тази дата,за поща е и още я няма!Взех да се притеснявам,защото никога досега не ми се е бавела поръчка.

# 925
да ви кажа честно веднъж и ние да сме на далавера... Mr. Green,ама и франсетата са ужасни е може ли нещатата дето ги поръчахме за по 1-2 е ,сега да са утроени ,че и отгоре Joy

вчера взех поръчка от 27 на митница

# 926
  • София
и аз го намерих, хубаво е  Crazy

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 12:46 от lanna

# 927
  • Бургас
Снимката е линк!  Peace

# 928
Много се извинявам, че нахлувам така в темата, вчера поръчах детско спално бельо, но съм объркала размера, знаете ли дали има начин да си сменя поръчката с правилния размер или направо да пускам нова?

# 929
  • into the blue
slavena,пускай нова,а пък това в Продавалника или за подарък  Peace

Общи условия

Активация на акаунт