LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 366
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 050
Извинявам се за късния отговор. EmbarassedБяхме малко на разходка!
sophsan,milica_g,според мен не си отговаря потника,защото по принцип съм със среден бюст( Embarassed 75В по БГ),а всички останали неща 34/36 са ми ставали! Rolling Eyes
Моя топ е в черно.След малко ще измеря и ще си редактирам поста,за да пусна р-ри! Peace
milica_g,плътно е розовкото анураче,наистина си заслужава! Wink

Ето размерите:
От презрамките до долу-62см.
Под бюста,дето се връзва връзката-33см
Най-долу широчина 64см.
От под бюста до долу дължина 35см.

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 19:12 от pebs

# 1 051
  • под шипковия храст
http://www.laredoute.fr/vente-slip-de-bain-imprime-sixty-d-arena … b&prodcolor=1
някой случайно да е наясно с номерацията на Арена? това дали действително е малкия размер? Thinking

# 1 052
  • Варна
какъв им беше случая на тези балеринки, отговаряха ли си на номера newsm78
Имам от тях 38 номер, който си нося по принцип, кракът ми е тесен към нормален. Моя приятелка има също от тях, но си взе +1 номер и са и точно, но при нея пръстенцата са и дългички, второто е по дълго от палеца, така че може от там да идва по-големия номер.Стелката е около 24-24.3 см, а подметката е 25.3-25.4 см за 38 номер. Пише USA - 6.5,UK - 5.  Peace

# 1 053
Здравейте, искам да ви се похваля относно моя случай с дублирана поръчка, за която толкова ви занимавах. Днес получих емайл, че ми е отказана едната поръчкса и ще ми пратят парите с чек
Bonjour ...,

Our shipping department cancelled the order 182 0550257. I send you by postmail a cheque of reimbursement for 186,68 ¤.
Благодаря на всички за отговорите и съдействието, сега ми остава само да чакам да ми дойде поръчката, която е от 28ми, но поради тези обстоятелства, сигурно ще се забави, а аз се надявах тези дни да е при мен. Но нищо, доволна съм.
Поздрави   bouquet

# 1 054
Момичета, форумските чаршафи + плик + 5 калъфки за възглавници за поща или за митница да ги чакам?

# 1 055
Момичета, форумските чаршафи + плик + 5 калъфки за възглавници за поща или за митница да ги чакам?

По-скоро за митница - заради обема им ще ги сложат в кашон, а той също тежи, и като нищо ще удари 2-3 килограма.

# 1 056
  • София

еййй толкова време ме беше страх да опитам да пусна картинка с линк във форума - не било много страшно  Crazy

моля, кажете какво е това - възглавница или калъфка?

# 1 057
[еййй толкова време ме беше страх да опитам да пусна картинка с линк във форума - не било много страшно  Crazy

моля, кажете какво е това - възглавница или калъфка?

възглавница

# 1 058
  • София
Благодаря   bouquet

# 1 059
До сега рових, но не можах да намеря  Embarassed Някой да има реална снимка на форумските чаршафи?

Заповядай снимки на форумските чаршафи.   bouquet
Някой беше питал дали калъфките са с цип - не, не са, обикновени са.

# 1 060
Пак пуснах поръчка! Честно, чудя ви се как нищо не си харесвате, аз не мога да се спра! Crazy

Току-що поръчах това кожено сакенце за 25 евро newsm44 :

Само при мен ли излиза жената с книгата или наистина е изчерпано? newsm78 До преди час имаше налично 40р-р.
Сега никъде не го откривам с търсачката.  Cry

# 1 061
  • Разпиляна във въображението
Кьде да намеря долни чаршафи без мотиви?

# 1 062
  • Пловдив
Тази тениска е страхотна, но е голяма на майка ми  - ако някой не е успял да си поръча - имам 42-44 номер цвят каки  Peace

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-blouse-femme.aspx?producti … e&pagesize=16

Получих и тази блуза - страшна е също  Peace

http://www.laredoute.fr/vente-top-la-boutique-motif-safari.aspx? … e&pagesize=16

И една черна пола на АМ-РМ - за 1.20 Е май беше, плисирана ленена - мнооооого яка, но не я намирам вече  Rolling Eyes

# 1 063
  • София
Наистина бързо действат - днешната ми поръчка с коженото сако вече е обработена и нещата са със статус "A domicile".

Освен сакото днес другото ми попадение беше някакъв анцунг в розово за мен (ръст 156 поръчах) за 1 евро! Mr. Green

Е как успя? Този анцунг колко го мъчих и изобщо не успях да го отворя!  Laughing
Днес определено ти е късметлийски ден!  Hug

# 1 064

Общи условия

Активация на акаунт