Отговори
# 3 585
Момичета, аз ще използвам докато малкия звяр спи, да дремна и аз  smile3524 Приятно спамене и до скоро  Hug

# 3 586
  • СОФИЯ

Момичета, имам въпрос - мога ли да подам сигнал на природозащитници, да дойдат да вземат животните на един идиот, който само ги мъчи? newsm78

Да може, обади се в Екоравновесие .При нас зимата реагираха доста бързо с един домашен питбул ,който го пускаха да се разхожда сам.

Пиши в хоби , има теми за кучета

# 3 587
# 3 588
# 3 589
  • Cофия

Момичета, имам въпрос - мога ли да подам сигнал на природозащитници, да дойдат да вземат животните на един идиот, който само ги мъчи? newsm78

Да може, обади се в Екоравновесие .При нас зимата реагираха доста бързо с един домашен питбул ,който го пускаха да се разхожда сам.

Въпроса е, че той няма само кучета, ами и коне - 7 коня и около 40 кучета. Тай си мисли, че ги гледа добре, но това изобщо не е вярно - конете са супер слаби, а за кучетата не ми се говори Sick

# 3 590
Оле пак всички изчезнаха!!! Няма ли някой да черпи едно кафенце?

# 3 591
  • СОФИЯ

Въпроса е, че той няма само кучета, ами и коне - 7 коня и около 40 кучета. Тай си мисли, че ги гледа добре, но това изобщо не е вярно - конете са супер слаби, а за кучетата не ми се говори Sick

Може да ти се даде инфо за природозащитниците
Аз лично бих го гръмнала този  Close

# 3 592
  • СОФИЯ

http://www.gelatodavinci.com/images/frappe2.jpg

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 15:45 от shushi7777

# 3 593
  • Belgium

Заповядай:

# 3 594

Заповядай.

# 3 595
Хахахах, Мишина внимавай ,ще вдигнеш кръвно от толкова кафе. Hug

# 3 596
малее  shushi7777 лигите ми потекоха  Crazy.
 Lu-lq много благодаря.

Hug   bouquet

# 3 597

Joy  Joy  Joy Палава и аз това си помислих и мислех да го драсна, ама си викам сега ще кажат искаше кафе сега и много и си замълчах. Joy

# 3 598
Как сте спамърки?
Аз се къпах, лакирах, гладих, приготвях багаж...направо ми се опънаха нервите. Close
И пак два куфара само за мен стегнах. Embarassed

# 3 599
  • СОФИЯ
И пак два куфара само за мен стегнах. Embarassed

Joy Joy Joy
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт