Нови придобивки в козметичната ви чантичка - 3

• 30 324
  • 477
  •   1
Отговори
# 420
Интимен гел на Леокрема.

# 421
  • Варна
За ЛАктацида и гинеколога: Повечето хора си купуват Лактацид, когато усетят накакви миризми на мястото на употребата му или и сърбежи и дискомфорт. И си казват "трябва да се мия по-старателно явно..." Здравото "място" след измиване само с вода се чувства супер, свежо и не мирише лошо (миризма не може пък никак да няма, колкото и да ни се ще)
Съжалявам за спама, но дали наистина има такива жени, които биха прибегнали до интимен гел , ако усетят миризма или сърбеж, а не биха се консултирали с гинеколог?  newsm78 Просто бих се учудила от невежеството на такива хора.  Sick

# 422
За ЛАктацида и гинеколога: Повечето хора си купуват Лактацид, когато усетят накакви миризми на мястото на употребата му или и сърбежи и дискомфорт. И си казват "трябва да се мия по-старателно явно..." Здравото "място" след измиване само с вода се чувства супер, свежо и не мирише лошо (миризма не може пък никак да няма, колкото и да ни се ще)
Съжалявам за спама, но дали наистина има такива жени, които биха прибегнали до интимен гел , ако усетят миризма или сърбеж, а не биха се консултирали с гинеколог?  newsm78 Просто бих се учудила от невежеството на такива хора.  Sick
Съжалявам за   спама но има всякакви жени .. във връзка   с  гинеколога ,действителен случай е бяха извикали по спешност  съседа (гинеколог) да спасява   младо момиче(20 год) което решило да  си спира  б.течение с тампони  Shocked Shocked Така че всякакви има ...Иначе  девойката беше отседнала в луксозен  хотел..ако не се лъжа 5  звезден  ooooh! Tired Гинеколога беше потресен от случката  ooooh!

# 423
Спирала MagnaScopic - Estee Lauder

Гланц за устни на Боби Браун

И пак на Боби Браун - Eyeliner Brush :

# 424
  • София
Парфюм Trussardi Essenza del Tempo  Heart Eyes

# 425
Продуктите на Касиопея,къде ги продават?

Във Варна - новия МОЛ, в София - в CCS, за други места не се сещам

За Варна в мола,но къде точно да ги търся  в кой от магазините? Peace Embarassed

На втория етаж, пише си Касиопея.

Аз продуктите на Касиопеа не ги харесвам! Може да миришат хубаво, но кожата ми става по-лоша от тях. Много изсушават сапуните, а скрабът им не скрабира качествено...

До сега единствено олиото за тяло бях купувала, затова повторих пак, много хубаво ми действа . Дори сега след плажовете, когато кожата ми е порядъчно изсушена, прибягнах до него като спасителен вариант. Скраба го купувам за първи път и още не съм го пробвала.
Кремове, сапуни не съм взимала, нямам впечатления от тях.
Напълно е възможно да си права  Peace

Благодаря много за инфото.ще проверя!!!! Hug Peace

# 426
Нощен регенериращ крем на Гарние.  Sunglasses

# 427
  • София
Оцветения крем на Нюкс.
Рол он на Виши.
Кремът за пети на Шол - втора опаковка купувам вече, че предишната на кой ли не я давах Wink
Шампоанът Тонуция на Рене.
Нутрогена крем за ръце.

# 428
  • София
крем за ръце на Orly

# 429

Взех си от зеления SANEX NaturProtect Spray. Доволна съм. Не оставя бели петна по дрехите и ухае приятно.  Peace

и аз Flutter
+спирала на ИСЛоран за мигли, цвят тъмнокафяво, с ефекта на изк.мигли Flutter

# 430
  • Пловдив

Хидратиращ  крем за ръце, хубав е, но ми струва, че за зимните студове ще трябва да търся нещо друго.

# 431
  • Пловдив
Спирала 2000 калории с извита четка и пудра на Макс фактор
А и Лактацид, но не с лечебна цел  Mr. Green

# 432
За пореден път- Гел със серамиди за околоочния контур на Д-р Рено(Рьоно)

# 433
Червената ябълка на Нина Ричи ми подариха, но нещо не ми харесва  този аромат. Аз пък си купих много хубави син и зелен лак (отново - нещо съм се зарибила по лакове), много хубав лосион за тяло на Betty Barclay с бамбук, и черен молив за очи на Ревлон отзад с гъбичка, че да си го размазвам по-добре и да са ми още по-хубави очичките

# 434
Купих си парфюма  - Мис  диор (череша)   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт