ФЕВРУАРЧЕТА добрички, на море потеглят всички !!!

• 17 199
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
[i]Валерия сайта е този: http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=AFTER_LOGIN
името и паролата са същите като във снимка.бг Peace
[/i]

Ето и снимка от нашето захранване Mr. Green Joy Mr. Green

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 23:13 от elenia

# 121
Честити месечинки на 5-те прекрасни принцеси: Ина, Рая, Йоана, Анна и Рая. Да са ви живи и здрави, все така красиви и много, много послушни (че ние снаха после трябва да избираме  Laughing )

Жаси, стискам палци да преборите бързо болестта и да не пиете много лекарства.  Hug

Валерия, дай на мъжо няколко валерианчета (хаха, те като името ти  hahaha, дано не ми се разсърдиш) и тогава отивай да пазаруваш. На мен ми се иска да го разгледам това Джъмбо, ама май е по-добре, че сте ми далече.

Момичета, ако някои все още няма парола за албумчето ни да пише, да не сме пропуснали някого.

Приятен ден на всички, като гледам не пишем много, много последно време, сигурно сте по почивки и разходки.  Sunglasses

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 08:14 от alex99

# 122
  • Кьолн
Добро утро, мили мами!Много ви благодаря за поздравите за каката!  bouquet И аз искам да честитя месечинките на Ина, Рая,Йоана, Анна.Да са живи и здрави!Жаси, много ми стана жал че бебко еболен. Дано бързо се оправя милия!Валерия, и моята кака беше бебе мечта. На вън ли сме само мълчеше или спеше. И вкъщи беше така. А Ивка и тя е кротка но будна ли е иска да играем.Една работа не мога да свърша. Но нищо важното е да са живи и здрави! Галив, и на твоето бебче бързо оздравяване! Ох, гадно е да ти е болно бебчето! Желая на всички дечица да са живи и здрави!

# 123
Добро утро
Защо някой не обясни как се местят снимките? И аз искам да помогна колкото мога.

# 124
Вилицата стискам и със поглед изумен,
бързичко придърпах туй кебапченце за мен... Laughing Laughing

Еления .... Joy не се сдържах просто..като я погледна и на мен ми се иска едно такова кебапченце..... Embarassed
честито на всички празнуващи днес..  bouquet  bouquet  bouquet
Болничките да оздравяват по-бързо.... Praynig
МЕРИ...специално за теб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много ги обичам ... Embarassed
  lovekiss Спокойна и слънчева неделя на всички  lovekiss

# 125
Честити месечинки на всички и болните да се оправят бързо Peace
Благодаря за пожеланията за изпита въпросите не бяха кофти ама резултати ще имам чак август поне се радвам че мина , много е трудно да учиш с бебе дано да съм го взела ,че не знам как ще уча пак . Ние все още сме сам на кърма и си качваме много добре за сега смятам да изчакам със захранването да 6-ти месец ако мога разбира се  Heart Eyes
Имаме обаче проблем Габи има много гадни ситни пъпки от лявата страна на лицето и понякога се зачервяват педито каза да ги мажа с чай от лайка ама си стоят , каза че били от топлото , някой имал ли е такъв проблем ? Пишете че се чудя какво да правя , може ли това да е алергия така е от понеделник ама сега са повече  newsm78

# 126
Добро утро
Защо някой не обясни как се местят снимките? И аз искам да помогна колкото мога.
Галив, аз ги местя така:
Копирам снимките от едно албумче от snimka.bg в една папка на моя компютър. Оня ден забелязах, че мога да копирам само малкия размер снимки, като се опитам да отворя големия, не ми дава нищо, явно е проблем на snimka.bg, но нищо и малките стават. После правя същото албумче в photo-zona.net и почвам 5 по 5 да ги качвам и да им копирам имената и описанията.  #Crazy Мудно е малко, но аз засега не съм открила начин да се качват повече снимки наведнъж. Ако друга мама знае, да сподели.  Peace

Пепинка, ние бяхме доста изринати, но по тялото, не и по лицето. И аз мазах с лайка, къпах по честичко, само с водичка, без сапунче, някъде четох и малко сода да се сложи във водата. Сега сме по-добре, но пак се появяват понякога и аз предполагам, че е от жегата, тъй като сме само на кърма, няма как да е алергия, надявам се.

Еления супер е снимката, браво на момата, а като чета и на Бубето стихотворението и ми се напълни устата със слюнка, ммммм.... eat

# 127
Здравейте,милички Hug
Два дни не ми остава време да пиша.Вчера и днес отидохме на плаж най-накрая sun, с две деца обаче си е цяло приключение ooooh!В момента вместо отпочинала се чувствам крайно изтощена Tired
Честити месечинки на бебчовците,празнуващи днес baloni
На болничките бързо оздравяване Hug
Еления,страхотна снимка от захранването  Hands Thumbsup newsm62
Бургазлийки,много хубави снимки Peace,хайде и ние ще идваме в морската вече за фотосесиите Laughing
Роси,благодаря ти много  bouquet  bouquet  bouquet
Мери,много ти отива новата прическа Simple SmileИ аз вчера се подстригах малко,около една педя Mr. Green,май косата ми вече не капе толкова,дано  да спре .
Отивам да гладя,докато спинкат,че после ще ходим на Мак Доналдс. newsm22

# 128
МАМА АВИ ... Grinning освен дължината и доста блонди го раздаваш  Wink нали  Rolling Eyes Поне на снимката изглежда, че си сменила малко и цвета ...
Браво и ние ходим на плаж и когато имам повече време ще кача снимки  Sunglasses

Пепинка незнам от какво може да са пъпчиците ,да не би от топлото и като се кърмите да се поти там и да се образуват  newsm78 Нямам представа ,ние имахме ,но беше в началото ,мазах и аз със лайка ,не помогна много ..те си минаха от самосебе си ..Надявам се да не е сериозно и да минат бързо  Praynig

момичета ..има една сладуранка ,която не може да заспи без вода .. Joy вижте я  Hug
http://www.screen.bg/people/4807.html

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 16:58 от бубето 29

# 129
Здравейте!
Докато се наканя да пиша и вие ще я довършите тази тема. Тези дни бях доста заета и повече четях!
Честит рожден ден на дъщеричката на Еми! Много на патерици й желая да е здрава, много да слуша мама и тати и да расте прекрасна, щастлива и много умна госпожица!

(Казаха ми, че това били най-желаните кукли сега  Embarassed, не съм много веща за куклите още, но обещавам да се уча.)
Мозила, честито за приема на каката в гимназията! Така се зарадвах като прочетох! Не мога да си представя колко щастливи сте, това за мен е най-големия подарък, което едно дете може да направи на родителите си! Поздрави специално дъщеричката си и й предай, че я поздравявам за положените усилия и за страхотния резултат, със сигурност след време ще разбере колко важно е било да го направи! (Аз самата съм завършила една от елитните гимназии и си спомням какъв ужас беше кандидатстването, а и за разлика от кандидат-студентските изпити - след 7 клас имаш право само на 1 опит  Wink )

Честити прически на Мери и Слънчицеbouquet
Жаси, много съжалявам, че се е наложило да пиете антибиотик! Дано малкият бързо да се пребори! Не се ядосвай за антибиотика - по-важно е детето да оздравее!  Hug
Галив, дано и твоят мъник бързо да се оправи!  Hug
Магдаленка пак реве, отивам да я кърмя, че след малко пак трябва да ходя да прибирам Митко от работа.

# 130
  • Варна
Здравейте и от нас.Ние май не сме болни,а ни порасна първото зъбче.Утре ще отида до педи да го види и ако нищо му няма ще спирам гадния антибиотик.То голям зор тия зъби,ако излезе че от тях е имал температура и сополи.С каката въобще не съм разбрала какво е поникване на зъби.Само дето вчера и днес изпуснахме плажа.Поне каката и таткото ходиха.
Честити месечинки на всички бебчета.  bouquet

# 131
ауу Жаси честито ви зъбенце. Да е бяло здраво и кораво (  Embarassed забравих какво беше пожеланието).
 Кой пита за пъпчици...Ето какво каза нашета педи: Триклобактер... капва се във водичката за къпане и това е (на Гого бяха по гушката и заради топлото). Купих го естествено (почти 10лв), НО на него пише да не влиза във очите и устата  Shocked и понеже при нас това е невъзможно въобще не съм го ползвала  Sad . не знам обаче по лицето от какво ще са...На Гого му излизаха по брадичката заради лигичките. Спрях да го бърша постоянно и минаха...сега си ходим лигави, но без пъпки  Mr. Green .
 Айде бягам да храня

# 132
  • Варна
Минавам само да кажа ,че се прибрах от пътешествие... най-после  Laughing Имам май много да чета, после щи разказвам ,как беше у Италия  Wink
Честито на всички празнуващи месечинки!
Болните да се оправят бързичко  Wink

# 133
  • Кьолн
Добро утро мили мами! Евил, добре завърнала се! Галив, и аз не мога да го сложа лекарството във водичката защото бебка редовно си пиива. Жаси браво честито ви зъбче! Евелинар, благодаря за пожеланието трогна ме много!. бубе наистина е сладуранка куклата! Абе гледам, гледам всички февруарчита много  сладки! Мама Ави, не съм те виждала досега на снимка много си готина с тая прическа! Честити месечинки на всички бебченца днес!

# 134

МЕРИ... Hug  да ти е жива и здрава ЕММА..  bouquet  Много здраве,щастие и късмет и желая ,винаги усмихната и лъчезарна да бъде ,да порасне обградена с много обич и топлина ,нека си бъде все така  добричка и послушна   Hug  Hug Нацелувай я от нас
ВЕСЕЛА    newsm51,  СЛЪНЧЕВА   sun И УСПЕШНА  newsm10  СЕДМИЦА НА ВСИЧКИ !!!

Общи условия

Активация на акаунт