ФЕВРУАРЧЕТА добрички, на море потеглят всички !!!

• 17 315
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Дес , не бива така  Naughty Нали се сещаш "Нещо което не те убива те прави по-силен" не, че не си  Wink

Дес, влизам само да ти кажа - ти си част от отбора на ФЕВРУАРКИ! Твоите радости и проблеми са и наши, така че миличка не спирай да пишеш.Никой не прескача постовете ти, напротив чакаме с нетърпение всяка твоя вест! Постовете на Чара и на Евелинка си ги копни в голям размер и винаги когато се почувстваш зле си ги прочитай!
Peace
Както   Peace и за постовете на Чара и Евелинка! и всички мацки от отбора  Wink
Честито на Роси и дано само хубави мигове да споделяте под новата стряха  Simple Smile За довършването не се кахъри , ние от миналата есен сме в нова къща и още попрайваме туй-онуй.Например, заради гениалната ми идея да имаме стая библиотека в английски стил част от мебелите за нея пристигат утре, почти година по-късно Embarassed да не говорим, че ми предстои септември да правя и детска за Агафия Wink Бързайте умерено  Wink

Да GALADRIEL Рим е града просто още го сънувам ...
Честито на Марти ...пу,пу Браво на вас не сте спали на морето  Wink!
Да споделя и аз за това пусто захранване Confused четвърти ден я мъча с картофено пюре и сме стигнали до 6 лъжички , чета, чета и нищо не ми влиза в напомадената тиква, кога аджеба да заместя едно хранен с цяло пюре, гледам, че може по 5-6 зеленчука на седмица и съвсем се панирам  newsm78.

Поооомоооощ какво да правя?!  Embarassed

п.п. Къде са ни снимките и за колажа какъв размер да пратя, моля, за инфо  Sunglasses

# 286
Дес,включвам се само да кажа,че се присъединявам към казаното от другите майчета.Не се предавай! Hug
Честито за къщата на Роси.Само хубави моменти да си имате в нея!

# 287
Момичета, истината е че сте вълшебни!
Еми бадеми, Чара вие сте великолепни и невероятно прави. Ще си копирам постовете ви и ще си ги чета. Трябва да намеря път за равновесието си. Така го разбирам, а е толкова трудно  Cry
Бях решила да се откажа да пиша тук за да не съм ви безкрайна тежест, но вие толкова ми помагате. Дори няма да се сърдя на никого който прескача постовете ми. Зная че е тежко и за вас да поемате това което пиша.
Целувам ви - радвайте се на дечицата си мноого няма нищо по-хубаво от това. Сега удоволствието е особено с тези малки рожбички дори и след трудностите винаги ще се въщаме към тези моменти с умиление и усмивка.
Мери, купих си книгата "Подсъзнанието може всичко" и говорих с хомеопат, който ми назначи лечение. Първите крачки са направени. Така ме поведе и в кърменето и благодарение на теб имам сега това щастие дано и тук безценните ти съвети проработят.
Дес браво злато за усилията които си взела да полагаш.Сигурно ти се сторих жестока с вчерашния пост,но говоря от опит.Бях в осмия месец с Кари,когато на беба и откриха голяма киста.Никой не можа да ми даде сигурен отговор доброкачествена ли е ,и дали ще има последствия.Даже и до Мазнейкова стигнах тогава.Отрових си последните месеци от бременноста да рева денонощно,да не спя,да се чудя защо на мен се случи и все такива?!И какво,най-много тормозех бебчо в корема си с този стрес който изживявах.По-лошото дори беше,че като се роди никой не искаше да я преглежда защото толкова малки деца трудно можело да се следят с ехограф?!! #2gunfireПиташ ли ме какво преживявах тогава!Добре,че след толкова мъки и 9месеца,най-накрая открих др.Сираков.Беше единственият който сериозно се зае с Кари,изследва,следи и всичко др.Оказаха се натрупвания от мои хормони и на 1г6м вече нямаше и следа от кистата.Но всичко лошо,което преживях се отрази на нея.Не е изпила и една капка кърма през живота си?!А смятам че това бе най-доброто което можех да и дам Sad
Та така,сори ако ти досадих но от опит знам,това което и момичетата ти казаха.Децата са толкова силни колкото ние ги направим!Ако ти се отнасяш с Блажко като със здраво дете,като такова ще расте и той.В крайна сметка най-важно е той да не се травмира от факта,че е с диабет.Това е диагноза,не присъда!
А за захранването и аз смятам като мама ави,макар че беба е със сополи и червено гърло от една седмица и отложих зеле. пюрета докато се оправи.
Денил няма проблем понякога да даваш само мляко на бебо.С Карина дори в моменти които е била болна също съм давала само АМ.Важното е,че е захранено детето и поема и др. храна.
Мери стискам палци за Бургас всичко да мине по мед и масло. Hug
Кат браво мила,колажа е страхотен  bouquetДоста време си отделила и не знам как сколасваш!А шрифта  е убиец,много го харесвам Blush

# 288
Ей ни на, само прелитаме оттук. Биха ни третия "Пентаксим" и ако няма реакции, в късния следобед отиваме при свекърите за три дни ooooh!. Взела съм две блузки за мен, две за татето и един голям сак за Калоян. Екипирала съм го, все едно ще отсъстваме два месеца - дрехи, памперси, лекарства, играчки. Взела съм включително и ватирани джинси. Трябва да съм подготвена, ако вземе та превали снежец Crazy.
На консултацията днес побеснях. Чучнах се пред кабинета в 11.15 ч., че да съм първа и действително бях. Но в 12 ч., когато пристигна сестрата, две простакеси се намърдаха вътре директно, защото им били малки децата. Моето гимназист ли е, кво ли? После пристигнаха две близначета на по година и половина, родителите им казаха, че не могат да чакат, защото са две. После едно бебе на 12 дни. И когато най-после се класирах, се оказа, че докторката я няма и един неин колега преглежда по съвместителство. Заради ваксината трябваше да ни види, така че продължихме да чакаме. Като дойде време най-после за ваксината, Калоян започна да реве истерично от глад и на мен ми падна пердето. Имаше един татко в кабинета, но в този момент вече изобщо нямах задръжки. Както и да е, може да е било за добро - толкова беше премалял от глад, че изобщо не усети ваксината. Но пък съм доволна, та доволна от мерките - този месец сме качили 800 гр, вече сме 7680 гр и 67 см. Продължаваме бодро напред на кърма. Захранването - натам.
Роси, приятно пренасяне! Добре че нашият татко не беше край мен двата пъти, когато излюсках бебето на земята Embarassed Не само мъжете могат да са невнимателни, аз съм доказателството.
Деската я държа под око. Никакво отчаяние!
Денил, и ние заспиваме в толкова, но имаме поне пет похапвания до времето, когато се събуждате вие. Какво няма да наддава толкова, главата му е постоянно в хладилника, пардон, в пазвата ми.

# 289
Хайде в новата тема !
Заглавието е по предложение на Бубето,в чест на Марти   Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=315254.0

# 290
Моми4ета,пълен провал с картофеното пюре.Бебе 6те6е да повърне,аз също ,много е гадно SickАз оба4е не го мъ4их.Из4аках следва6тото хранене и предложих хипп от морков и картоф.Много по-добре,не 4е не му бе6е странно,но поне си хапна 3-4 лъжи4ки.стискайте палци утре да поиска пове4е. feeding

Общи условия

Активация на акаунт