ФЕВРУАРЧЕТА добрички, на море потеглят всички !!!

• 17 196
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Честити месечинки на бебовците и бебките, които празнуват днес! Моля мамите им да ги нацелуват много силно от мен!

# 106
Привет! ние днес бяхме на плаж,ако може така да се каже...Отидохме към 18.30 за да е по-слабо слънцето,но духаше вятър и водата не беше топла и не можахме отново да топнем крачетата-нищо утре ще се пробваме пак Laughingпоседяхме час и половина,Джонджо(Стела)  хапна мляко и заспа сладко и дъбоко под дебела сянка с мека пелена Heart Eyes ще се пробвам да кача снимки,ама как беше сайта newsm78 зона нещо беше... Embarassedили бг фото...сори,че забравих ooooh!ще се върна назад да видя

# 107
Здравейте милички, аз пак изоставам с четенето. Тези дни съм много изнервена нещо. Не знам какво ми става. Бебка е много неспокойна и тя, заспива с рев и с рев се събужда. Мята си главичката докато спи от една страна на друга. На разходките не иска да лежи, в надигнато положение продължава да надига глава, на ръце се криви. Дали ще имаме зъбче скоро? newsm78 newsm78
Espoire и при Пламенка едното зърно на гърдичките и е хлътнало, но другото е изпъкнало. Чудих се и аз дали е нормално. Следващия път ще питам доки.
Мерките ни от понеделник /на 4 месеца и 18дни/ са 7,370 и 64см. Почнах захранването с зеленчукови пюренца. Картофа на Семплер не го хареса, но моркова и допада. Пийва си сокче от ябълка и морков /помага и много за акото/.
Честити месечинки на Александър на rosi_bosi, Вероника на EleOnora, Магдалена на evelinar, Росица на 6tastlivka, Иво на adi_v4.
И за съм от сутринта с много силен гърлобол, но сама съм си виновна. Нямам навика да излизам с мокра глава и вчера ме духна вятъра и резултата е налице.
 Ill yu5
Мери честито прическа. Аз също съм с нова глава, но т.к. продължавам да я вързвам, след една седмица чак ме разбраха другите майчета от разходките.
За сега е това от нас. Лека вечер на всички.

# 108
Здравейте момичета Hug
 Честито на детенце на Мозилка. Simple Smile
Днес бяхме на консултация: 6 850 кг и 61 см newsm78. Това със сантиметрите нещо ... абе струват ми се малко.
Нашето педи каза да започвам с картофче, а аз още не съм започнала плодовите пюрета newsm78. Ние все още се кърмим на поискване. През деня по 5-6 пъти и вечер към на 2-3 пъти по малко.
Благодаря за съветите за сокчетата.  bouquet
Ох имаше и друго, но момата се събуди.
Hug Hug Hug

# 109
  • Бургас
Вие намалявате яденетата, ние пък ги зачестихме. Жаден е сигурно, а вода не пие Стефан и цока ли цока. Вечер поне веднъж го кърмя, хапва стабилно, сърди се много като се опитам да го претупам. Сутрин и ние се гушкаме семейно на спалнята, да поспинкам и аз поне до 8-9. Запушвам му устенцето и после малко импровизирам кога да е следващото хранене. Чудя се вече как ще стане някой ден да успея да го приспивам без цицка. Невъзможно!
Едно петънце на гушката, което смятах за нещо като бенка, излезе, че кистичка и сега ще го мажа 1 месец с Универтан да се опитаме да го разнесем, ако не ще се замразява. И ми е доста криво. Щяло да остане белегче Sad Sad
 Май очаквам включване с цикъла защото и аз тия дни съм леко поизнервена, тревожно ми е, вие ми се свят и адски ми се яде сладко.
Честито на празнуващите месечинки!
Браво на щерката на Мозила!

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 23:31 от vivi.vivi

# 110
Добър вечер мамчета , честити прически 4470 на Мери и Слънчице 1,ще чакаме снимки  Laughing   smile3509честити зъбчета-да са бели  и здрави винаги  tooth Болничките да се оправяте по-бързо  Praynig
Честити месечинки на всички бебчета днес   bouquet  bouquet
Бени ф.....весело изкарване в Гръцко ... sun    grinning039 bouquet
Да кажа и аз ... Embarassed днес се преобърна Велизарка за първи път и после още 20-ина пъти го направи ,измори се  и заспа без да хапне много ,но ще си навакса през нощта  Crazy Всички ли се преобръщате вече  newsm78
Виви ..дано мине с кремчето само   Praynig  Не се притеснявай ,важно е да се направи всичко необходимо за здравето на Стефко
Лека и спокойна нощ на всички бебчета  Hug
ЛЕКА НОЩ И ЛЕК СЪН......

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 23:51 от бубето 29

# 111
  • Варна
Добро утро на всички,макар че за мен не е.Днес ставаме на 5 месеца и пак от днес пием първия си антибиотик.Станахме сутринта с 38.4 градуса,ходихме на лекар и имаме зачервено гърло и сополи.Да ти имам кърменото дете дето не се разболява.Дъщеря ми съм е кърмила само 10 дена и да чукна на дърво почти не ми се е разболявала.Направо съм бясна и не мога да се побера в кожата си.
Нека все пак да ви почерпя виртуално

# 112
  • София
Добро утро!
Честити Месечинки на всички дечковци!  bouquet Hug
Жаси, много неприятно! Дано оздравеете по-бързо! То вирусите са се изродили и така са мутирали, че нямам думи..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire Едно време, с първите ни дечица беше съвсем друго! Peace Не се ядосвай! Hug
Приятен ден на всички и много, много Hug!

# 113
Жаси, честита месечинка на Свилко! Дано се оправите възможно най-бързо, че това с антибиотика не е шега. Гуш от мен:

Роси-Боси, голям хакер, голямо нещо. Внимавайте, че Явор Колев от ГДБОП не спи Joy А шапката е жестока!!!
Мери, Емма е едно към едно на теб засега. Имате страхотна прилика.
Elenia, металистка ли си отглеждате?

# 114
Жаси, оправяйте се бързо, много ми е мъчно когато дечицата са болни. Защо не пробваш хомеопатия? Решила съм с Алекс да се лекуваме с нетрадиционна медицина, защото и Боби пи първия си антибиотик на 5 месеца Sad
Аз съм страшно уморена - снощи не съм мигнала. Алекс цяла нощ скимтя и сука. В момента, в който го отлепя от гърдата си настава неистов рев. Как ще се отбиваме - незнам... Голяма мъка ми е, много е неспокоен. Днес също - до сега е ревал, махна ли циците и започва див рев Sad
Както и да е, оплаквам се, а като се сетя че Бубето примерно е с 2 бебки, направо ме хваща срам Tired
Само да ви кажа че от снощното ми бодърстване има един +.....качих малко снимки в зоната. ЕТО МЕРИ с новата прическа.
Бургаския отбор - направих албумче, в което да събираме всички наши снимки от срещите, за да не създаваме всеки път нов албум. Снимките си ги обозначих с дата Peace
Пух Hug Hug Hug Шапката е от лошия магазин Джъмбо Laughing, а Явор Колев от ГДБОП да има да взема Joy ...ние още не можем да говорим, така че разпитите отпадат  hahaha
Отивам да сготвя докато дребчо спи, защото после пак ще има цицова атака hahaha

# 115
Роси Боси ... Embarassed няма от какво да те е срам,аз също се изморявам много ,а и в момента съм сама без таткото .....и си представи какво е в къщи ..само жени  Crazy
И на нас ни никнат зъбки и мрънкаме ...като всички бебчовци  Tired АЛЕКС е НЕПОВТОРИМ  ЧАРОВНИК станал .... Hug Hug
МЕРИ ..браво за лятната прическа.. Честито... много е сладка Емма пу-пу ..Аз още ще чакам да ми отговориш на въпросчето от лични ...когато и да е ...
Жаси оправяйте се по-бързо.. Praynig Praynig
ПОСЛЕ ПАК ЩЕ ПИША ....ВИКАТ МЕЕЕЕ

Както и да е, оплаквам се, а като се сетя че Бубето примерно е с 2 бебки, направо ме хваща срам Tired

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 15:39 от бубето 29

# 116
 Жаси, мила, много неприятно наистина... и моето юначе е болно ама да ти кажа при нас е вирусно. Племенницата ми беше болна повече от 1 седмица сополи кашлица и температура, въпреки антибиотика.  От нея го  лепна свеки и още не се е оправила... а миналата седмица я извиках да ми помогне да изкъпя Гого и тя ми вика: аз съм настинала и няма да го целувам. Ок ама след 2 дни Гого се разсополиви и вече 4 ден му тече носа като на цигане, кашля и е с температура.  Еми навързах си нещата и ми е ясно че не е настинка. Ако педи беше казала антибиотик нямаше да съглася.  Дано при вас помогне АБ. Важното е да оздравее. Казвам ти го за да знаеш, че има вероятност да отнесете и повече от седмица ако е същия вирус.
 Това от мен. Пазете се че много болести се разхождат наоколо.

# 117
Жаси, Galiv бързо оздравяване на малките юнаци.
Честита месечинка на Свилката Heart Eyes

# 118
Жаси честита ви месечинка!  bouquetДребчо става по- голям и силен и ще надвие темпетатурата Peace
Аз да се похваля успях да кача снимки в новите ни албумчета,даже с радост установих ,че някой ни е преместил албумчето,за което му Благодаря!  bouquet

# 119
  • Sofia
Честити месечинки на младежите и девойките на които не съм честитила!
Честита прическа на Мери! Снимка къде да видя, ориентирайте ме.  Grinning
Мозила, честит прием на каката, да и върви по вода в езиковата гимназия!

Хора, къде ги местите тези албуми, дайте линк така или иначе не мога да ви изчета, поне да ви се порадвам. А последните няколко странички пишете само..."аз изместих този албум", но аз не вдявам къде.

От известно време на сам Ева е толкова нервна на вън, че чак не ми се излиза.  ooooh! Нахранена, напоена, пременена, ужким няма причина но тръгнем ли по улиците се започва едно безспирно мрънкане и крещене. По принцип ръцете си ги лапа и двете до лактите, но когато трябва да заспи грам вече не се сеща да си лапне ръката и да се приспи за малко, а ги опъва като струна в поза мирно с ръце до тялото и крещи, ама крясъци да видите. А краката какво ги прави, думи нямам ако и сложа по едно чиле с прежда на всеки крак на всяка разходка по 10 шала може да оплете, такава бързина и при спринтьорите не съм виждала.
Зъби от никъде не се подават, проверявам я редовно, съня и идва много малко през деня но няма как да и помогна тъй като никакъв шанс нямам да я приспя освен ако не се намъкна и аз да полегна в количката и да и дам порциона.
Гледах вчера с носталгия едни хора седнали на заведение, вечерят си мирно и тихо, детето в количката си стои и си мирува, идилия. А аз обикалям като обезумяла с удължени ръце от друсане в напразни опити да приспя детето и на климатик 15 градуса аз се потя като прасе и се изморявам като магаре, кошмар!
Не че се оплаквам, но със сигурност можеше и да е по-добре, каката си я отгледах по заведенията и не съм имала никакви ядове, заспиваше си за нощен сън в ресторантите и нищо не я смущаваше.

Ми оплаках ви се, сега си лягам, че вероятно пак цяла нощ ще храня от как баща и се върна да спи на спалнята и да хърка е още по-неспокойна и нощем и се буди от най-малкото помръдване, ама няма как да го изгоня че гости от чужбината имаме.

Утре вероятно ще ходя в Джъмбо, някой нещо да иска?  Mr. Green

Болните бебоци да оздравяват по-бързо!

Общи условия

Активация на акаунт