ФЕВРУАРЧЕТА добрички, на море потеглят всички !!!

• 17 188
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Намерих спален комплект .Ето го : http://papagal.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1639
Изглежда ми добро качество.Поръчах го и се оказа , че онлайн магазина временно няма да работи.Някой знае ли повече по въпроса , че аз направих поръчка за близо 100лв. и сега не знам кога ще си получа нещата , а някои са ми необходими сега.
Алекс 99 , честито ви второ зъбче!
На студентките:леко да минат изпитите и после да черпите! fingerscrossed
Днес "Часът на мама " беше посветен точно на столчетата за кола и безопасността на децата.
Мами , не се притеснявайте ,че децата не ядат достатъчно.За това трябва да се тревожите само , ако са болни.Аз също я оплаквах в началото , че не дебелее /роди се 3650 и сега е 6300 , с памперса/, но защо и е ?Явно си е до организъм.Например брат ми може да изяде цял хляб на хранене , но няма да сложи и грам.За съжаление аз не съм така. Sad
Аз също си взех Вениш за петната , защото морковите много цапат , но не знам за петната от бюбхена...Зълва ми не успя да ги извади с нищо.
Чао за сега.

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 12:25 от macipici

# 91
Здравейте момичета,

Не бях писала от доста време. Напрежението във форума ми дойде малко в повече, а и напоследък доста съм се изнервила та не ми се щеше да натоварвам никого.
 Ние сме добре. Започнах да захранвам бебо  Embarassed. Не устисках до 6 месец, но ми е по-спокойно като се водя по-препоръките, които ми дава педиатърката. Мери чувствам се направо като предател по този повод, но ...  Tired. Въпреки това  бебо продължава да си суче активно, имам кърма и дори и да звучи малко пресилено виновника за това  Simple Smile си ти Мери  Hug. Едно голямо :

БЛАГОДАРЯ !!!

Започнахме захранването с плодове. Не съм заместила хранене.

Днес бяхме на консултация. Бебо е 7,800 кг. и 64 см. + 900 гр. за 1 мес.

# 92
Здравейте,мами!Достаааааааааааа отдавна не съм писала!Изчела съм почти всички теми.Да се отчетем и ние-сложихме и третият пентаксим.Засега сме добре,вече сме 8.000 кг и 69 см.Имаме едно зъбче,второто е на път.Ядем плодови пюрета,а от другата  седмица започваме и зеленчуковите.Не знам от топлото или от зъбите не искаме да сучем,ръцете постоянно са ни в устата,издебвам го когато заспива и тогава му давам да суче.Обръщаме се по корем,но обратното не го владеем още.Това е от нас.Приятен и слънчев ден на всички.Весело изкарване на морето на тези ,които са там!

# 93
  • Кьолн
Здравейте мами! Бързам да се похваля и да ви почерпя защото моята дъщеричка е приета с първо класиране в Езикова гимназия! Много съм развълнувана после ще пиша пак.

# 94
Браво на дъщерята на Мозила  smile3501

# 95

Браво Мозила  Hug Hug  да ти е жива и здрава и все така умна  Hug Hug

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 14:38 от бубето 29

# 96
Честито на дъщеричката на Мозилка bouquet  bouquet  bouquet
Джой,радвам се че пишеш пак,страхотно мерки има Давид  Hands Clap
пепи1975,добре дошла отново Simple Smile
Алекс,честито ви ново зъбче tooth
Мирка,лек път и да починеш при мама.
galiv,аз питах за житото,мерси за отговора  bouquetСега ще пробвам така че предния път не ми се получи нещо Embarassed
Анита,то само ще покаже детенцето кога е готово да мине на 5-кратно хранене,като започне да хапва по-големи количества и да издържа около 3ч и половина между храненията.
Мери,честито първо пътуване с БДЖ-то Grinning
Пухка,на нашето столче пише 0-13 кг,никъде не пише сантиметри newsm78Аз като гледам нашата мацка до годинката спокойно ще се събира в него.
Чакам с нетърпение утре да ходим на плаж newsm68

# 97
  • ВАРНА
jjoy , не се нерви, да не ти върна поздрава ЦЪК. Звучиш убедително за захранването, така че, продължавай в същия дух. Резултатите ви са много добри.
Пепи, и вашите резултати са внушителни.
Емо е едно от първите февруарчета, а в същото време е едно от малките. Като прочета цифри от рода на 8 кг и  Shocked, Емо не знам кога ще стане толкова. Но пък както macipici е писала, не се тревожа, детето е супер жизнено и шавливо.
Мозила, честито. Знаех си аз, че палците ни ще свършат работа  Hug
Аз още се каня да излизам, докато тръгна сигурно ще се стъмне.
Момичета, пишете ми на лични как се местят снимките от единия сайт в другия, мога да помогна малко.
Слънчев следобед   bouquet

# 98
Здравейте мами!
Пишем ви от Атина от лаптопа на малката ми сестра!Вчера пристигнахме с Таня.Пътушахме добре за 4ас и 40 бчхме тук.Днес сутринта в 7 и 30 отидохме на плаж до преди малко.Таня много слуша.Засега всичко е нормално.
Много целувки и прегръдки на всички мами и бебета! Hug Hug Hug

# 99
Мозила, честито за дъщеря ти!
Кат, изпратих ти снимка за колажа.
За захранването: Както бях писала ние започнахме захранването на 4м. и половина горе-долу. С плодовите пюрета е ОК, но зеленчуковите-ужас. Първо й купих на Ганчев картоф и тиква и горе-долу го хареса. След това обаче не намерих същото и взехме картоф и тиквичка на ХИПП, само като го опитах и разбрах, че това е най-гадното нещо, което съм вкусвала някога. Деница беше на същото мнение, обаче аз натискам, тя плюе, аз пак натискам и накрая милата се изповръща жестоко. Вчера й купих някакво зеленчуково на Ганчев-няколко зеленчука и пак същата работа. Така, че ще търся пак картоф и тиква на Ганчев. А каша й взех бананова на Слънчо без глутен и тя много я харесва, аз -също. та кашата я уцелихме, но с пюретата не знам какво ще правя, защото аз си мисля, ч е трябва да вкарвам в менюто нови съставки, ама за сега - без успех. В тая връзка, в Джъмбо продават ли се храни, защото утре мисля да отида и за други работи и ако има детски храни да й купя.

# 100
Браво на Мозилкината щерка!
Качих албумчето "Аз и мама" в "зоната". Надявам се да не съм пропуснала някоя снимка, ако съм - не е умишлено. Лека-полека с общи усилия ще си преместим албумчетата, нямаме бърза работа.

# 101
Да ви почерпим днес защото станахме на цели 5 месеца Peace
Честити месечинки на нашата кандидат снаха Вероника на Ele0nora Hug, на малката кукла Маги на Евелинка Hug, на бебе Роси, Лора, Иво и Алекс. Hug
Голдънче наистина нямах време да се обадя на никого. Бях само за 2 часа в София. Даже трябваше да съм за не повече от 30 мин.Но за това пък чакам да дойдете на море за да се видим Hug. И за всички мами се отнася Peace Ивелинка ми е обещала, Пух и тя да не се ослушва Peace
Алекс е много крив тези дни. Jjoy и ние сме точно като вас - малкия се самообслужва сам през нощта. Аз определено заспивам на момента в който го взема при мен. А той колко е ял - само бог знае Simple Smile
Мозилка браво на голямото момиче!Гордостта на мама Hug
Бени Ф, прекрасно изкарване в Гърция Peace
Дано да имам време да кача снимки довечера, че ми е съвестно, защото обешах на Мери, а снощи не ми беше добре и си легнах директно. Последните ни няколко събирания бяха страхотни Peace
Опссс, Алекс Леопарда се събуди. До довечера Hug

# 102
  • ВАРНА
Аз наистина докато изляза ще се стъмне, ама така е, Емо спа цели 3 часа, което не се бе случвало от месеци.
Започнах да смъквам снимките от албума "бебета февруарчета", да знаете.
И качих някои нови снимки на Емо по албумчетата.
Чао от мен

# 103
Честити месечинки на всички прекрасни бебчета, празнуващи днес  bouquetДа са живи и здрави и мнооого щастливи
Ние довечера ще водим дребосъчка при една позната гинеколожка да види проблема със срастването и ако може да го отстрани.Момичета, не се притеснявайте излишно, сигурна съм, че с прекрасните ви госпожици всичко е наред
Аз май се разболявам, събудих се с ужасен гърлобол, трудно преглъщам и съм ужасно отпаднала-дано не е някой вирус.За всеки случай стоя с маска при Малечка.Запасих се с хомеопатични лекарства и от сутринта пия Осцилококцинум, Хомеожен и Стодал-дано помогнат.Страхувам се да не ми намалее кърмата и се наливам с чая на ХИП, защото напоследък бебка хапва на 3.5-4 часа(но мисля, че е заради жегите)
Благодаря на всички момичета, които отделят от малкото си свободно време в преместването на снимките  bouquet

# 104
  • София
Честити Месечинки на всички бебоци!  bouquet Благодаря за почерпките! Hug
Мозилка, страхотно е да споделиш успехите на децата си! Поздравления!  bouquet

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 19:45 от GoldenEyeful

Общи условия

Активация на акаунт