ФЕВРУАРЧЕТА добрички, на море потеглят всички !!!

• 17 165
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Имам малко време и на бързо да ви напиша и аз два три реда  Heart Eyes
Честит рожден ден на дъщеричката на Еми, да е жива и здрава и само да я радва   bouquet
Изабелка успех на изпитите, стискаме палци  Peace
Мери честно как успяваш просто не знам  Rolling Eyes
Честито месечинки на нашите сладки февруарчета.
Благодаря и аз за труда на мамите, които прехвърлят снимки  Hug
Ние сме добре.Прекарахме на бързо летния грип с повръщане и разстройство. И на мен и на малкия ни мина за един, два дена слава богу. Той вече се търкаля по цял ден на леглото, от гръб на корем и обратно.Любимото му е да застане на колене и да се люлее. Опитва се и да пълзи , също като Евичка на Изабелка, същата картинка е като забучи глава  Mr. Green И ние разбира се успяхме да паднем, но при татко  Grinning Слава богу всичко е добре. Със захранването напредваме.Вече заменихме обедното хранене със зеленчуково, а от вчера почнахме млечните кашите. Започнах с на Нестле оризовата. Слава богу до момента няма  никакъв проблем, всичко понася добре и харесва ( с малки изключения Wink ) През другото време си го кърмя,като се разболях понамаля кърмата, но за пореден път си я възстанових, не и се давам  Mr. Green Иначе като сме на масата попива всичко с поглед и му давам да си посмуква я краставичка, я картофче, да се чувства и той с нас  Mr. Green
Имаме си и зъбче, ама за сега само се белее под венеца и не го е пробил каза лекарката. Ще чакаме  Laughing
Уж за малко, а много стана. Дано по често пиша вече. Чакам с нетърпение да приключа с работата , може би след месец.....

# 46
Честит рожден ден на дъщеричката на Еми, да расте здраво, весело и щастливо дете  Hug
Голдънче, ние сме така с кърменето вече близо месец и половина. Вече я кърмя само спяща и съм много доволна. В началото ми беше много трудно и изнервящо, но вече свикнах. Като я видя насън че си засмуква пръстчето и са минали поне 3 часа от последно хранене леко и тактично и изваждам палчето и й пъхвам гърдата си  Simple Smile Хапва си детенцето равномерно и доволно, а пък аз си почивам блаженно. Е, понякога попреяжда и повръща, но това да е проблема. Иначе на будно е една мъка - дърпа, пуска, опъва се изобщо изпитание за нервите ми от всякъде и в крайна сметка ми се струва като си гледам гърдата че нищо не е изяла.
Мери, миличка имам чувството че се равняваш на 3 жени, което обаче няма как да не е за сметка на съня ти. Аз ако изкарам с твоето темпо 2 денонощия на 3-тото ще трябва да ме свестяват. Давай си все пак по малко почивка, защото и твоят организъм има нужда от почивка, а и 3 деца разчитат на теб. Ако не заради себе си поотдъхни за да се заредиш за тях   bouquet
Изабелка, стискам палци за изпитите !
Кат, благодаря за старанието около колажа и не е лошо да се взема в ръце и да изпратя снимка, защото до момента нито една снимка на моята принцеска не съм качила  Embarassed

# 47
Ще помоля някого да ми изпрати потребителско име и парола за албумчето във фото-зона на лични, защото явно не съм в час! То как и да съм като и една качена снимчица откакто се е родила Лили нямам  Embarassed . Опитвам със старите но не се получава.

# 48
Здравейте и от нас! Ние бяхме миналата седмица на гости при свекърва ми и свекър ми. Изкарахме си чудесно, даже пак ми се ходи, ама мнооого далече. И сега до като Ви изчета...., не мога да се включа по темите.
Ние сме добре, бяхме на консултация днес: още не можем да достигнем заветните 6 кг. , едва 5750 и 65 см. От днес ще започнем и с каша, да видим дали ще я хареса Деница.
Кат, ще кача снимка за колажа, но може би не веднага, определила ли си срок? Simple Smile
Еми, да ти е жива и здрава рожденичката!
За вода и сокчета-въпреки жегата Деница въобще не иска да погледне, в момента, в който разбере, че не е АМ и започва да плюе.
За столчето за хранене-подариха ни на погачата, но дори не е разопакован и не знам какъв е, но мисля другия месец да го извадя и да пробвам да я храня в него.
Някой беше питал как закрепваме кошницата за кола: на предната седалка, обърната обратно по посока на движението, така мога да я виждам, дори с периферното зрение и е по-удобно отколкото отзад, а когото шофира мъжа ми- пак така, а аз съм отзад и дори я храня без да я вадя от кошницата.
Много неща исках да кажа и да питам, ама сега ме викат, така , ще следващия път.

# 49
Честит рожден ден на дъщеричката на Еми Бадеми!!!Да расте много здрава и послушна!!!

Честито на месечинките днес:Борис на Зузулинка,Виктория на macipici, Алиа на  pile_5 и  Ева на  Valeria!!!

После пак ще пиша,че имам да гладя мноооооооого #Crazy

# 50
Здравейте!
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВСИЧКИ БЕБЕНЦА!!!
Ние със Стела сме добре,хапва си детето вече доста разнообразна храна и то с голям апетит,аз съм щастлива защото като я гледам как си пиеше млякото -чак хикак по 90гр Shocked-това нормално ли е за 4-месечно бебе Shockedно като почнах кашичките-стой та гледай! То можело да яде детето Mr. Greenи  вика аммм и отваря уста  за следваща лъжичка Mr. Greenмного е смешна-като гладно пуйче Laughing и вода също много пие,ама наистина много-около200гр.на ден,сигурно е от жегата,но си мисля,че е добре да се оводнява...И при нас го има това гледане в чуждата чиния Embarassedпонякога чак ми става неудобно да ям пред нея като не мога да и дам Sad
Някой беше питал за кашите-аз давам на Хип,казва се първа каша на бебето,за деца на 4 месеца ,без глутен е и е много вкусна,чак купата лъсва накрая и вика за още Mr. Green
Лек ден на всички!

# 51
  • Бургас
Само набързо да споделя. Струва ми се, че от Дентокинд има ефект. 4 дена вече давам по 4 хапченца и Стеф сякаш е по-спокоен. Сега например, като е заспал в 1, надигна се в 3 за кърмене и още спи. Това не е било от новородено.

# 52
Ето от нас отчета за консултацията:
За 1 месец сме наддали 500гр. и 2см, вече сме 5900 гр и 64см. Добре е момата, същата като кака си. Явно си им е природно. Доктора я преслуша внимателно, казах му за сополките, прегледа и гърлото ,и каза че е чисто, да не се притеснявам. Пък и интересното е, че са само сутрин?  newsm78 Питах го и за акото - тепърва щяло да е още по-разнообразно, нормално било... Мдам... За храненето въобще и не попита, явно си е решил че като съм преценила да следвам тази схема е безсмислено да ме навива за друго - браво на него  Grinning За зъбчетата каза, че е малко вероятно да избият този месец, още не били достатъчно нагоре...
Е май е това.

Денил - не се коси мила, и ние сме от по-финните мадами. Докладвай Дени как ще приеме кашите. След 6-тия смятам да започна със зеленчуково пюренце и каша, и то като добавка между храненията, а чак след това плодови пюрета.
Нещо в главата ми е каша, ставам. Ще чета и пиша по-късно.

# 53
Браво Драгонче  Hug видя ли че няма смисъл да се притесняваш-добре сте качили  Rolling Eyes
Еления ..браво и на вас за кашите  и ние пробвахме оризова   Embarassed и свърши за нула време  Laughing
Мери  ..за книгата на Гинес си , да знаеш ако те потърсят за рекорд-записала съм те  Peace Laughing Laughing
Лека и спокойна нощ на всички  Hug Hug Hug

# 54
Изабелка,стискам палци за изпитите fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Драгонче,браво за мерките Peace
Еления,и аз купих тази каша на Хип,след няколко дни мисля да я пробваме Simple Smile
Кат,страхотна снимка Joy Peace
Днеска хапнахме броколи с ориз,и него го хареса Grinning,засега няма нехаресано пюренце,дано така да е и занапред.
Сега да ви се похваля-днес получих столчето за хранене на Фишър Прайс,много е хубаво и бебката го хареса LaughingБаткото също,той пробва всичко преди Мони,даже онзи ден се беше наместил в шезлонга CrazyОгромни благодарности на Валерия,че ми купи столчето и ми го изпрати  bouquet  bouquet  bouquet
Купих си и бански днес,тези дни ще направим сефтето на плажа,нямам търпение вече sun
Столчето за кола го слагаме на задната седалка обратно на посоката на движение,баткото също е в столче и наблюдава бебка какво прави,после докладва Mr. Green
Напоследък много мами не пишат,къде се изгубихте?То и времето е хубаво,само за разходки,аз обаче успявам да намеря временце Laughing
Лека и спокойна вечер на всички  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 00:43 от mama avi

# 55
Само наминавам да ви пожелая лека нощ!
Днес бях по пътищата - ходихме с Ники до София и обратно. Не се обадих на никой, защото престоя ми беше 2 часа (даже и толкова няма). Нацелихме се баш на кортежа на Кондулизка  smile3511. Сещайте се какъв блокаж на движението беше, а Ники трябваше да си вземе новия служебен автомобил. Мен ме стовариха в Джъмбо и се отдадох на шопинг.
Абе софийските мами, ВИЕ ЩО НЕ КАЗВАТЕ ЧЕ "ДЖЪМБО" БИЛ МНОГО ОГРОМЕН МАГАЗИН smile3514 Аз съм човек със слабо сърце и редки пръсти и ми е противопоказно да посещавам такива магазини. newsm50 Вие как се сдържате да оставяте там само по 50 лева smile3506 При мен тая работа не може да се случи smile3508
Отивам да ви чета назад, че май съм пропуснала много  Peace
Прегръщам ви всички Hug

п.с Еми, честит рожден ден на голямото момиче   bouquet Много усмивки, късмет и здраве и желая Hug

# 56
Включвам се набързо,че не мога да ви изчета!Честит рожден ден на дъщеричката на Еми!Да е жива и здрава и много да радва мама и тати!Честити месечинки на всички бебоци!Лека вечер на всички!

# 57
  • ВАРНА
Честит рожден ден на дъщеричката на Еми! Да расте здрава, да има безгрижно детство и всичко най-добро пожелавам.

# 58
Бубенце развесели ме, както винаги Hug
Дес, права си и ще се вслушам, напоследък ми идва в повечко. Улавям се няколко пъти да казвам на Ива "тихо, тихо" тя ме поглежда недоумяващо, поглежда Емма че не спи и пита "ама защо пак тихо" Rolling Eyes, много съм смотана Tired
Драгоне супер сте!
Аз съм вече с ... много къса коса, тази вечер като ме боядисваше фризьорката реших да се офъкам. Обещавам скоро снимки. Бургас утре съм при вас след хомеопата, значи след 16ч съм на линия доооо 20-20.30ч Да не ме подминете с новата коса ей Mr. Green
Отивам да готвя.
Спокойна нощ!

# 59
  • Варна
Момичета забелязах, че и други дават каши вече. Е повечето на Хипп, а моята е Нестле, но исках да ви питам какво представлява консистенцията и. Аз я правя с кърма по обеснението на кутията но става страшно рядка  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт