Честит рожден ден на дъщеричката на Еми, да е жива и здрава и само да я радва

Изабелка успех на изпитите, стискаме палци

Мери честно как успяваш просто не знам
Честито месечинки на нашите сладки февруарчета.
Благодаря и аз за труда на мамите, които прехвърлят снимки

Ние сме добре.Прекарахме на бързо летния грип с повръщане и разстройство. И на мен и на малкия ни мина за един, два дена слава богу. Той вече се търкаля по цял ден на леглото, от гръб на корем и обратно.Любимото му е да застане на колене и да се люлее. Опитва се и да пълзи , също като Евичка на Изабелка, същата картинка е като забучи глава
Слава богу всичко е добре. Със захранването напредваме.Вече заменихме обедното хранене със зеленчуково, а от вчера почнахме млечните кашите. Започнах с на Нестле оризовата. Слава богу до момента няма никакъв проблем, всичко понася добре и харесва ( с малки изключения
) През другото време си го кърмя,като се разболях понамаля кърмата, но за пореден път си я възстанових, не и се давам Имаме си и зъбче, ама за сега само се белее под венеца и не го е пробил каза лекарката. Ще чакаме
Уж за малко, а много стана. Дано по често пиша вече. Чакам с нетърпение да приключа с работата , може би след месец.....
Хапва си детенцето равномерно и доволно, а пък аз си почивам блаженно. Е, понякога попреяжда и повръща, но това да е проблема. Иначе на будно е една мъка - дърпа, пуска, опъва се изобщо изпитание за нервите ми от всякъде и в крайна сметка ми се струва като си гледам гърдата че нищо не е изяла.

Питах го и за акото - тепърва щяло да е още по-разнообразно, нормално било... Мдам... За храненето въобще и не попита, явно си е решил че като съм преценила да следвам тази схема е безсмислено да ме навива за друго - браво на него

. Сещайте се какъв блокаж на движението беше, а Ники трябваше да си вземе новия служебен автомобил. Мен ме стовариха в Джъмбо и се отдадох на шопинг.
Аз съм човек със слабо сърце и редки пръсти и ми е противопоказно да посещавам такива магазини.
Вие как се сдържате да оставяте там само по 50 лева
При мен тая работа не може да се случи