Lady V- аз правя кашата малко по-редичка от зеленчуковите рюрета (а те са доста гъсти), но забелязах, че различните марки каши стават различно гъсти при едни и същи пропорции...така, че ако ти се вижда рядка - просто добавяш още съвсем мъничко каша и готово.
Мойта бебка обича да й е по-гъстичко....върти си муцката, все едно дъвче, а когато е по-рядко (както са плодовите пюрета) не може хубаво да го глътне и половината изтича навън...
Драгонче - браво за мерките - много си е добре момата.
Роси - ами аз затова гледам по-рядко да ходя там....иначе рискувам да се затрупаме с дрехи и играчки...май на всички жени слабото място им е шопинга
Аз утре заминавам с децата при мамаааа....
....най после малко разнообразие ....а там(в Димитровград) има пазар и познайте как му се точа отсега
Днес сме на консултация и отивам да се приготвям - после ще пиша пак.
. Таткото ни е в отпуска и си ходиме нагоре-надолу. Гледаме да е по на въздух като на Витоша например, че тоя град е задушаващ. Вчера си гледам колата, която наскоро беше мита, цялата в кал и прах и си помислих, че е защото е паркирана на улицата и от строежите наоколо се разнася прах и от дъжда- айде хоп налепен върху колата. Но после видях, че почти всички коли, които подминахме бяха така. Обяснявам си го с това, че след експлозиите, дигналите се прашоляци сега валят над София
. 

. То, затова и така се казва 

И моя Ники от време на време заспива на колене но после си се катурва удобно.
. Педиатърката каза за сега нищо да не предприемам. Другият месец така или иначе се правят изследвания на урината и ще го наблюдаваме. Каза, че за сега не пречи на уринирането. Надявам се да е права.

Нито през телефона, нито през доставчика! 
няма да стане толкова бързо. Аз мисля, като повечето от нас за сега само да запознавам с нови вкусове, не и да заменям хранене. За сядането, доки ми каза да го оставя самичко да седне, когато е готово.