Корместата тема - хайде на големите шкембета и на големите дупета - 2

• 22 575
  • 505
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, ние с Нефертити си пишем по скайпа от време на време и днес отново й писах с надеждата, като влезе, да ми види съобщението. Сега видях, че ми е отговорил съпругът й. Писал ми е - "приеха я в болница". Само това. Късно и не ми е удобно да му пиша повече. Надявам се да е някакво дребно неразположение...  Praynig Помолете се за нея!

Съжалявам! Дано не е нещо лошо .

# 331
не позволявам нищо лошо да й се случва!!!
Нефертити, с вас с бебчо  сме! Praynig Praynig Praynig

# 332
  • на дъното
 Praynig За бебчо на Нефертити.Всичко трябва да е наред тя беше толкова оптимистично настроена дано и сега е така.

# 333
 Praynig за Нефертити дано всичко е наред с нея и бебо.

Аз пак ме обзема параноя Sad мисля си ,че вече съм в 18г.с. а все още не осещам бебчето ,на преглед съм понеделник ,а времето така бавно минава...............вечер си лягам с ръце на тумбака и чакам и нищо.............незнам момичета спомням се че предишния път ,осетих малката чак към края на петия месец ,но сега нали това като ми е втора бременност трябва по-рано да се случи Thinking
незнам явно всичко е плод на моето болно съзнание Crazy нали след добрите новини от Марков и от БХС-то трябва да си намеря за какво да се шашкам

# 334
  • на дъното
Момичета преди малко пратих sms на Нефертити и ми отговори,че всичко е наред за сега.
helenapeeva и аз си мислех,че би трябвало по рано да го усетя,но при мен все още има време,не се притеснявай ще те изненада скоро време щом след прегледа всичко е наред.И аз давам едни съвети а аз съм същата параноя.Защо така този преглед с ехограф държи само 1 седмица най много и после пак гризането на нокти до следващия.

# 335
  • София
Нефертити, с теб сме мила. Моля се всичко с вас да  е наред, и по-скоро да се прибирате вкъщи.  Hug Praynig Praynig Praynig
Светле, спокойно мила, аз предлагам и до 37 да си доносиш малкия немирник в корема ти.
helenapeeva, не се притеснявай миличка ще усетиш бебчо. Аз в 18 г.с. почнах да я усещам малката, но мисля че ми се "пукаха мехурчета" в корема дори и по-рано.
silviayo , много е и една седмица понякога. Аз преди преглед не спях, а после ден два спокойствие и параноята отново ме задрусваше.
Аз трудно приемам, че не съм бременна. Приказно ми е , че съм от другия отбор вече, но ми липсват ритничета отвътре.  Simple Smile Не че бих заменила с тези отвън де.

# 336
silviayo, благодаря ти за информацията от Нефертити.   bouquet
Нефертити, да си излезете с бебич в коремчето  от болницата без никакви проблеми.   Praynig Praynig Praynig  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

helenapeeva, с каква плацента си? Предно прилежащата е много щура откъм усещане на бебето. Много от шутовете остават лекинко незабелязани.  Peace

# 337
Мда-а-а... newsm78...то да съм бременна - не съм. Ама акълът ми по-зле от бременен. smile3506 Ами аз имам GSM-а на Нефертити, пък съвсем изключих!!! Пфу! Както и да е. Сега си поговорихме по телефона. Новините са добри. На прегледа в Поморие са установили леко отлепване на плацентата и са я приели в тамошната болница. Но вече е добре, няма кървене или болки и в понеделник най-вероятно ще я изпишат. Праща на всички много поздрави и обеща по веднъж на ден да ми звънка или пише, да знаем, че е ОК.

# 338
  • Варна
Ох, добре! Поздрави я и от мен, има и моите стиснати палци и добри пожелания!

Асе, на кое море ще ходите?

# 339
Благодаря ти, Асе! При следващото чуване едни силни гушки и от мен да й раздадеш на Нефертитка.  Hug
Поне след като се прибере, ще си седи вкъщи, а няма да зависи от благоволението на шефа. Hug

# 340
Радвам се ,че всичко е наред с Нефертити Hug

И съм адски щастлива ,защото моя позната която загуби преди пет години дъщеря си която беше едно прекрасно бебче току що е родила момченце   Hug Hug Hug

Дай Боже само такива добри новини вече.....
Praynig Praynig Praynig

helenapeeva, с каква плацента си? Предно прилежащата е много щура откъм усещане на бебето. Много от шутовете остават лекинко незабелязани.  Peace
Рони мисля ,че ми е предно прилежаща ,а матката ми е назад незнам дали това има някакво значение за ритниците Thinking

# 341
Асенце, Силви, благодаря ви за добрите новини. Пък аз бързам да кажа какво сънувах - че Нефертити се обажда и казва, че всичко е наред и вече няма проблем. Разказвам го предиобед, за да се сбъдне.  Peace

Хеленка, не се притеснявай, че не усещаш бебчо. И аз този пък много късно го усетих, пък ми е 5-та бременност. Рони е права - със същото тя преди успокои и мен - зависи на коя стена е прикрепена плацентата.  Peace
Силвинце, Ритата е права - май даже по-малко от седмица е успокоението.  Confused Аз затова по едно време ходех всяка седмица или поне по три пъти в месеца - та и досега ходя по три пъти де.
Ася, стискам силно палци следващия месец да се отчиташ редовно тук! Grinning
Ритка, по повод липсата на усещането, че си бременна, нали си знаеш в кой лаф на Иво съм влюбена? Wink Аз заставам категорично зад него. Peace

Аз докато публикувам и Хеленка е писала - така си и мислех -че си с предна плацента. И аз съм така и доста късно усетих бебончо.

# 342
Ох, добре! Поздрави я и от мен, има и моите стиснати палци и добри пожелания!

Асе, на кое море ще ходите?

Малко на чат го ударих, за което модераторите ще ме извиняват... В понеделник заминаваме за Ахтопол, до неделя. Не съм ходила там. Кумците ни ще са там и отиваме заради тях. Честно да ви кажа - не ми се ходи на море. Не знам защо... Може би е заради депресията, може би, защото имах нагласата, че тази година няма да ходим на море заради бебка... Но така или иначе едно разнообразие в ежедневието ни ще ни се отрази добре.

# 343
Асе, морето може да ти се отрази и добре, отиди, там стават хубавите работи  Wink
Сигурно другия месец ще ни се похвалиш.  Hug
Дано Нефертити е добре вече .
Светле, и аз от 8 месец бях със скъсена шийка 50 процента. Но ми казаха, че е нормално, и така си изкарах до края. Така че не се притеснявай за това. Всичко ще е наред, ще видиш  Hug

# 344
  • София
ох така ми олекна,че Нефертити е добре!Дано Бог я пази и всичко да е наред и занапред!

Общи условия

Активация на акаунт