Корместата тема - хайде на големите шкембета и на големите дупета - 2

• 22 555
  • 505
  •   1
Отговори
# 390
Нефертити много се радвам че всичко е наред вече- дано повече да не си изкарваш акъла Naughty  А това е добре че доктора ти влиза в положение а не просто "ами няма нищо прибирай се" .
Светле ...  newsm44 newsm10 Flowers Four Leaf Clover няма какво да кажа освен че много се вълнувам и се надявам всичко да е наред (макар че съм сигурна че ще е) Hug

# 391
Айде познайте кой е тук?  Grinning Без конци при това. Мина свалянето на серклажа. Оказа че всичко, което съм  изчела в Интернет относно свалянето му е в пъти по-страшно от реалността. И отново няма как да не споделя перфектните си впечатления от отношението към мен. И двамата ми доковци присъстваха, че и акушерката даже. Хората раждат с по-малко персонал наоколо.  Mr. Green И  през цялото време ме занимаваха с разни забавни разговори та ми отвличаха вниманието. Отново отделиха сериозно внимание на дезинфекцията - всякакви там разтвори и прочие.Даже профилактично док каза да си взела едни вагинални гробулки да си сложа три пъти, че да сме сигурни в стерилността на канала живот и здраве като тръгне бебчо.  Защото така или иначе все пак си е манипулация и те предпочитат да се застраховат. И аз съм съгласна с тях.  Peace

Та тръгнах си от болницата - и по пътя получих малко контракции, ма то си е нормално де - все пак си е туширане. А може и от нервички да е.

Ами това е - сега ще си полежа мъничко.

А пък относно това, че не щат да ме чакат и че ако зависи от мен и десет месеца мога да откарам - баш така си е. Аз му обяснявам на док, че нямам нагласата да раждам. Пък той ми вика - да, то бебето теб ще пита. hahaha Стана му много смешно като му обясних, че не се чувствам готова още да раждам. И се смее и вика: И кво да правим сега? Mr. Green

# 392
Браво Светле че всичко е минало добре и надявам се вече малко да се поуспокоиш. И наистина май е време да се нагласяш за раждането  Mr. Green
Аз пък нямам търпение да влезна в 8-ми месец и края на 8, началото на 9-ти да се видя с беболинка. Не знам дали ви казах но с док плануваме да е "планово" или по- точно дирижирано раждане (не секцио). Само се моля да е наред всичко и плацентата ми този път да издържи поне малко повече Praynig

# 393
  • Варна
  Няма страшно, Светле! Ако искаш мога да ида вместо теб да родя, ако нямаш нагласа. И без това съм в отпуска, нямам ангажименти...колко му е. Само казваш къде и кога. А и виж колко жени сме тук, едно бебе ли няма да родим  Hug. Аз бях решила, ако тръгне на 02.02.08 да се ражда, каквото и да става да стискам кълките  Mr. Green

# 394
Браво Светле, много се радвам че всичко е наред. Сега ще почиваш повечко. Hug

# 395
  • Варна
Светле радвам се, че всичко е минало добре, ти заслужаваш да си обградена от внимание и браво на екипа от доктори, които са били около теб.
Аз да ви се "похваля" днес геройски повърнах за първи пиът и цял ден съм на кислело мляко и лимони, друго не мога да хапна. Помислих си, че съм настинала нещо, че чак си мерих температурата  Mr. Green, но явно не е от настинка.

# 396
Ами фифърче, честито първо повръщане. Не искам да те плаша, ама то така се започва. Аз плътно 3 месеца повръщах, едва се влачех на работа, и когато притрябвах на някой ме търсеше към тоалетните.  Laughing Ами така си беше. На мен много ми помагаха кисели краставички, пробвай с тях.  Hug

# 397
БРАВО СВЕТЛЕ!!! smile3501
Аз си знам,че си герой.
а относно лекарите и те може да са любезни когато искат.
Аз утре съм на преглед да видим дали ще ни дадат зелена светлина за ловуване!!??!!??

# 398
 smile3501 на Светлето !!!Майка героиня си ти !Хайде още малко, не остана както се казва  Hug.

# 399
Светле, сега малко повече лежане още няколко дни. Hug Heart Eyes
После даже и на Митко можеш да му измислиш участие в програмата. Само още няколко дни.  Laughing

# 400
Нефертити Hug радвам се че всичко при теб е наред ,и наистина трябва да се залепиш за леглото, и да се наслаждаваш докато другите ти слугуват Peace!

Светле с глас се смея когато те чета Hug·Страхотна си!Всичко ще бъде наред ще видиш·

Фивърче  Hugами честито ти първо повръщане и от мен и дано ти е последно,аз и с двете си бременности ядях като за последно без да връщам нищо и сега ходя да се потя по баирите Laughing

Хеленапеева бебка може да не я усещаш, защото още е мъничка пък и може да е по- мързеливичка Hug·

Силно ви гушкам мамчета и се надявам очакващите бебчета да стават все повече с всеки изминал ден Hug·

# 401
белка може да не я усещаш, защото още е мъничка пък и може да е по-  Hug·

Дано да е това причината ,проста да е една малка мързелана.Има и друго първите три месеца си полежах повечко и с килограмите съм доста напред ,та си мисля че сланините  Embarassed омекотяват по някакъв начин малките ритни чета  Rolling Eyes
Така си се самоуспокоявам ,но невърши работа ще си се шашкам докъто не вземе да ме рита както трябва знам си аз Rolling Eyes

Светле Hug

# 402
ladybebi , и аз преди бях така - нямах търпение да дойде 8-9 месец. Виках си, че ще си отдъхна малко. И си отдъхнах де. Не е както преди, ма пак си имам своите страхове. После пък като родя други ще заместят тези - нормално е.  Peace
Славинце,   Mr. Green искрени благодарности за предложението. Ама ако може някой да ме замести на раждането - пращам Митко.  Mr. Green Да види той.  Peace
Фивърче, честито първо повръщане! как ми е познато.  Laughing Вчера се опитах да успокоя моя позната, която от скоро е бременна и се е почнало с гаденето, че то трае само до края на трети месец в повечето случаи. Пък тя още повече се шашна.  newsm78 Така че няма да пробвам да те успокоявам с това. Докторите изписват Деган, ама аз никога не съм го вземала. Дано отмине бързо при теб.  Peace
5ja , познай кой любим наш доктор ми свали конците?  Mr. Green И естествено през цялото време се шегуваше. Grinning Какво ти каза той днес? Имате ли зелена светлина?

После даже и на Митко можеш да му измислиш участие в програмата. Само още няколко дни.  Laughing
То...аз съм забравила бе. За какво друго се ползват мъжете, освен да ходят да търсят праскови посред  нощ и да разтриват подути крака. newsm78 Подсетете ме.
и аз си мисля , че при мен неусещането на бебчо навреме е и резултат на сланинките. А моите са много прилично количество.  Peace Вярвам, че скоро ще започнеш да усещаш истински силни подритвания и ръчкания.  Grinning

Що имам чувство, че не всички се отчитат редовно? Аз Класна ли съм или лукова глава, ааа?

# 403
  • Варна
Светле днес имах за втори път повръщане  Mr. Green, ама не се притеснявам толкова дано да е за добро. А относно Дегана аз имам доста ампулки вкъщи, но не бих посмяла да пия, не е ли вредно за бебето?
Ох утре ми изтича болничния от личната лекарка и вече тррябва да тоида да се запиша някъде на ЖК, за да ми издават всеки месец болнични. И така ме е шубе, защото нали пак трябва да ме прегледа и ако каже нещо лошо, страх ме е  Sad

# 404
Фивърче,   Hug Hug Hug и  fingerscrossed fingerscrossed да ти казват само хубави неща лекарите.
И честито ти повръщане. Щом се е повторило значи си заслужава честитката. Но да не те мъчи много близката ти любов с тоалетната чиния.  Grinning Аз пих страшно много Деган по предписание на следящата ме тогава.  Tired НЕ ПИЙ ДЕГАН, в никакъв случай продължително Naughty. Ако се налага, в болница 2-3 дни да ти вливат венозно подходящо лекарство. Пробвай с хомеопатични свещички и разни хранителни техники - солетка преди да станеш от леглото, парче лимон във водата, малки глътки.  Hug

Светле, откога влизаш в деветия месец? Или може би вече си там?  Thinking Че вече ме сърбят пръстите да те тормозя.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт