Отговори
# 180
ей мамчета какво стана с варненската среща утре

# 181
bg-desi, много съжалявам, че преживяваш такива притеснения. Надявам се, течността да се резорбира по естествен път. А положителното е, че е видяно рано, и че ще се вземе решение в оптимални срокове, решение добро на първо място за твоето здраве, и за здравето на бебчо. Стискам ти палци да си силна и смела, а природата ще направи каквото трябва.
evita76, ако течението е тъмно, мисля, че означава, че в него има съсирена кръв, и най-добре потърси лекарско мнение. Вероятно ще се наложи преглед, за да се установи откъде е течението, лежане и малко лекарства. Ако е спряло, е добре.. но все пак се пази и наблюдавай следващите дни.
За варненскта среща предлагам днес, събота, в 18 ч. на Севастопол (че има пейки около малкия паметник - който подрани, да поседне Simple Smile )
Моля, някой, който ще идва, да ми остави телефон тук или на лични, или да звънне на моя, че не знам моя синковец до колко точно ще спи следобяд днес, и може малко да закъснея.

# 182
Добро утро и от мен!
Ще пробвам и аз да дойда на варненската среща. Ето ти моя телефон, Вени: 0897 931 567.
Аз вчера бях на лекар. Всичко с бебо е наред, шава малкото човече и естествено не го видяхме какво ще е. По едно време даже по корем легна. Joy Плацентата ми е все още ниско долу (цитирам: Не е едно от най-добрите разположения, но това е) и трябва да избягвам удари в корема, повече натоварване и т.н. Но докторът каза, че с всеки изминал месец ще се качва по-нагоре и няма проблем.
В сряда съм да ми взимат кръв за БХС.
Стискам палци и се моля за всички, които имат притеснения. Дано останат само такива, без да се развият в проблеми. Praynig

# 183
мамчет аняма ли да е по добре направо в някое заведение да се видем и аз ще дойда на срещата ама дайте да се разберем нещо ,имаше предложения за бм н аморска гара

# 184
Здравейте и от мен, мамчета и бремелинки!
Вече е време и аз да се присъединя към вас. Досега бях само "гост" за да получа информация  дали всичко е наред с мен, дали се развива добре сладкото ми бебче според моите и вашите изживявания, но вече съм почивка и мисля да ви се отдам напълно и да съм с вас всеки ден. Благодарна съм, че го има този страхотен форум. Термина ми е на 20.12. Simple Smile

# 185
Привет и от мен! Включвам се за първи път и се радвам да се присъединя към всички вас. Аз съм от Пловдив и моят термин е 24.12.
Пожелавам късмет и лека бременност на всички  Simple Smile Hug

# 186
Темата към края аз сега се записвам и как ще ви изчета не знам.

# 187
Добро утро мацки.Ей как ми се идва днес на срещатата,но ми я няма колата и няма с какво да дойда до Варна   Close Sad Но другия път ще гледам да съм там.
sakrovi6te  , misscool  Добре дошли   newsm51
Приятен уикенд на всички!

# 188
Добре дошли на Мис куул и Съкровището! Grinning Леко и приятно бременеене от нас!

Аааа, това ме изкефи и си го дръпвам!
Бебето на Агата

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 11:03 от Чаено момиче

# 189
Добро утро  Hug

misscool, sakrovi6te добре сте ни дошли   bouquet отбора ни все така да се увеличава  Hug

някой знае ли нещо за Харем и как е минало вчера? миличка чакаме да се включиш с най-добрите новини   Praynig Hug

# 190
  • Пловдив

Добро утро и от мен момичета Hug Hug
Желая Ви приятна почивка ,добре дошли на новите мами , дано всичко с Харем е наред Praynig Praynig

# 191
Здравейте!
 bg_desi ,късмет,мила! Hug
Сън,честит рожден ден!Весел празник ти желая!   bouquet
Вени,аз съм на линия в 18ч на Севастопол!  Peace Ти с бъдещия батко ли ще идваш? newsm78
Бамби,имаш ми тел,ако не ти се идва до Севастопол,ми звънни да ти кажа къде сме! Оки?  Wink
Karacheviyska,ще се радвам да успееш да дойдеш!  Hug

Добре дошли на новите бремелинки!  Hug

# 192
Охо, още декемрийски бебчета - misscool и sakrovi6te  добре дошли и леко бременеене за всички!   bouquet

И аз се чуда кога ще имаме новини от харем  Rolling Eyes

# 193
Ами аз сутринта се събудих с мисълта как ли е минало вчера, всичко наред ли е с Харем, и общо взето какво ли е станало. Надявам се да се включи и да ни каже, че така е криво.... Confused

Моят бебо вчера се обади, поритваше, като тик по-скоро, но днес не съм го усетила още....

# 194
  • Пловдив

Аз само се ослушвам да усетя нещо ,ама още май нищо newsm78 newsm78 такова желание изпитвам да почуствам вече малкия човек

Общи условия

Активация на акаунт