Отговори
# 120
Есес, ето че на моя приятелка ранният скрининг ий е примерно 1: 80 000, а моят е 1 : 4 400. Това за ранния.
При теб е 1: 782, но това е късен скрининг с макс стойност 1:10 000. Щом са определили, че нищо ти няма, и че по-висок риск от 1:250 е опасен /потенциално/, значи всичко е ок!
Поне според това изследване.

При първото ми бебе очакваха риск 1: 7000 за възрастта ми, а той беше 1: 1750. Беше късен скрининг.

Мира, честити сини пижамки!

# 121

Киша аз живея до зала Фестивална, така че можем после да се разхождаме заедно.
ехаааааааааа,супер.ще се радвам Hug Hug Hug

# 122
Днес ходих на църква и се помолих за всички нас.
Тази нощ в 4 пътувам за София.Очаквайте включване.

# 123
harem_style  лек път и ти fingerscrossed fingerscrossed за утре  всичко да мине по вода  . Очакваме те  с добри новини  Hug Hug
Leny честито ти розово stork-girl и  ти стискам силно fingerscrossed за биопсията.
Мира, честито  stork-boy
Лека вечер на всички  newsm51

# 124
Добро утро!
Мислях, че днес е четвъртък, оказа се петък, което ще рече че вътрешен изпит листовки има утре. Но дали да се явя толкова скоро?  Confused уф....
Нещо се съмняват, че ако се забавя още с изпитите може и да не ме изпитат заради корема. Но смятам да не им се давам!

Някоя от вас ще ходи ли в посока Созопол в края на месеца? Grinning

Харем, дано всичко моне добре днес! На всички, на които ще им правят изследвания стискам палци, както и на останалите - да няма лоши новини! Praynig

# 125
Добро утро и от мен ! Стискам палци на всички, които ще имат днес изследвания и процедури...
Честито на всички, които знаят цвета на гащичките  newsm32 .
Пожелавам ви спокоен и щастлив уикенд от мен   bouquet

# 126
Добро утро, мами! Hug
Стискам палци на всички, които са със свити сърца в момента. Нека всички да мислим положително, така ще прогоним лошите възможности. newsm53
Аз следобед съм на доктор, а другата седмица ще ми правят БХС. Така че и аз започвам да се шашкам по малко, но гледам да е само в рамките на нормалното. Heart Eyes
Тъкмо някой се похвали за момиче и си мисля, че бройката на мацките ще се увеличи и хоп... някоя друга мама съобщава за розови гащи. Имам чувството, че момите се опитват да догонят момците, но неуспешно засега. Heart Eyes

# 127
Да ви се оплача - снощи ме удариха с топка в корема и доста ме заболя. Момчетата играха футбол и без да искат. Но засега ми няма нищо.

# 128
Добро утро  Hug

Харем стискам ти палци и вярвам, че всичко ще е наред  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Лени миличка първо честити розови гащи, силно стискам палци и за теб, мисли позитивно и нещата ще са както ги искаш, ще си гушкаш малката принцеса fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и на двете с Харем ви изпращам цялата си положителна енергия  Hug Praynig

Мира честити сини гащи  stork-boy  Party

pav111 сигурно много си се изплашила  Hug бебо е защитен добре в коремчето ти  bouquet

на всички които днес са на преглед стискам палци всичко да е наред и чакаме отчет  Hug

# 129
  • София
Да ви се оплача - снощи ме удариха с топка в корема и доста ме заболя. Момчетата играха футбол и без да искат. Но засега ми няма нищо.

Не се притеснявай! Онази вечер моят син без да иска падна с лакът върху корема ми. Заболя ме малко, но след това премина. Бебетата са много добре защитени!  Peace

Мира, честити сини гащи!

Харем - стискам палци!!!!! Всичко ще бъде наред!

Лени - и ти не се тревожи. Лекарите си знаят работата. Пожелавам ти безпроблемна бременност оттук нататък!

# 130
Привет и от мен!  Grinning
Стискам палци на всички притеснени бремелинки!  Peace
Честито на тези,които вече знаят цвета на щъркелчето!   bouquet
И мен щерка ми поне по веднъж на ден ме рита в коремчето,но какво да се прави - мъничка е,не разбира...обяснявам всеки ден ,че коремчето на мама само се милва,че вътре има "бебИ" и така...случват се такива инциденти,но да се надяваме,че няма да има последици!  Rolling Eyes
Хубав ден,момичета!  Hug

# 131
Хей,варненски мами,отложихме срещата завинаги ли?  Wink Да не би да съм пропуснала уговорката?  newsm78

# 132
  • София
Честито на всички мами, разбрали пола на бебето  Simple Smile

На тези, които се притесняват, стискам палци за хубави новини.
И аз се тревожа дали всичко ще е наред, но трябва да гледаме оптимистично.  Simple Smile Да се похваля, днес разбрах, че кръвните ми изследвания са добри.

# 133
Аз тъкмо се връщам от БХС, И ние сме със СИНИ гащи. Голяма радост. Значи това с усещането не е вярно, аз си мислех момиче, ама си е 100% мъж.

# 134
andreaivano честити сини гащи   bouquet

Значи това с усещането не е вярно, аз си мислех момиче, ама си е 100% мъж.

явно е относително, аз бях сигурна че е мъж от момента в който видях двете черти  Simple Smile

а ние софиянки какво направихме със срещата  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт