да добавим български привкус на арабската магия-урок 77

• 22 810
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
  Привет и от мен,благодаря Ви за поздравите,много сте мили.  bouquet  bouquet  bouquet
Гледам за обувки сте писали,и аз днес напоръчах на народа,че ето тук имаше големи намаления.http://www.shoes.com/?roi=echo2-1064438426-602539-b938c8e55fefbf … partnerID=SSPMJul
Теди,ако близначките още не са се обзавели с  heelys,сега е момента ,грабвай картата на мъжа ти и действай,че остана малко време.
Кате Мар.,пристигна ли мъжа ти?
Моето празненство се отложи за вторник,че мъжа ми пътува,утре дядо ми посреща на патерица,в понеделник децата са на Рожд. ден,та чак вт. е свободен.
Шехерезада,едно пиленце ми каза,че си се върнала,чакаме поредната приказка с нетърпение... Hug

# 151

Я охладете малко страстите и сядайте на приказка, на мен пък всичко което пишете ми е интересно. HugИ аз съм бясна за проваления ми празник,ама като Манел броя до 10.
Лили, какъв ти меден месец.Моя тогава все на път си беше,едвам  изкарахме една седмица на нашето море.Наложи му се и тогава да си идва два пъти до София...Иначе и аз като Елисиния много се захласвам по места като това на снимката,но все не остава време.То и до Ливан дали ще стигнем това лято,ако някой е вадил виза за строеж тук,ще ме разбере за какво говоря...Иначе ще споделя една подробност,че днес на спомени карам,сватбата ми беше на 12.07.98г.,а после термина ми за раждане на Махмуд беше на 12.04.99г., (точно след 9 м.) само ,че той избърза със 6 дни.

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 00:06 от magda_mm3

# 152

моми4ета днес моята скромна особа става на 32  Laughing,по4ерпете се  Hug
а сега да се от4ета-постригахме каките,после ще ка4а снимки,и бях харесала един панталон на една витрина но все от микробуса го гледах-днес го взех на Сами,за другата кака нямаше ,но поръ4ах ако намеря да мо вземат
хаяти- новия албум е на www.foto.bg-паролата и ника са същите,ина4е заради теб утре пак ще ка4а Даяна Laughing

# 153
Да се включа и аz в тоzи късен час Simple Smile
Магдачестита годишнина и от мен  bouquetДано във вторник си иzкарате чудесно с твоя съпруг.
Дтти честит рожден ден,много zдраве щастие и любов ти желая Simple Smile
[Найра /color]добре дошла.

Спокойна нощ Hug

# 154
Честит Рожден Ден Дтти! Wink

# 155
Деси,Ч.Р.Д. Да си жива и здрава,много щастие ,късмет и мечти които се сбъдват!
http://bgflash.com/details.php?image_id=930

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 01:01 от magda_mm3

# 156
  • сред маслини и портокалов цвят
Деси, честит ти рожден ден! Да си жива и здрава и много обичана! Радостни мигове със семейството ти желая- и днес, и още дълги години!

# 157

Бъди винаги изпълнена с положителна енергия, много усмихната и лъчезарна, обичана и щастлива! ...Честит рожден ден , Деси  Hug 

# 158

Честит рожден ден, Деси.Желая ти всичкото щастие на света  Hug

Нека щастливите мигове и успехи,
бъдат повече от всички песъчинки,
по всички брегове,
на всички океани ,
в целият свят.

и Деси,пак ти благодаря за линка,ами аз и преди си го разгледах съвсем благополучно,ама да не ти казвам  ooooh! .Ех видях я твоята фога ,голям сладур  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 03:15 от hayati

# 159
Деси, Честит Рожден Ден!   bouquet   bouquet

Да си много щастлива и обичана, мъдра и весела!! Много да се забавляваш!

По моя преценка от ежедневието, най-големият проблем на дългите поли и на абаите като цяло са колелцата на офисните-столове. Като се движа насам-натам да си взимам някакви неща от бюрото, и се заплитат краищата, но пък и с това се свиква и като сядаш, си ги събираш на "седалката" под дупето като опашка на паун или си замяташ единия край на коляно. А за срамно понавеждане - никак не ми е минало ТОВА през ума, а просто на улицата /нали е ясно, че тези дрехи не се носят вкъщи/- върви си всеки и дори да си с деца - взимаш ли нещото, което детето изпуска... за поизчестване - като гледам мароканки, избягват да правят впечатление по този начин - ако нещо се е изцапало да го позачистят да улицата пред други хора, - дори това да са краищата на абаята или детето нещо да се е изцапало -   вкъщи като се върнат - тогава.  Сега има още нещо, мароканската абая не е с такива богати поли и разкроена, както са носените в сауди. Специфичното на мароканската абая е, че е с качулка и ръкавите са по-богати и разкроени. Това пак ще гледам да опишем - мароканските булки в магрибската тема - нали имаше питания преди време, наскоро даже Рали ме посдети да се хващам да я открия тази тема най-сетне!!   

Магде, тази вечер пристига!!  Hug Hug Hug Мерси, че пита. Имаше той проблеми с визата за Англия, преди седмици пък и едни от курсистите решиха, че няма какво да се учат от араби, понеже са екстремисти, необразовани и идват в техните страни, раждат деца, ползват им системата от социалните помощи /не мога да отрека, че има и такива случаи, но има и други/, написаха писмо до организаторите, после пък самите курсисти имаха затруднения - защо са се записали тогава, като имат вече такива "готови отговори и предразсъдъци". Накрая ще я има тази беседа за Кулите в Ню Йорк на 11.09.
Как е моето приятелче Ясин? Батковците какво правят? Измолват ли си безброй сладоледи на ден?   

Наде, беше писала за сутрешната молитва - аз я правя, мъжът ми по принцип - като стане от сън- той в Бг си е на по-ваканционен режим човека, иначе в Мароко - да. Така или иначе, аз ставам по-рано по принцип и това не е отсега, ами винаги така си е било.       

# 160
Desi раченце си значи, много добри майки и домакини са раците Simple Smile мъжете а малко по-друго Wink
Да си жива и здрава, да си изкараш едно чудесно лято в България, момиченцата да си починат и като се върнете с нови сили ще разгърнете идеята за наследника Wink

Честит рожден ден ,
Желая ти време!
Не ти желая всички дарове, желая ти това, което повечето нямат: Желая ти време да се радваш, да се смееш,  Желая ти време за действие и размисъл, време не само за теб, но и за другите. Не ти желая време за бързане и тичане, А време да бъдеш щастлив. Не ти желая време, което просто да убиваш, иска ми се да ти остане в излишък - като време за удивление и вяра, вместо непрекъснато да гледаш часовника. Желая ти време отново да мечтаеш, да се влюбиш. Желая ти време да откриеш себе си, да приемаш всеки ден и час за щастие. Пожелавам ти и време да прощаваш. Желая ти да имаш време да живееш!

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 09:40 от Nadia Jasem

# 161
  • In a surreal moment!
Миличка ми Деси - честит ти личен празник ! Бъди здрава , весела , щастлива , радвай се на децата и съпруга и живей пълноценно ! Обичкам те и за теб ще мина Балкана , за да се видим , вие само си елате живи и здрави , пък , ако на вас ви се разхожда по нашия край - добре сте ми дошли !  Heart Eyes Hug

# 162
DTTI-честит рожден ден желая ти много щастие и здраве  bouquet
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1216774   вижте какво прочетох

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 10:18 от sexymomiche

# 163
добро утро моми4ета
благодаря за пожеланията-трогнахте ме  Hug Heart Eyes
катя сега когато любимия пристига 4акаме ленти4ка  Praynig Praynig Praynig
снеже снощи видях и твоя мъник ,останах поразена  Heart Eyes
наде ами ние и без това си лягаме след адан ал фижр  Mr. Green
сега отивам да си отспя-4е днес сутринта ми носиха мляко и съм станала от 7,изпартих мъжо на работа,снощи направихме и тортата така 4е днес ме 4ака  мързелуване  Grinning
вили ще ти го припомня когато се приберем в БГ Hug Heart Eyes

# 164
  • In a surreal moment!
Аз да ви се оплача , че хартисах от пътуването за Варна - отчупи ми се пломба с парченце от зъб и се налага да го правя тази седмица  Но се чухме с Марси и аз съм в групата за срещата , само да не е следващата седмица

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 02:13 от Дивиана

Общи условия

Активация на акаунт