да добавим български привкус на арабската магия-урок 77

• 22 799
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
desert-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  на сестра ти,много здраве,любов и късмет във всяко едно начинание  bouquet
аз снощи такъв сън ударих че неможе и да бъде Shocked ,ама сега лягам Blush
снощи т.е. тази сутрин в 2h  се звъни на вратата и някои я дърпа,проверява дали е заключено и аз понеже имам много лек сън и скачам от леглото,ама сърцето ми ще се пръсне от страх и отивам тихичко при баща ми,събуждам го(той спи като тъпан Mr. Green) и му казвам някои звъни и той,а звъни никои не звъни лягаи си, ooooh! ,ама аз не бе звъни и хлопа по вратата,стана той,накарах го да затвори прозореца в кухнята и после да дойде да спи при мене,сега чак ми е смешно,ама снощи умрях от страх Laughing .ама нали е заключено навсякъде никои неможе да влезе,хубаво че не бях сама,защото незнам какво щях да правя...

# 61
сексимомиче, как какво ще правиш, грабваш точилката и айде.

Аз имам опит  Laughing   Миналото лято така, чувам тихи стъпки. Аз спя на първи етаж, майка на втория. Страх ме хвана, ама за нея, не за мен. Станах, запалих лампи, врътнах 1 обиколка на двора. Ходя-спирам, ходя-спирам и стъпките ту утихват, ту пак започват, а не смея да крещя, че да не събудя мама, а ми страшнооо и по едно време видях, че кучето на комшиите било  Joy   Joy играло си на криеница с мене, ама ми изкара ангелите

да, ама миналата седмица видя ли как хапнах бой  Confused 

Дезърт, май всичките страдаме от безсъние  Confused до 4 се кокоря в тавана както сомнамбул

Сара, горещо лято ви се очертва, много морета, много нещо   Sunglasses

# 62
Заповядайте и нещо за утоляване на жаждата!  Flutter

http://www.thy.com/tr-TR/skylife/archive/images/2005_6_images/do … m/dondurma4_B.jpg

Момичета благодаря ви и от името на сестра ми!  Hug

Вени Мерси мн за подаръка!  Hug На 17г. става.  Simple Smile

Сексимомиче и Кате И аз мн се стряскам. А пък през ноща вкъщи въобще не оставам сама. Мн ме е страх. Само 1-2 пъти да съм оставала. И когато остана сама вкъщи повече започвам да се плаша, когато е тихо и е затворено навсякъде, т.е. балконски врати , прозорци. И като остана само вместо да се заключвам отварям прозорци и врати.  hahaha
А ако се събудя стряскайки се от нещо ми се схващат краката и се сковавам цялата от страх и не мога да мръдна.  Laughing

Саратед Хич не ме слуша....мн са трудни на тая възраст. Много е раздразнителна и нервна...не знам при твоите щерки как е. Те май горе долу са на една възраст.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 13:52 от Desert Princess

# 63
дезърт, и аз така, вместо да заключвам -отварям балконската врата, че иначе действа подтискащо  Joy  пускам Тв, ама музикална програма, че ако е филм да не е трилър или ужаси. най-добре да се пуска Бакра, ама тя е само около 2 часа  Confused 

# 64
Дезърт - спокойно бе момиче. Simple SmileДа ти кажа имам чувство , че те гони параноята щото е далече  момчето( казвам го в добри намерения ,и аз бях такава навремето...ужас бях) .Най вероятно наистина си измисляш ,вярно е че мъжете трудно могат да ни ''усетят''...но това не значи ,че  край ..има нещо, не ме обича...Той не ми изглежда на такъв,но пък не го и познавам....говоря по принцип аз. А и имам опит в'' тровене'' на отношения от преди  Simple Smile...сега съм друга ,слава Богу. Затова ..карай леко, не дълбай и не рови надълбоко...носи се по течението, но винаги с акъл и разум. Карай го по ведро....и бъди по уверена в себе си, научи се да бъдеш ценна сама за себе си... Peace  Wink

# 65
Кате Офф...  ooooh! hahaha и аз така. Най-вече си пускам музикално каналче.  Laughing

Хари Много си права. Simple Smile
И аз точно на това се надявам, че наистина аз да си въобразявам и да не е така както усещам. Но когато си говорехме по мсн и като го разпитвах не ми даваше точни отговори и аз за това се осъмних повече. Но пък от една страна си мисля може би не можел да се обяснява точно тогава. Всичко ми се струпа наведнъж и други проблеми имам тези дни и съвсем изпаднах. Малко депресарка си падам, хич  не харесвам това си качество. Знам че само си вредя.  ooooh!

# 66
desert- я недей с тези депресии,ами слагаи наи-високите обувки които имаш(знаеш защо Mr. Green) и излизаи с приятели и приятелки,не ги мисли толкова работите,аз откакто спях да мисля и да се измъчвам ми е 100 пъти по-добре Hug каквото е писано това ще стане Hug
аз често оставам сама не ме е страх,ама има всякакви откачалки Laughing
една друга вечер пък пак се звъни вкъщи и един съсед се напил и вика на баща ми слез долу,слиза баща ми гледа го носи един чувал Simple Smile пита го какво има в чувала,а той казал не мога да ти покажа,защото ще избяга,и тоя неговия приятел после казал че някакво извън-земно ходило по балкона и тои го хванал в чувала.баща ми издърпал чувала и какво да види вътре една възглавница Mr. Green Mr. Green Mr. Green пияна му работа..
аз мисля даже пистолет да си купя,ама ме е страх да нямам някъде неприятности с него

# 67
  • Варна
 Я  вместо музикални канали си пуснете някой страшен филм  Grinning И да не забравите да си изгасите лампите!
И аз съм голяма пъзла! То кой не е...

# 68
Привет , да се запиша и аз .
По късно ще се включа с отчет .

# 69
Да си кажа честно откакто ни обраха посред нощите докато си спинкаме и аз съм станала страшно страхлива, което никак не е хубаво, но това много ми повлия на психиката и на мене и на децата.
Даниела изгубихме те нещо.... айде чакаме доклада, че е доста скучно тука напоследък....

# 70
http://www.youtube.com/watch?v=_fe1yYp-rso&feature=related 

да разведря настроението  Twisted Evil 

# 71
Habibi Ya 3ayni

И от мен за настроение!  Hug

Joy Секси, много се смях с тая възглавница... Laughing И мен ме е страх нощем, когато съм сама. Заключвам вратата, даже не отварям дори и да се звъни - опита ми показва, че никой не звъни за нещо хубаво... Няма смисъл  Mr. Green

Наде, права си за казармата. И аз съм на твоето мнение. Имам близък, пострадал от тормоза и извращенията там - от тая гледна точка е чист кошмар. Но пък и мъжете, не посетили казарма, са едни лигльовци... Имам познати, че и един братовчед - ми ако не е майка му да му извади от хладилника и да му сложи да яде - гладен ще легне!! (на 22 години!!!) Отиде в Америка при баща си за малко, там казармен ред - едвам издържа да събере пари за билет и се прибра до полата на мама  ooooh!

Рафаела, като каза страшен филм, се сетих как гледах сам самичка "Гняв"2 - такава буца ми беше заседнала в гърлото, че се молих да свърши (!!!аз, която им казвам комедия на ужасите на "страшните" филми!!!) После си пуснах един друг да гледам, за да ми мине страшното, ужас. Евала на тоя филм, единствения, който здравата ме разлюля...  Whistling

Дезърт, слънце, избирам синия коктейл във високата чашка баш по средата.  cheers

# 72
Тъкмо изгледах сериала "Медиум" по ТВ7, новите серии от третия сезон. Много си го харесвам, още повече че е правен по разкази на истински медиум...
В живота си съм имала само една среща с такава жена, тя контактуваше чрез починалия си мъж. Много ми беше интересно... Някой имал ли е такива срещи, не с гледачки, а с медиуми?

# 73
  • Варна
Наде ние навремето викахме духове по разни начини, аз с моето развинтено въображение само ми липсва среща с медиум  Grinning и без това преди около месец си мислех че имаме дух в стаята щото разни неща изшумуляваха посред нощ!

Рали ще си отбележа да гледам този филм, аз иначе обичам да гледам ужаси, после  само дето от вратата не скачам на леглото направо за да не ходя по земята, а също и до тоалетната ходя с придружител! ама филма ще го гледам посред бял ден Naughty

Сега казармата не я ли махнаха?

# 74
  • Варна
Девойки има една арабска песен, звучи нещо такова
"Maksufe Zakiya.....yalla yalla zakiya.....
Някой дали няма да я изрови отнякъде?

Общи условия

Активация на акаунт